Zachodniopomorskie - spotkania MINI/Mini
Moderator: flapjck1
Zachodniopomorskie - spotkania MINI/Mini
Witam.
Jestem dealerem MINI w Szczecinie (połączyłem prace z tym co kocham;) prywatnie pomykam R50), mam mozliwość zrobienia czegoś ciekawego w Szczecinie stąd pytanie do Was:
Chciałbym zrobić imprezę dla wszystkich posiadaczy MINI w Szczecinie i okolicach (oraz dla wszystkich, którzy akurat będą Szczecinie swoim MINIakiem)
Mam w planach zrobienie przejazdu przez miasto MINI zarówno starszych jak i MINI BMW. Dla każdego drobny upominek plus catering.
Jest ktoś chętny? termin - weekend czerwcowy, 11-12 czerwiec (dni morza w szczecinie)
Pozdrawiam!:)
Jestem dealerem MINI w Szczecinie (połączyłem prace z tym co kocham;) prywatnie pomykam R50), mam mozliwość zrobienia czegoś ciekawego w Szczecinie stąd pytanie do Was:
Chciałbym zrobić imprezę dla wszystkich posiadaczy MINI w Szczecinie i okolicach (oraz dla wszystkich, którzy akurat będą Szczecinie swoim MINIakiem)
Mam w planach zrobienie przejazdu przez miasto MINI zarówno starszych jak i MINI BMW. Dla każdego drobny upominek plus catering.
Jest ktoś chętny? termin - weekend czerwcowy, 11-12 czerwiec (dni morza w szczecinie)
Pozdrawiam!:)
Ostatnio zmieniony 06 lip 2011, 10:01 przez MaciekStepien, łącznie zmieniany 1 raz.
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Zachodniopomorskie - spotkania MINI/Mini
Jeżeli impreza formułą będzie zmierzać w kierunku pojeżdżawki na naszym Szczecińskim torze kartingowym (regularnie odbywają się tam jakieś imprezy motoryzacyjne więc chyba nie byłoby problemu z jej ogarnięciem ) to ja się piszę. Można to połączyć ewentualnie z jakimś kursem doszkalającym technikę jazdy dla chętnych w szczególności że mamy w Szczecinie Mariusza Podkalickiego, kilkukrotnego Mistrza Polski w wyścigach samochodowych, który takie doszkalanie prowadzi
Ewentualnie jakieś zawody na torze kartingowym (macie pod bokiem ) bo samo lansowanie się na mieście to nie dla mnie
Pozdro
Ewentualnie jakieś zawody na torze kartingowym (macie pod bokiem ) bo samo lansowanie się na mieście to nie dla mnie
Pozdro
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika...
Muszę zacząć od czegoś małego, żeby zebrać szczecińskich MINIakowców.
P. Podkalicki testował już naszego coopera cabrio na wojska polskiego i podobało mu się badziej niż Z4
Jeżeli wypali przejazd i lans po mieście to będę mógł organizować coś lepszego.
Liczę po prostu na pomoc, bo jesli BMW Polska będzie widziało efekty to będę mógł liczyć na większą pomoc w organizowaniu większych i poważniejszych imprez
P. Podkalicki testował już naszego coopera cabrio na wojska polskiego i podobało mu się badziej niż Z4
Jeżeli wypali przejazd i lans po mieście to będę mógł organizować coś lepszego.
Liczę po prostu na pomoc, bo jesli BMW Polska będzie widziało efekty to będę mógł liczyć na większą pomoc w organizowaniu większych i poważniejszych imprez
Jestem na tak - ale niestety nie w tym terminie ;-(
Super że pojawiła się taka inicjatywa, trzymam kciuki aby wszystko się udało.
Można by pomyśleć nad wypadem do szczecina ale niestety termin pokrywa się z IMM
Można by pomyśleć nad wypadem do szczecina ale niestety termin pokrywa się z IMM
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Szkoda, ze w 3miescie nic sie nie dzieje ze strony Zdunka, kiedys przy okazji spotkania z countrymanem cos obiecywal, ale na tym sie skonczylo....
Jeśli chodzi o countrymana to mam w planach piknik rodzinny w Bartoszewie o tym tez Was poinformuje ale w pierwszej kolejnosci chcialem jakos zawiazac spolecznosc MINI w Szczecinie.
Nielatwo jest cos takiego zorganizowac jesli nie ma sie juz jakiejs grupy ludzi, stad moj apel, narazie mam 5osob zadeklarowanych ze Szczecina - jak na warunki mojego miasta to juz cos
Nielatwo jest cos takiego zorganizowac jesli nie ma sie juz jakiejs grupy ludzi, stad moj apel, narazie mam 5osob zadeklarowanych ze Szczecina - jak na warunki mojego miasta to juz cos
Pozwole sobie odswiezyc temat
Robie maraton w Szczecinie polaczony z prezentacja MINI Nite'a
Zbieramy sie o 11 w sobote 11 czerwca pod urzedem miasta, jedziemy w rzadku glownymi ulicami miasta (wzbudzamy ogolna zazdrosc w ludziach ) i ok 12 zjezdzamy do salonu gdzie zaprezentuje nowy pomysl MINI -> MINI NITE'a a dla kazdego uczestnika, ktory przyjedzie MINIakiem i wezmie udzial w maratonie mam drobny prezent z kolekcji MINI
Zapraszam:)
MINI Nite jest to cooper S w hatchu oklejony matowa folia (fabrycznie) kocur zajebisty, jak mi go chlopaki na myjce umyja (przyjechal wczoraj) to wrzuce fotki
Robie maraton w Szczecinie polaczony z prezentacja MINI Nite'a
Zbieramy sie o 11 w sobote 11 czerwca pod urzedem miasta, jedziemy w rzadku glownymi ulicami miasta (wzbudzamy ogolna zazdrosc w ludziach ) i ok 12 zjezdzamy do salonu gdzie zaprezentuje nowy pomysl MINI -> MINI NITE'a a dla kazdego uczestnika, ktory przyjedzie MINIakiem i wezmie udzial w maratonie mam drobny prezent z kolekcji MINI
Zapraszam:)
MINI Nite jest to cooper S w hatchu oklejony matowa folia (fabrycznie) kocur zajebisty, jak mi go chlopaki na myjce umyja (przyjechal wczoraj) to wrzuce fotki
zimonK pisze:Żałuję, że mieszkam tak daleko od Szczecina
nie tylko Ty....
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Tez bym zajechal ale troszke daleko :/ Szkoda że Zdunek nic nie organizuje...
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
bob.dsk pisze:Tez bym zajechal ale troszke daleko :/ Szkoda że Zdunek nic nie organizuje...
True, true...
- bob.dsk
- Wiarus
Trzeba coś samemu zorganizować... bo tak to nikt nic nie zrobi
- bob.dsk
- Wiarus
Zajefajny!!! Jest pomalowany czy oklejony?