Zapytanie o WYNAJEM MINI

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

MAĆKO

Zapytanie o WYNAJEM MINI

Post autor: MAĆKO »

Witam wszystkich, mam takie pytanie? Czy był by ktoś zainteresowany wynajem MINI COOPERa na uroczystość weselna, oczywiście odpłatnie i spisując umowę wynajmu żeby nie robić żadnych problemów... Uroczystość odbędzie się w ZABRZU i był bym wdzięczny za jaki kol wiek kontakt. Pozdrawiam
Voyth

Re: Zapytanie o WYNAJEM MINI

Post autor: Voyth »

Po co kilka takich samych tematów w różnych działach ? :roll:
Monia

Post autor: Monia »

Jestem z Rybnika mam czarne mini i bialym dachem. Chętnie zawioze Was do ślubu, na uroczystość, zdjęcia itp. Jestem do dyspozycji cały dzień lub dwa jeśli potrzeba.
MAĆKO

:)

Tyle tematów w rożnych działach przez pomyłkę ;) Bardzo mi na tym zależy a to ciężki orzech do zgryzienia z tym wynajęciem... Bo to nie limuzyna a wasze autka są naprawdę ciężko dostępne :)
Awatar użytkownika
Killer1629
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Killer1629 »

Witam :)
Podstawowe pytanie: Czy Ty chcesz wynająć MINI z kierowcą czy bez?
Mało kto odda swojego MINI na 2 dni :P Ja chętnie się zgodzę, ale będąc Waszym kierowcą. Posiadam srebrnego MINI na kołach 17". Jeśli jesteś zainteresowany to mogę podesłać kilka zdjęć i podać więcej informacji :) .
Pozdrawiam Killer
Killer1629
MAĆKO

odp

raczej bez kierowcy i na 1 dzień nie na 2 a dokładnie na max. 10 godzin
MAĆKO

troche chyba żle napisałem:)

Ani nie na 1 dzień ani na 2 dni maksymalnie ok. 10 godz.
od ok. godz 8 bo chciał bym delikatnie autko przystroić w znajomej kwiaciarni do ok. godz 18 bo wypadało by zrobić parę fotek:) bo przecież wesele jest raz w życiu i z takim autkiem:)
MAĆKO

Prośba

Jak możecie to piszcie na e.maila bo coś mi się te odpowiedzi na priw. nie wysyłają... dzięki
speedy_doc

Post autor: speedy_doc »

Witam
Wiem że odkopuje temat ale znalazłem go poprzez google.
Wraz z narzeczoną bierzemy ślub we wrześniu 2014 roku.
Jednym z moich marzeń jest pojechać na tę uroczystość czymś wyjątkowym , samochodem będącym nie tylko środkiem lokomocji a kompanem/przyjacielem - a mini wydaję się takim autem.
Przechodząc do konkretów potrzebowałbym mini bez kierowcy na dosłownie 2-3 godziny
Lokalizacja Lublin
Trasa : Czechów-Trybunał Koronny wiec dosłownie symboliczna.

Mam nadzieje na odzew
speedy_doc

Post autor: speedy_doc »

Proszę(sam nie mogę edytować ani usunąc ?) o usunięci posta , nie zauważyłem w tytule działu członu BMW
ODPOWIEDZ