W nocy może być tam zimno

Moderator: flapjck1
Today's weather in St Stephan:
This morning cloudy with abundant rain, and this afternoon cloudy with showers and thunderstorms.
Temperature between 8°C and 16°C
1.4 hours of sun
91% chance of rain
Need to find space in the Mini for a good single malt whisky
minimaniak pisze:W czwartek rano wybierają się kolejne 2 Miniaki z południaprofesorr pisze:ja się mogę wyrwać dopiero w środę na noc,i raczej myślałem o drodze przez niemcy,..może spotkamy się gdzieś jak się już wyśpicieKaroli i Adi pisze:Cz!
Jeśli inni nie zaprzeczą to droga wygląda następująco..
Ruszamy w środę wcześnie rano - Katowice, Wrocław, Hradec Kralove, Praga, Monachium no i tutaj planujemy nocleg.![]()
wysłałem zgłoszenie w piątek,przelew siostra robiła z francji w sobotę więc myślę że będzie ok...jak masz jakiś numer tel do nich to wyślij mi na priva może się ugadamy jakośtess pisze: Masz zgłoszenie zrobione i opłacone?
żebym wiedział że będziesz miałtess pisze:Szkoda, bo miałbyś taniej, a tak chyba 90 musiałeś przelac plus koszty przelewu.
ok jakoś się dogadamy,ale myślę że wszyscy z pl będziemy się razem tam trzymać jako grupa..nie wiem jadę pierwszy raz..tess pisze:, więc jak nie dostaniesz talonów na bramie to zgłoś się do mnie.
jakie płyty masz na myśliKaroli i Adi pisze:No to Południe musimy się jakoś dogadać:
a) wszyscy chcemy ruszać w środę rano - więc nie ma co pisać, zostaje tylko godzina startu z Krakowa, później Katowic, no i przejęcie peletonu we Wro..
b) wszyscy chcemy spać w okolicach dalszych / bliższych Monachuim - więc teraz kwestia dlaczego chcesz jechać z Wro na Bolesławiec? - nie dość że zrobimy lekkie koło, to jeszcze classic'ami po płytach..
c) pisałem wcześniej co by zrobić listę i może zatrzymać się w jednym miejscu, pomyślałeś Adaś, ze może już dla reszty nie będzie placu w tym Axxe Motel Bruchsal West, Forst.
Pozdro..
Adi