IMM 2006 w TVN TURBO
Moderator: flapjck1
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
IMM 2006 w TVN TURBO
Witam
Dzisiaj w "Czas Tuningu" na TVN TURBO był reportaż z IMM 2006
Co prawda mnie on nie zachwycił ale może ktoś będzie chciał oglądnąć.
Powtórki: Wtorek 19.00; Środa 11.00, 21.00; Czwartek 6.30; Piątek 11.30, 19.30; Niedziela 19.00, 23.30
Dzisiaj w "Czas Tuningu" na TVN TURBO był reportaż z IMM 2006
Co prawda mnie on nie zachwycił ale może ktoś będzie chciał oglądnąć.
Powtórki: Wtorek 19.00; Środa 11.00, 21.00; Czwartek 6.30; Piątek 11.30, 19.30; Niedziela 19.00, 23.30
Re: IMM 2006 w TVN TURBO
hmm no fakt był slaby a nawet bardzo slaby!!
Zdjęcia robione ze środka samochodu są bardzo kiepskim pomysłem, jeśli był to profesjonalny kamerzysta z tvn to chyba trzeba zweryfikować jego umiejętności (tych markosow nie było w ogóle widać przez refleksy świetlne) lub nie mieli czasu na tyle żeby wysiąść z samochodu a jeśli kamerzysta amator to przepraszam można nie wiedzieć takich rzeczy.
Ten monolog na początku mógł być prowadzony, ale przez kogoś bardziej obytego w temacie miniakow.
Ale to tylko moje osobiste odczucia, ai nauczony farumowym doświadczeniem przepraszam, jeśli kogoś uraziłem
pozdrawiam
mikolaj
Zdjęcia robione ze środka samochodu są bardzo kiepskim pomysłem, jeśli był to profesjonalny kamerzysta z tvn to chyba trzeba zweryfikować jego umiejętności (tych markosow nie było w ogóle widać przez refleksy świetlne) lub nie mieli czasu na tyle żeby wysiąść z samochodu a jeśli kamerzysta amator to przepraszam można nie wiedzieć takich rzeczy.
Ten monolog na początku mógł być prowadzony, ale przez kogoś bardziej obytego w temacie miniakow.
Ale to tylko moje osobiste odczucia, ai nauczony farumowym doświadczeniem przepraszam, jeśli kogoś uraziłem
pozdrawiam
mikolaj
zgadzam sie ze ujecia byly ze tak powiem do kitu. slabo to wszystko zrobione, a ja specjalnie wstawalem wczesniej zeby to zobaczyc.
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
A ja tam nie narzekam, fakt, mogli po prostu się przejść po wiosce IMM i mało materiału było z wyjazdu do Zawiercia, i mógł opowiadać o zlocie ktoś z organizatorów (gdyby wiedzieli i/lub zostali o to poproszeni).
Jestem w sumie usatysfakcjonowany, a Team Krakow wie dlaczego
Pozdrawiam, Saint
Jestem w sumie usatysfakcjonowany, a Team Krakow wie dlaczego
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
kurde burdel sie robi na forum. Już jest wątek o tvn turbo
Jeśli chodzi o tvn turbo to powiem tak i tak w ogóle dobrze że jest coś i " ktoś" ich zaprosił podejrzewam że żeby nie starania tego "kogoś" nikt ze swiata by się nie dowiedział o tej imprezie ot poprostu była i już poza tym jest wiele uwag co do ustaleń na temat ww imprezy poza tym teraz z perspektywy to każdemu jest łatwo podjąć konstruktywną krytykę, gdyby organizatorzy byli bardziej zaangażowani w tzw medialną stronę imprezy byłoby napewno trochę lepiej .
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Ulver pisze:Moze ktoś nagra i udostępni
Ja nie mam telewizora
Pozdrawiam
Witek
przy najblizszej powtorce - patrz wtorek 19 nagram i udostepnie
sam jeszcze nie widzialem wiec nie wiem jak to zrobili...
Przecież ja nie krytykuje tego ze było cos i ktoś to załatwił (chwała mu za to wielka!!)
Ja krytykuje tylko ekipę tvnturbo za nieprofesjonalny materiał:
-słabe zdjęcia
-slaby montaż
-słabe setki
Ja krytykuje tylko ekipę tvnturbo za nieprofesjonalny materiał:
-słabe zdjęcia
-slaby montaż
-słabe setki
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Mikołaj!
Ja na Twoim miejscu najpierw ugryzłbym się w język a póżniej już nic nie pisał,z takim podejściem napewno następnymn razem nikomu nie będzie się chciało nic nakręcić i przyjechać na impreze którą zrobi MKP.Czepianie się teraz jest bez sensu i pisanie takich opini.
Ja na Twoim miejscu najpierw ugryzłbym się w język a póżniej już nic nie pisał,z takim podejściem napewno następnymn razem nikomu nie będzie się chciało nic nakręcić i przyjechać na impreze którą zrobi MKP.Czepianie się teraz jest bez sensu i pisanie takich opini.
hmm no oki nie myślałem, że to będzie powód do obrażania się, tylko do lepszej pracy.
Pozatym kiedy miałem się czepiać? nie wiedziałem że tak to będzie wyglądać,
Jak pisze egzamin to dopiero po wynikach ktoś się mnie czepia ze źle napisałem na nie przed!!
Pozatym kiedy miałem się czepiać? nie wiedziałem że tak to będzie wyglądać,
Jak pisze egzamin to dopiero po wynikach ktoś się mnie czepia ze źle napisałem na nie przed!!
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ja osobiście wymiękam z Tego forum
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja też wymiękam Michał, obojetnie co by na tym forum zostało napisane wszystko jest skrytykowane, ale takich ludzi jest pełno nie tylko w świecie Mini, żal mi tych ludzi.
MJ
Ale słuchajcie chyba to na tym polega ze są dwie strony medalu i po to jest forum żeby dyskutować i wyrażać swoje zdanie
jednym się cos podoba a innym nie podoba tak to jest w życiu i nie wiem o co wam chodzi i czego Ci żal:)
Wracając do relacji ze zlotu, jeśli wam się podobała to bardzo dobrze a jeśli wam się nie podobało cos innego to tez dobrze chyba było by niedobrze jakby wszyscy mieli jednakowy gust
mikołaj
jednym się cos podoba a innym nie podoba tak to jest w życiu i nie wiem o co wam chodzi i czego Ci żal:)
Wracając do relacji ze zlotu, jeśli wam się podobała to bardzo dobrze a jeśli wam się nie podobało cos innego to tez dobrze chyba było by niedobrze jakby wszyscy mieli jednakowy gust
mikołaj
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
hmmm ja mysle ze chodzi chlopakom o to ze jak sie generalnie powie cos zlego to jest wielkie larum i az zal za d... sciska jak sie czyta kontry
sorki moze bede uprzedzony ale celuje w tym beny odnajdujac rownie cietego dyskutanta w osobie kowala
sorki moze bede uprzedzony ale celuje w tym beny odnajdujac rownie cietego dyskutanta w osobie kowala
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Flap... tak samo jak są kontry mogą być głosy popierające. Ale ludziom chyba nie chce sie pisać.