Podziękujesz jak pomoże !mpc pisze:Super dzieki!bob.dsk pisze:http://www.wykop.pl/link/773835/skradziony-mini-cooper-s/
Proszę
Kradziez Mini!
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Re: Kradziez Mini!
A powiedz nam...byłeś jakieś 3-4 miesiące temu w ASO lub u jakiegoś mechanika???
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
Chyba wiem do czego dążymy. Jak już coś, to bardziej mechanik :/RatinaZ pisze:A powiedz nam...byłeś jakieś 3-4 miesiące temu w ASO lub u jakiegoś mechanika???
Szymon
Zabiłabym, a później powiesiła za .... do góry nogami...
A jak po cichu w nocy zniknął i nikt nic nie usłyszał,zobaczył itd.. to niestety ale może to być gorzka prawda.
A niekoniecznie bo moim znajomym mercedesa SL350 zwinęli w ten sam sposób w 3 miesiące po wizycie w ASO. Normalnie jeździli z nim do zaprzyjaźnionego mechanika, który wymieniał płyny,filtry,klocki itp. itd. ale pojawił się jakiś problem z elektroniką i komputerem,więc co do ASO bo zwykły mechanik nie da sobie rady. A skutek tego taki,że nagle auto zniknęło...
Oczywiście może być to zbieg okoliczności (nie można nikogo oskarżać jak się nie ma dowodów), ale bynajmniej ten jest taki trochę podejrzany.
Także uważajmy wszędzie na swoje auta.
A jak po cichu w nocy zniknął i nikt nic nie usłyszał,zobaczył itd.. to niestety ale może to być gorzka prawda.
A niekoniecznie bo moim znajomym mercedesa SL350 zwinęli w ten sam sposób w 3 miesiące po wizycie w ASO. Normalnie jeździli z nim do zaprzyjaźnionego mechanika, który wymieniał płyny,filtry,klocki itp. itd. ale pojawił się jakiś problem z elektroniką i komputerem,więc co do ASO bo zwykły mechanik nie da sobie rady. A skutek tego taki,że nagle auto zniknęło...
Oczywiście może być to zbieg okoliczności (nie można nikogo oskarżać jak się nie ma dowodów), ale bynajmniej ten jest taki trochę podejrzany.
Także uważajmy wszędzie na swoje auta.
Nie ma potrzeby na tak wyrahowana intryge,normalnie sie bierze i odpala jak swojego 

U mechanika bylem jakies 1-2 miechy temu, a w ASO bylem ostatni raz rok temu.RatinaZ pisze:A powiedz nam...byłeś jakieś 3-4 miesiące temu w ASO lub u jakiegoś mechanika???
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
AC miałeś wykupione?
Cholera... trzeba uważać, skoro już nawet takie auta kradną... rozumiem Golf, czy Passat, ale MINI ?
A widziałem Cie niedawno pod M1... taka ładna eSka była

Zadnych wiesci...zimonK pisze:Może to było to... I co, są jakieś wieści?
No to mysle ze moja :/Voyth pisze:Cholera... trzeba uważać, skoro już nawet takie auta kradną... rozumiem Golf, czy Passat, ale MINI ?![]()
P.S Tez nigdy bym nie pomyslal ze moga takie auta krasc...
Jeja teraz to już gdybania nic Ci nie dadzą...Szkoda Miniacza...Trzymajmy kciuki,żeby się jednak znalazł...mpc pisze:U mechanika bylem jakies 1-2 miechy temu, a w ASO bylem ostatni raz rok temu.RatinaZ pisze:A powiedz nam...byłeś jakieś 3-4 miesiące temu w ASO lub u jakiegoś mechanika???
A odezwał się ktoś może,że widział?mpc pisze:No to mysle ze moja :/Voyth pisze:Cholera... trzeba uważać, skoro już nawet takie auta kradną... rozumiem Golf, czy Passat, ale MINI ?![]()
Nie, cisza..RatinaZ pisze:A odezwał się ktoś może,że widział?mpc pisze:No to mysle ze moja :/Voyth pisze:Cholera... trzeba uważać, skoro już nawet takie auta kradną... rozumiem Golf, czy Passat, ale MINI ?![]()