Witam serdecznie,
potocznie zwą mnie Mateusz i można mnie znaleźć m.in. we Wrocławiu.
Co jest dość osobliwe nie jestem posiadaczem ani nawet nie byłem żadnego Miniacza.
Więc co ja tu robię?
Uwielbiam wszytko co mechaniczne i stare - staram się nie ograniczać horyzontów.
Wraz z kolega o podobnych zapatrywaniach stworzyliśmy coś co można nazwać nieformalnym klubem miłośników starej motoryzacji we Wrocławiu.
Naszym celem jest zintegrować się z wszystkimi okolicznymi społecznościami a przy okazji mieć szanse zapoznania się z cacuszkami ukrywanymi w waszych garażach.
Jeśli ktoś ma ochotę dowiedzieć się coś więcej, to zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.PetrolHearts.pl
- mam nadzieje że wraz z latem uda nam się podłączyć pod jakieś wrocławskie spotkanie.
Jeszcze raz serdecznie się witam.
Wrocław wita.
Moderator: flapjck1
Re: Wrocław wita.
W sierpniu z chęcią się pojawie na jakimś spociku z ojcem. Pozdrawiam.
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
podaj jakiekolwiek terminy spotkań, wcześniej juz byłem na Twojej stroni i jakoś nic mi się udało znaleźć - może słabo szukałem ...
może strona jeszcze w fazie rozwojowej jest ...
Pozdrawiam
Maciek
może strona jeszcze w fazie rozwojowej jest ...
Pozdrawiam
Maciek
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
Icemac strona jest kameralna - zarówno spoty jak i całą reszte organizują ludzie...czyli spoty sa wówczas kiedy choć kilka osób ma na nie ochotę.
Równie dobrze możemy się podpiąć pod spoty mini.
Nie ma ciśnienia, nie próbujemy na siłe tworzyć kolejnego "wielkiego" klubu...jak widzisz nie mamy nawet aspiracji co do dodawania forum - ot wychodzimy z założenia że for jest aż za dużo, większość świeci pustkami i jest taka sobie merytorycznie.
Stronka to miejsce by napisać trochę o swoich przygodach, poszerzyć horyzonty i spotkać innych zapaleńców.
Czy taka rozwojowa?
Myślę że dość szybko się rozwija jak na skromny zamysł.
Równie dobrze możemy się podpiąć pod spoty mini.
Nie ma ciśnienia, nie próbujemy na siłe tworzyć kolejnego "wielkiego" klubu...jak widzisz nie mamy nawet aspiracji co do dodawania forum - ot wychodzimy z założenia że for jest aż za dużo, większość świeci pustkami i jest taka sobie merytorycznie.
Stronka to miejsce by napisać trochę o swoich przygodach, poszerzyć horyzonty i spotkać innych zapaleńców.
Czy taka rozwojowa?
Myślę że dość szybko się rozwija jak na skromny zamysł.
Icemac dla mnie spoko, podałem numer telefonu i kiedy jest spocik wiem przez zaproszenie smsem. Chyba to z tego klubu W sierpniu może spotkamy się jakoś ja, Ty Icemac i sadam i inne miniaki? Fajnie by było.
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Przyłączyć się zawsze można - jak coś będzie to telefon macie podany
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl