Wrocław wita.

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

PetrolHearts.pl

Wrocław wita.

Post autor: PetrolHearts.pl »

Witam serdecznie,
potocznie zwą mnie Mateusz i można mnie znaleźć m.in. we Wrocławiu.
Co jest dość osobliwe nie jestem posiadaczem ani nawet nie byłem żadnego Miniacza.
Więc co ja tu robię?
Uwielbiam wszytko co mechaniczne i stare - staram się nie ograniczać horyzontów.
Wraz z kolega o podobnych zapatrywaniach stworzyliśmy coś co można nazwać nieformalnym klubem miłośników starej motoryzacji we Wrocławiu.
Naszym celem jest zintegrować się z wszystkimi okolicznymi społecznościami a przy okazji mieć szanse zapoznania się z cacuszkami ukrywanymi w waszych garażach.
Jeśli ktoś ma ochotę dowiedzieć się coś więcej, to zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.PetrolHearts.pl
- mam nadzieje że wraz z latem uda nam się podłączyć pod jakieś wrocławskie spotkanie.
Jeszcze raz serdecznie się witam.
adrianoscyganos

Re: Wrocław wita.

Post autor: adrianoscyganos »

W sierpniu z chęcią się pojawie na jakimś spociku z ojcem. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

podaj jakiekolwiek terminy spotkań, wcześniej juz byłem na Twojej stroni i jakoś nic mi się udało znaleźć - może słabo szukałem ...

może strona jeszcze w fazie rozwojowej jest ...

Pozdrawiam
Maciek
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
PetrolHearts.pl

Post autor: PetrolHearts.pl »

Icemac strona jest kameralna - zarówno spoty jak i całą reszte organizują ludzie...czyli spoty sa wówczas kiedy choć kilka osób ma na nie ochotę. :mrgreen:
Równie dobrze możemy się podpiąć pod spoty mini.
Nie ma ciśnienia, nie próbujemy na siłe tworzyć kolejnego "wielkiego" klubu...jak widzisz nie mamy nawet aspiracji co do dodawania forum - ot wychodzimy z założenia że for jest aż za dużo, większość świeci pustkami i jest taka sobie merytorycznie.
Stronka to miejsce by napisać trochę o swoich przygodach, poszerzyć horyzonty i spotkać innych zapaleńców.
Czy taka rozwojowa?
Myślę że dość szybko się rozwija jak na skromny zamysł. :wink:
adrianoscyganos

Post autor: adrianoscyganos »

Icemac dla mnie spoko, podałem numer telefonu i kiedy jest spocik wiem przez zaproszenie smsem. Chyba to z tego klubu :twisted: W sierpniu może spotkamy się jakoś ja, Ty Icemac i sadam i inne miniaki? Fajnie by było. :cool:
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Przyłączyć się zawsze można - jak coś będzie to telefon macie podany
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
ODPOWIEDZ