Jak w temacie, proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami w kwestii przewozu wózka dzieciecego (spacerówki) w MINI Cooper, jak na razie ogladaliśmy ze 2 modele ale za diabła nie wchodziły do bagaznika.
PS. samochodu nie zmienie-szukam małej spacerówki
MINI a wózek dziecięcy.
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: MINI a wózek dziecięcy.
Firma maclaren ma male spacerowki to moze uda sie dopasowac cos do mini.
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Z tego co wiem, najlepiej wchodzi Quinny Zapp/Zapp Extra - najmniejsza i najlzejsza spacerowka. Mozna na niej montowac fotelik (z gondola juz gorzej )
pzdr.
pzdr.
o! a nikt na forum nie ma wózka spacerówki, żeby podpowiedzieć co wchodzi?
- jrock7
- Wiarus
..ja mocno ostatnio siedze w temacie, Quinny Zapp/Zapp Extra - to są spacerówki, ktore jako jedyne wchodzą bez problemu do MINI - oczywiscie po zlozeniu
- jrock7
- Wiarus
Właśnie dzisiaj testowałem nowy wózek + MINI i faworytem jest Navington - model Corvet - wózek po złożeniu i szybkim demontażu kólek (pompowane!) wchodzi na styk do bagaznika, bez demontażu pólki. W bagażniku zostaje jeszcze miejsce na zdemontowane kolka + spacerówke, która bardzo fajnie sklada sie do wielkości teczki
Generalnie ten wózek jest bardziej stabilny niż wózki Quinny - o dziwo sam stelaż lżejszy od konkurencji.
Generalnie ten wózek jest bardziej stabilny niż wózki Quinny - o dziwo sam stelaż lżejszy od konkurencji.
ja obecnie mam maxi cosi mure 4 i tez wchodzi ale fakt spacerówka + stelaż to sie domontuje półke (męczoce sie to robi powoli), szukam chudej "laski" do bagażnika,
szybki wrzut bez żadnego demontażu,
pozdr
szybki wrzut bez żadnego demontażu,
pozdr