MINI Paceman będzie produkowany !

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

ress
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: MINI Paceman będzie produkowany !

Post autor: ress »

Awatar użytkownika
kaktus08
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: kaktus08 »

MINIak z Austrii ?? :shock: - to już nie MINIak :cry:
Pozdrawiam Ewa
MaciekStepien

Post autor: MaciekStepien »

countrymana robia w austrii :P
Awatar użytkownika
kaktus08
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

No właśnie - countryman to już nie MINI - sorry :sad:
Pozdrawiam Ewa
MaciekStepien

Post autor: MaciekStepien »

Dla mnie Countryman to tez MINI. Jest super w prowadzeniu, wygląd może nie powala ale za to jest tryliard razy praktyczniejszy niż hatch, po co ktoś ma jezdzic jakims rav4 albo ix35 jak moze miec auto ciekawe i oryginalne jak MINI countryman? Podoba mi się, że marka się rozwija - wchodzą nowe modele itp...
Jak wszedzie wszystko idzie do przodu, nie można stać w miejscu. Pozatym gdyby nie BMW to MINI by juz nie bylo :(
peace! :D
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

Kazde MINI to mini , boma taki znaczek i juz , a ze komuś sie nie podoba to jego problem

A paceman wkońcu bedzie czy nie , bo strasznie mi sie podoba?
Awatar użytkownika
jrock7
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R55 Cooper D

Post autor: jrock7 »

bazujac na tym info prawdopodobnie bedzie.....
http://www.motoringfile.com/2011/07/27/ ... t=FaceBook
Awatar użytkownika
kaktus08
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Cóż - każdy ma prawo do własnego zdania na ten temat :smile:
Pozdrawiam Ewa
RatinaZ

Post autor: RatinaZ »

MaciekStepien pisze:Dla mnie Countryman to tez MINI. Jest super w prowadzeniu, wygląd może nie powala ale za to jest tryliard razy praktyczniejszy niż hatch, po co ktoś ma jezdzic jakims rav4 albo ix35 jak moze miec auto ciekawe i oryginalne jak MINI countryman? Podoba mi się, że marka się rozwija - wchodzą nowe modele itp...
Jak wszedzie wszystko idzie do przodu, nie można stać w miejscu. Pozatym gdyby nie BMW to MINI by juz nie bylo :(

Countryman to dobre rozwiązanie (chociaż wizualnie mam mieszane uczucia)
Panowie nie biorą pod uwagę jednej rzeczy...Kobieta z małym dzieckiem strasznie męczy się w Mini One,Cooper bądź Cooper S...Przy wózku i nosidełku dla dziecka nieocenione są drzwi z tyłu i większy bagażnik...
Widziałam jak była właścicielka mojego Miniacza się gimnastykuje pakując dziecko do auta i nie dziwię się,że wymieniła Coopera na Countrymana...Sama pewnie tak zrobię za jakiś czas...
TomSky
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: TomSky »

RatinaZ pisze:
MaciekStepien pisze:Dla mnie Countryman to tez MINI. Jest super w prowadzeniu, wygląd może nie powala ale za to jest tryliard razy praktyczniejszy niż hatch, po co ktoś ma jezdzic jakims rav4 albo ix35 jak moze miec auto ciekawe i oryginalne jak MINI countryman? Podoba mi się, że marka się rozwija - wchodzą nowe modele itp...

Countryman to dobre rozwiązanie (chociaż wizualnie mam mieszane uczucia)
Panowie nie biorą pod uwagę jednej rzeczy...Kobieta z małym dzieckiem strasznie męczy się w Mini One,Cooper bądź Cooper S...Przy wózku i nosidełku dla dziecka nieocenione są drzwi z tyłu i większy bagażnik...
Widziałam jak była właścicielka mojego Miniacza się gimnastykuje pakując dziecko do auta i nie dziwię się,że wymieniła Coopera na Countrymana...Sama pewnie tak zrobię za jakiś czas...

coś w tym jest - moja małżonka kocha swoja eSke ale sama mówi ze starośc nie radośc i powoli denerwuje ja jazda po naszych dziurach stad coraz wieksze zainteresowanie wiesniakiem
ODPOWIEDZ