Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
Re: Spotkane na trasie....
Pozdrowienia dla Klubowicza w bordowym Mini, spotkanego na skrzyżowaniu al. Solidarności z pl. Bankowym )
dzis godz. 7.50,Pani w niebieskim Mini na krzyzowce naramowicka-luzycka w Poznaniu, ja na niebieskim rowerze
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
taką tam fotkę znalazłem... 10.04.2011 w Poznaniu
- Załączniki
-
- DSC_1780.JPG (506.06 KiB) Przejrzano 1096 razy
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
psV pisze:AleX nie czepiają się o brak przedniej tablicy?
czasem jest czasem jej nie ma czasem jest naklejka ;p różnie to bywa ;p
jak na razie się nie czepiają ;p
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
O właśnie, Alex... Już kiedyś widziałem na Twoim samochodzie naklejkę zamiast tablic. Zresztą nie tylko na Twoim, bo zauważyłem, że właściciele GT-R'ów, też niechętnie zakładają tablice i mają z przodu naklejki I teraz pytanie: Gdzie to załatwić?
Szymon
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
link masz w stopce
to jakieś grosze kosztuje a na kartce A4 mieszczą się dwie ;p gruby papier laminowany i powinno być niezniszczalne ;p
to jakieś grosze kosztuje a na kartce A4 mieszczą się dwie ;p gruby papier laminowany i powinno być niezniszczalne ;p
jak wygląda sprawa gdy podczas kontroli jednak się przyczepią?
Po prostu wyciągamy zwykłą tablicę i przykręcamy przy policjantach?
Coś mi się takiego obiło o uszy ale nie wiem czy to prawda i ewentualnie jaka tego jest podstawa
Coś mi się takiego obiło o uszy ale nie wiem czy to prawda i ewentualnie jaka tego jest podstawa
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
g00dMan pisze:jak wygląda sprawa gdy podczas kontroli jednak się przyczepią?
Kiedyś ktoś tutaj na forum wpisał a potem tez znalazłem to gdzieś w interpretacjach przepisów, że "usterka która jest do usunięcia na miejscu w krótkim czasie nie jest podstawą do wystawienia mandatu" i tak faktycznie jest. Mówisz, ze masz w aucie oryginalną tablice i w razie czego możesz ją na miejscu przykręcić. U mnie raz tak zadziałało
Chłopaki i dziewczyny a zmieniając temat....dlaczego Miniacze sobie nie mrugają??
Ja jezdze po tej Wawie i staram się mrugać,ale do tej pory żaden Miniacz mi nie odmrugał...
Ja jezdze po tej Wawie i staram się mrugać,ale do tej pory żaden Miniacz mi nie odmrugał...
- kaktus08
- Nowy
- Posiadane auto:
Bo w tych MINIakach, które mijasz jakieś buractwo siedzi, aż żal że MINIiakiem jeżdżą takie NIEfajne ludzie . Mam ten sam problem, migam, macham i też nic - chyba że ktoś mi kółko na czole narysuje.
Nie martw się jak Cię spotkam to włączę wszystkie światła jakie posiada moje jeździdełko
Nie martw się jak Cię spotkam to włączę wszystkie światła jakie posiada moje jeździdełko
Pozdrawiam Ewa
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
bo nie trafiasz na odpowiednie osoby
jest pomysł, żeby z przodu jakieś naklejki/znaczki dać coby wiedzieć, że trafiło się na "znajomego"
jest pomysł, żeby z przodu jakieś naklejki/znaczki dać coby wiedzieć, że trafiło się na "znajomego"
Bardzo fajny pomysł...ja poproszę 2 (z tyłu i z przodu )
To ja mam nadzieję,że zacznę trafiać na Was...
To ja mam nadzieję,że zacznę trafiać na Was...
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
te MINI z podpisami z tylu UNIPOL czy jakos tak (jak np ten niebiesko-pomaranczowy S z pasami i rejestracja GO SURF) to jakies salonowe, czy prywatne?
Smigaly dwa ostatnio na Chalupy3 pozdrowionka
Smigaly dwa ostatnio na Chalupy3 pozdrowionka