APMC - propozycja
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
APMC - propozycja
Witam,
Mam następującą propozycję:
Są dwa terminy w których prawdopodobnie odbędzie się na torze w Legionowie upalanka samochodów wszelkich maści( AK Królewski )
Myślę że bez kłopotu mógłbym zorganizować eliminację dla Mini pod tym eventem.
Mogę powalczyć o stworzenie dla naszych potrzeb dwóch prób (każda po trzy przejazdy na czas).
Brałem udział w ich dwóch imprezach, fajnie zrobione, fajny tor, dobry dojazd (na terenie jednostki Policji w Legionowie). Miła atmosfera i dużo osób "z branży" - doradztwo i wszelkie uwagi w cenie
W tym roku możemy zrobić to testowo, jak się spodoba to NEXT YEAR zrobicie z tego eliminiację APMC.
Proponuję dwie grupy: ORG i PRO. Mogą być Mini Classic i BMW Mini (podzielimy na dwie tury)
terminy to :
09.10 – 4 TTJ
27.11 – 5 TTJ
Argumenty za : fajny termin! ( zwłaszcza pażdziernikowy ), Centralna Polska - każdy ma blisko! Dobra cena - 50- 70 pln wpisowe za 6 przejazdów. Nie jest to może taki wypas jak w Radomiu - ale zapewniam że próby sa fajne i kręciołków dużo, także nie moc ale umiejętności w cenie
Mam następującą propozycję:
Są dwa terminy w których prawdopodobnie odbędzie się na torze w Legionowie upalanka samochodów wszelkich maści( AK Królewski )
Myślę że bez kłopotu mógłbym zorganizować eliminację dla Mini pod tym eventem.
Mogę powalczyć o stworzenie dla naszych potrzeb dwóch prób (każda po trzy przejazdy na czas).
Brałem udział w ich dwóch imprezach, fajnie zrobione, fajny tor, dobry dojazd (na terenie jednostki Policji w Legionowie). Miła atmosfera i dużo osób "z branży" - doradztwo i wszelkie uwagi w cenie
W tym roku możemy zrobić to testowo, jak się spodoba to NEXT YEAR zrobicie z tego eliminiację APMC.
Proponuję dwie grupy: ORG i PRO. Mogą być Mini Classic i BMW Mini (podzielimy na dwie tury)
terminy to :
09.10 – 4 TTJ
27.11 – 5 TTJ
Argumenty za : fajny termin! ( zwłaszcza pażdziernikowy ), Centralna Polska - każdy ma blisko! Dobra cena - 50- 70 pln wpisowe za 6 przejazdów. Nie jest to może taki wypas jak w Radomiu - ale zapewniam że próby sa fajne i kręciołków dużo, także nie moc ale umiejętności w cenie
Leyland Mini Clubman
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: APMC - propozycja
Swietny pomysł !!!!
Ja w to wchodzę, o ile bedzie klasa dla amatorów.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
boszzz
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
m.t.design pisze:Swietny pomysł !!!!
a to mamy w naszym kraju zawodowców ??
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Widocznie tak postrzegają
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Pomysł jest dobry. Z tym, że Radku skoro powiedziałeś A trzeba sprawy pilnować namawiać ludzi wszelkimi możliwymi sposobami by do tych ewentów doszło. Jest szansa na frekwencję głównie lokalną z centrum Polski. Takie spotkanie może zaowocować zainteresowaniem nowych ludzi rywalizacją w APMC czy innych imprezach "wyższego poziomu".
Na tym etapie proponuję nie tworzyć podziałów grup czy klas dla ludzi wchodzących dopiero w temat. Wystarczy rywalizacjia o symboliczne puchary właścicieli klasyków i nowych mini. Jeżeli przyjadą "wyjadacze" którzy dla reszty są potencjalnym zagrożeniem mogą pojechać poza konkursem, wyłącznie dla satysfakcji.
Na tym etapie proponuję nie tworzyć podziałów grup czy klas dla ludzi wchodzących dopiero w temat. Wystarczy rywalizacjia o symboliczne puchary właścicieli klasyków i nowych mini. Jeżeli przyjadą "wyjadacze" którzy dla reszty są potencjalnym zagrożeniem mogą pojechać poza konkursem, wyłącznie dla satysfakcji.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Mam możliwość reklamowania tylko przez forum więc to czynię.
Warunki sa naprawdę bardzo dobre, prowadzenie przez organizatorów nie odstaje na pewno od poziomiu YTP czy Kielc. Mogę zorganizować grupę Mini ( Classic i BMW ) w jedną całość i zrobią nam eliminację Miniakową niejako przy okazji ich Imprezy. Jesli byłoby zainteresowanie szerszego grona to do połowy września mogę temat ogarnąć na luzie.
Jeśli będzie powyżej 10 aut - będą puchary :0
Wydaje mi się że termin jest dobry i sporo osób (zwłaszcza z Wawy i oklic - od których często słyszę że chętnie i wogóle fajnie) mogłoby zagościć. Ale widzę że szału nie ma jakto zwykle przy nowych/niesprawdzonych projektach.
Szczerze to liczę że conajmniej 3-4 osoby z komisji APMC pojawią się i może zaowocuje wrzucenie tego do eliminacji APMC 2012!!!
posłuchajcie jeszcze raz:
dobra cena - 50-70 pln!
Polska Centralna! - blisko!
dobra szamka i duuuużo możliwości noclegu
AK KRÓLEWSKI to naprawdę dobra marka
będą puchary
i na koniec - załatwię że będzie dobrze ( zapiszę chętnych, zrobimy swoją eliminację i popalimy amatorsko gumy
Warunki sa naprawdę bardzo dobre, prowadzenie przez organizatorów nie odstaje na pewno od poziomiu YTP czy Kielc. Mogę zorganizować grupę Mini ( Classic i BMW ) w jedną całość i zrobią nam eliminację Miniakową niejako przy okazji ich Imprezy. Jesli byłoby zainteresowanie szerszego grona to do połowy września mogę temat ogarnąć na luzie.
Jeśli będzie powyżej 10 aut - będą puchary :0
Wydaje mi się że termin jest dobry i sporo osób (zwłaszcza z Wawy i oklic - od których często słyszę że chętnie i wogóle fajnie) mogłoby zagościć. Ale widzę że szału nie ma jakto zwykle przy nowych/niesprawdzonych projektach.
Szczerze to liczę że conajmniej 3-4 osoby z komisji APMC pojawią się i może zaowocuje wrzucenie tego do eliminacji APMC 2012!!!
posłuchajcie jeszcze raz:
dobra cena - 50-70 pln!
Polska Centralna! - blisko!
dobra szamka i duuuużo możliwości noclegu
AK KRÓLEWSKI to naprawdę dobra marka
będą puchary
i na koniec - załatwię że będzie dobrze ( zapiszę chętnych, zrobimy swoją eliminację i popalimy amatorsko gumy
Leyland Mini Clubman
to ja się też piszę
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
jestem za!