halogeny lucas -mocowanie
Moderator: flapjck1
halogeny lucas -mocowanie
Mam pytanie mam zamiar kupić halogeny(dalekosiężne i przeciw mgielne) do mojego miniaka są to halogeny LUCAS SLR 576 i SFT 576 i nie wiem co z mocowaniem tych halogenów bo na pewno w zderzaku dziur nie będę wiercił .Czy ktoś wie jakie mocowanie jest tam potrzebne żeby to miało ręce i nogi .
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Re: halogeny lucas -mocowanie
Rozwiązanie które pokazał Konrad na pierwszej fotce będzie najstabilniejsze, ja osobiście mam coś a'la fotka trzecia, profil zamknięty/poprzeczka mocowana z dołu razem ze śrubami zderzaka z dodatkowym mocowaniem do pasa przedniego przez atrapę dla stabilizacji. Na samym zderzaku nie ma sensu mocować halogenow bo będą się strasznie bujać, a w końcu pewnie odpadną razem z nim
właśnie chodzi mi o 3 zdjęcie (mocowanie ) bo mam do wymiany cały zderzak + halogeny (halogeny stare a zderzak ma ponadrywane blaszki mocujące bo ktoś zrobił dziury w zderzaku i się pourywały podczas jazdy po dziurach itp ) a co do 3 mocowania to jest jakieś dokupienia czy własnoręcznie wystrugać we własnym zakresie i np poniklować .
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
odwiedź castorame czy innego praktikera idz na dział z okuciami stolarskimi.
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
czytałem czytałem i czytałem ale w końcu które reflektory z http://wesem.pl/ pasują najlepiej do mini ? Szukam dalekosiężnych i przeciwmgłowych.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow