MINI Paceman będzie produkowany !
- kaktus08
- Nowy
- Posiadane auto:
Re: MINI Paceman będzie produkowany !
No właśnie - countryman to już nie MINI - sorry
Pozdrawiam Ewa
Dla mnie Countryman to tez MINI. Jest super w prowadzeniu, wygląd może nie powala ale za to jest tryliard razy praktyczniejszy niż hatch, po co ktoś ma jezdzic jakims rav4 albo ix35 jak moze miec auto ciekawe i oryginalne jak MINI countryman? Podoba mi się, że marka się rozwija - wchodzą nowe modele itp...
Jak wszedzie wszystko idzie do przodu, nie można stać w miejscu. Pozatym gdyby nie BMW to MINI by juz nie bylo
peace!
Jak wszedzie wszystko idzie do przodu, nie można stać w miejscu. Pozatym gdyby nie BMW to MINI by juz nie bylo
peace!
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Kazde MINI to mini , boma taki znaczek i juz , a ze komuś sie nie podoba to jego problem
A paceman wkońcu bedzie czy nie , bo strasznie mi sie podoba?
A paceman wkońcu bedzie czy nie , bo strasznie mi sie podoba?
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
bazujac na tym info prawdopodobnie bedzie.....
http://www.motoringfile.com/2011/07/27/ ... t=FaceBook
http://www.motoringfile.com/2011/07/27/ ... t=FaceBook
- kaktus08
- Nowy
- Posiadane auto:
Cóż - każdy ma prawo do własnego zdania na ten temat
Pozdrawiam Ewa
MaciekStepien pisze:Dla mnie Countryman to tez MINI. Jest super w prowadzeniu, wygląd może nie powala ale za to jest tryliard razy praktyczniejszy niż hatch, po co ktoś ma jezdzic jakims rav4 albo ix35 jak moze miec auto ciekawe i oryginalne jak MINI countryman? Podoba mi się, że marka się rozwija - wchodzą nowe modele itp...
peace!
Countryman to dobre rozwiązanie (chociaż wizualnie mam mieszane uczucia)
Panowie nie biorą pod uwagę jednej rzeczy...Kobieta z małym dzieckiem strasznie męczy się w Mini One,Cooper bądź Cooper S...Przy wózku i nosidełku dla dziecka nieocenione są drzwi z tyłu i większy bagażnik...
Widziałam jak była właścicielka mojego Miniacza się gimnastykuje pakując dziecko do auta i nie dziwię się,że wymieniła Coopera na Countrymana...Sama pewnie tak zrobię za jakiś czas...
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
RatinaZ pisze:MaciekStepien pisze:Dla mnie Countryman to tez MINI. Jest super w prowadzeniu, wygląd może nie powala ale za to jest tryliard razy praktyczniejszy niż hatch, po co ktoś ma jezdzic jakims rav4 albo ix35 jak moze miec auto ciekawe i oryginalne jak MINI countryman? Podoba mi się, że marka się rozwija - wchodzą nowe modele itp...
peace!
Countryman to dobre rozwiązanie (chociaż wizualnie mam mieszane uczucia)
Panowie nie biorą pod uwagę jednej rzeczy...Kobieta z małym dzieckiem strasznie męczy się w Mini One,Cooper bądź Cooper S...Przy wózku i nosidełku dla dziecka nieocenione są drzwi z tyłu i większy bagażnik...
Widziałam jak była właścicielka mojego Miniacza się gimnastykuje pakując dziecko do auta i nie dziwię się,że wymieniła Coopera na Countrymana...Sama pewnie tak zrobię za jakiś czas...
coś w tym jest - moja małżonka kocha swoja eSke ale sama mówi ze starośc nie radośc i powoli denerwuje ja jazda po naszych dziurach stad coraz wieksze zainteresowanie wiesniakiem