pragne zorganizowac zloy mini w maju w toruniu i bylbym bardzo wdzieczny za liste terminow w tym miesiacu.
z gory wielkie dzieki.
sa dwie 100:/: atrakcje;
zwiedzanie firmy zajmujacej sie odrestaurowywaniem oldtimerow.
i obecnosc ekipy tvn
osoby i firmy chcace dopomoc prosze o kontakt
502 912 082
bmolczan@yahoo.co.jp
zlot w maju. w toruniu
Moderator: flapjck1
Re: zlot w maju. w toruniu
Jak już wiesz, szykuje się do przyjazdu ekipa z Trójmiasta, jeszcze nie wiadomo jak liczna. Co do terminów, to w pierwszy weekend majowy jest już zarezerwowany dla Podlesic (dokładnie 29.04-1.05), więc nie byłoby sensu organizowanie zlotu w Toruniu blisko wymienionego terminu. Jeśli chodzi o mnie, to ja chociażby na koszty nie dam rady być w jednym miesiącu na dwóch imprezach. Niech wypowiedzą się inni. Natomiast zaraz na początku czerwca jest IMM w Hiszpanii, ale na tę imprezę pojedzie nas pewnie mniej, także ten termin nie powinien kolidować.
I jeszcze prośba, na starym forum napisałeś posta właśnie w sprawie zlotu w Toruniu, podałeś namiar telefoniczny. Wysłałam Ci smsa (a w nim adres e-mailowy, na wypadek gdybyś nie mógł mi odesłać wiadomości przez telefon) w tej sprawie, bo chciałam przyjechać i prosiłam o podesłanie szczegółów. Oczekiwałam jakiejkolwiek odpowiedzi i jej nie uzyskałam, nawet nie wiedziałam czy jest sens jechać(znany był konkretny termin). Także bardzo proszę o informacje tym razem, jak już będziesz nimi dysponował, np. na maila. Dzięki.
Pozdrawiam i powodzenia w organizacji
Niestety z braku czasu i środków akurat przy tym zlocie nie będę w stanie pomóc, służę jednak pomocą w innym terminie. Jak również liczę, że jeśli Pomorze się weźmie do pracy (w kwestii zlotu nie tylko lokalnego), to Ty nam w jakiś sposób dopomożesz.
I jeszcze prośba, na starym forum napisałeś posta właśnie w sprawie zlotu w Toruniu, podałeś namiar telefoniczny. Wysłałam Ci smsa (a w nim adres e-mailowy, na wypadek gdybyś nie mógł mi odesłać wiadomości przez telefon) w tej sprawie, bo chciałam przyjechać i prosiłam o podesłanie szczegółów. Oczekiwałam jakiejkolwiek odpowiedzi i jej nie uzyskałam, nawet nie wiedziałam czy jest sens jechać(znany był konkretny termin). Także bardzo proszę o informacje tym razem, jak już będziesz nimi dysponował, np. na maila. Dzięki.
Pozdrawiam i powodzenia w organizacji
Niestety z braku czasu i środków akurat przy tym zlocie nie będę w stanie pomóc, służę jednak pomocą w innym terminie. Jak również liczę, że jeśli Pomorze się weźmie do pracy (w kwestii zlotu nie tylko lokalnego), to Ty nam w jakiś sposób dopomożesz.
wstepne terminy zlotu w toruniu
przepraszam rona lecz numer tel w tamtym poscie byl bledny.
termin 20 21 22 , lub 27 28 29 maja.
goraco zapraszam do zglaszania swoich zalog i autek.
wiecej autek = lepsi sponsorzy
lepsi sponsorzy = wiecej atrakcji
wiecej atrakcji = lepsza impreza!!!
pozdrawiam serdecznie z torunia.
bartek.
termin 20 21 22 , lub 27 28 29 maja.
goraco zapraszam do zglaszania swoich zalog i autek.
wiecej autek = lepsi sponsorzy
lepsi sponsorzy = wiecej atrakcji
wiecej atrakcji = lepsza impreza!!!
pozdrawiam serdecznie z torunia.
bartek.
Jestesmy chetni na przyjazd...2-3 samochodziki z okolic Katowic.. Dla nas to cala wyprawa, jak wyglada sprawa z zakwaterowaniem ?? No i jak pisala Jagoda.. terminy
Zbieram chetnych do wyjazdu: Śląsk, Małoppolska i okolice... dobrze się wybrać w kilka samochodzków..
Tel do mnie: 0605839929
Zbieram chetnych do wyjazdu: Śląsk, Małoppolska i okolice... dobrze się wybrać w kilka samochodzków..
Niejeden z nas pisze:Jestesmy chetni na przyjazd...2-3 samochodziki z okolic Katowic..
baaardzo sie ciesze im wiecej tym lepiej!!!
Dla nas to cala wyprawa, jak wyglada sprawa z zakwaterowaniem ??
szczegoly zakwaterowania bede znal dzis wiec prosze o cierpliwosc napisze posta okolo 20.00
No i jak pisala Jagoda.. terminy
termin ostateczny weekend 20 21 22 maja!!!!!
super!!
pozdrawiam bartek
[ Dodano: Sob 19 Luty 2005 , 14:43 ]
termin ostateczny na zlot w toruniu!!!
20 21 20 maja.
jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam.
torun jest o tyle dobrze ulokowany ze do:
warszawy 200km
poznania 200km
gdanska 220km
lodzi 200km
olsztyna 150km
bydgoszczy 50km
wroclawia 330km
szczecina 300km
krakowa 440km
calkiem przyzwoite odleglosci i wydaje mi sie, ze jest to dobre miejsce do ogolnopolskiego spotkania.
serdecznie pozdrawiam.
bartek.
[ Dodano: Pon 21 Luty 2005 , 22:39 ]
dokoptowane zostaly dwie zalogi z bydgoszczy.
aut coraz wiecej...
scisle info apropos noclegow bedzie we wtorek wieczorem.
cena za nocleg 2 os 17pln
cena za nocleg 4 os 23pln
prosze o szybkie zaklepanie miejsc bo moze nie starczyc.
prosba do admina o przyklejenie tego tematu.http://www.mini.waw.pl/forum/images/smiles/icon_cry.gif
tel. 502 912 082
pozdrowienia z torontohttp://www.mini.waw.pl/forum/ima ... iggrin.gif
bartek.
[ Dodano: Pią 25 Marzec 2005 , 06:46 ]
witajcie.
miejsce postoju na miniakow na starowce to mimo wszystko bedzie nowy a nie stary rynek (wymogi konserwatora zabytkow)
caly czas toczy sie batalia o sponsora i od jej winiku duzo zalezy.
z serdeczny pozdrowiemiem z zalanego torunia
bartek
p.s.
bardzo bym prosil ekipe bydgoska (oczywiscie nie ciebie marek) o kontakt bo numer pod ktory dzwonie jest nie aktywny.