Powiem Ci,że na żywo jest znacznie lepiejflapjck1 pisze:patrze patrze i wiem co mi nie pasuje....
kolor

A przy następnym remoncie zmienę na inny

Moderator: flapjck1
Powiem Ci,że na żywo jest znacznie lepiejflapjck1 pisze:patrze patrze i wiem co mi nie pasuje....
kolor
Jakis silnik dziwny i lakier na pedale gazu zdrapany i spryskiwaczy brakuje i oslonek na konektorach na zbiorniku od płynu hamulcowegoflapjck1 pisze:patrze patrze i wiem co mi nie pasuje....
kolor
pisałem,że zostawiam sobie coś na zimęSadam pisze:Jakis silnik dziwny i lakier na pedale gazu zdrapany i spryskiwaczy brakuje i oslonek na konektorach na zbiorniku od płynu hamulcowegoflapjck1 pisze:patrze patrze i wiem co mi nie pasuje....
kolor![]()
Muszę sure przyczepić bo jest za ładny
o.k.lena pisze:na żywo ocenie
Sadam pisze:Muszę sure przyczepić bo jest za ładny
jest blisko ...flapjck1 pisze:Sadam pisze:Muszę sure przyczepić bo jest za ładny
o! mam tak samo
to pewnie przez te wurthy
a wogole to sie diabelstwo szerzy - szejtan, czort, tylko asmodeusza brakuje
pewnie kiedyś te diabły się spotkają w jakimś diabelskim miejscu Hel(l) yeahh !flapjck1 pisze:a wogole to sie diabelstwo szerzy - szejtan, czort, tylko asmodeusza brakuje
to już szukaj zacisków od Metro, albo zbieraj na inne 4-potyGibki Staruszek pisze:Czort był na poprawkach i okazało się ,że pasek był o 1 ząbek przewalony, zapłon ustawiony, błędy w kompie usunięte . Teraz to dopiero pokazał rogi ... jak dałem gazu to tylne nadkola otarły o opony
Generalnie na zimę do poprawki idzie: dzwignia biegów (przedłużyć) , poprawić hample, inna skrzynia albo wymiana przełożeń, miększe zawieszenie przód.
raczej koła za małeSadam pisze:skrzynia za krótka?
1-może nie być (elegancko rusza z 2Konrad K_2 pisze:raczej koła za małeSadam pisze:skrzynia za krótka?