Mini Cooper S MK II 1,3 91 r. - and
Moderator: flapjck1
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Mini Cooper S MK II 1,3 91 r. - and
Witam,
Chciałbym się przywitać, bo od dwóch tygodni mam nowego członka rodziny:) Od dłuższego czasu szukałem, planowałem i w końcu udało się znaleźć. Jak każde auto używane wymaga trochę miłości i PLN. Jestem z Warszawy i ma pytanie do Was, czy w Warszawie lub okolicach jest jakiś warsztat, który zna się na mini? Potrzebuje kogoś od mechaniki, elektryki i blachy, czyli od wszystkiego bo w każdej z tych rzeczy jest coś do zrobienia. Może być to oczywiście nie człowiek orkiestra tylko specjalista w jednej z tych rzeczy:) Słyszałem, że jest ktoś w Konstancinie, czy to prawda i czy ktoś ma namiar? Wiem, że auto jakiś czas temu było serwisowane w Mini Doctorze pod Krakowem. Nie wiem czy ten warsztat nadal funkcjonuje? Może jednak udało by się bliżej coś znaleźć.
W jednym z wątków (nie tylko na tym forum) znalazłem, że były kiedyś spotkania cykliczne w Warszawie na pl. Bankowym lub pl. Teatralnym. Czy nadal się coś takiego odbywa i gdzie? Podobno jakieś spotkanie jest w 04.09? Z chęcią bym się wybrał. Byłem ostatnio w lipcu pod Realem na Ursynowie, ale tylko wtedy oglądałem:)
Z chęcią wstąpił bym do klubu, jeśli są jeszcze miejsca:)
Pozdrawiam
Chciałbym się przywitać, bo od dwóch tygodni mam nowego członka rodziny:) Od dłuższego czasu szukałem, planowałem i w końcu udało się znaleźć. Jak każde auto używane wymaga trochę miłości i PLN. Jestem z Warszawy i ma pytanie do Was, czy w Warszawie lub okolicach jest jakiś warsztat, który zna się na mini? Potrzebuje kogoś od mechaniki, elektryki i blachy, czyli od wszystkiego bo w każdej z tych rzeczy jest coś do zrobienia. Może być to oczywiście nie człowiek orkiestra tylko specjalista w jednej z tych rzeczy:) Słyszałem, że jest ktoś w Konstancinie, czy to prawda i czy ktoś ma namiar? Wiem, że auto jakiś czas temu było serwisowane w Mini Doctorze pod Krakowem. Nie wiem czy ten warsztat nadal funkcjonuje? Może jednak udało by się bliżej coś znaleźć.
W jednym z wątków (nie tylko na tym forum) znalazłem, że były kiedyś spotkania cykliczne w Warszawie na pl. Bankowym lub pl. Teatralnym. Czy nadal się coś takiego odbywa i gdzie? Podobno jakieś spotkanie jest w 04.09? Z chęcią bym się wybrał. Byłem ostatnio w lipcu pod Realem na Ursynowie, ale tylko wtedy oglądałem:)
Z chęcią wstąpił bym do klubu, jeśli są jeszcze miejsca:)
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- Mini 2a.JPG (102.27 KiB) Przejrzano 9854 razy
-
- MIni 1a.JPG (124.69 KiB) Przejrzano 9854 razy
Ostatnio zmieniony 28 sie 2011, 17:44 przez and, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Mini Cooper S MK II 1,3 91 r. - and
Witam w mini rodzinie
Info o spotkaniach w Warszawie szukaj w tym przyklejonym temacie http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php? ... sc&start=0
Jeśli chodzi o ogarnięcie miniaka w okolicach warszawy to uderz do usera: monsterk.
W dziale "Galeria naszych Mini" znajdziesz efekty jego pracy
Miejsce w klubie na pewno się znajdzie info jak dołączyć masz na klubowej www http://mini.org.pl/
PS
pokaż wnętrze miniaka
Info o spotkaniach w Warszawie szukaj w tym przyklejonym temacie http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php? ... sc&start=0
Jeśli chodzi o ogarnięcie miniaka w okolicach warszawy to uderz do usera: monsterk.
W dziale "Galeria naszych Mini" znajdziesz efekty jego pracy
Miejsce w klubie na pewno się znajdzie info jak dołączyć masz na klubowej www http://mini.org.pl/
PS
pokaż wnętrze miniaka
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
- No to pewnie się pojawię 04.09. Chyba, że będzie lać (wycieraczka to jedna z tych, żeby które trzeba od zaraz w nim zrobić:)
- Odezwę się do monsterk, może coś pomoże i doradzi co zrobić, za ile.
- W sprawie klubu to już pisałem z Minimaniakiem. Wysłałem mu dane, ale chyba wyjechał bo nie mam odpowiedzi. Formularz zgłoszeniowy na stronie nie działa:)
- W weekend jak będzie ładna pogoda to zrobię mu kilka zdjęć ze środa i wrzucę
- Odezwę się do monsterk, może coś pomoże i doradzi co zrobić, za ile.
- W sprawie klubu to już pisałem z Minimaniakiem. Wysłałem mu dane, ale chyba wyjechał bo nie mam odpowiedzi. Formularz zgłoszeniowy na stronie nie działa:)
- W weekend jak będzie ładna pogoda to zrobię mu kilka zdjęć ze środa i wrzucę
Piękny... jestem na tym forum od 15 minut, a już nabieram chęci do posiadania takiego samochodu.
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
Kilka zdjęć z wewnątrz. Z rzeczy do zrobienia:
- Poprawienie tapicerki, bo jest trochę przetarta. Trzeba by też zrobić jednolity kolor dla kubełków i kanapy.
- Deska i listwa na drzwiach ma małe pęknięcia w drewnie. Musiałbym ją zdjąć, wyszlifować i polakierować jeszcze raz. Ewentualnie kupię gotowe.
- Konsola na środku, chyba nie spełnia swojego zadania. Zastanawiam się czy ją wywalić. Jeśli nie to będę chciał ją zrobić w kolor tapicerki.
- Trzeba też zdemontować mocowania pasów z przodu, bo tylko przeszkadzają.
- Poprawienie tapicerki, bo jest trochę przetarta. Trzeba by też zrobić jednolity kolor dla kubełków i kanapy.
- Deska i listwa na drzwiach ma małe pęknięcia w drewnie. Musiałbym ją zdjąć, wyszlifować i polakierować jeszcze raz. Ewentualnie kupię gotowe.
- Konsola na środku, chyba nie spełnia swojego zadania. Zastanawiam się czy ją wywalić. Jeśli nie to będę chciał ją zrobić w kolor tapicerki.
- Trzeba też zdemontować mocowania pasów z przodu, bo tylko przeszkadzają.
- Załączniki
-
- in3.JPG (127.96 KiB) Przejrzano 9666 razy
-
- in2.JPG (105.07 KiB) Przejrzano 9666 razy
-
- in1.JPG (121.05 KiB) Przejrzano 9667 razy
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
cd
- Załączniki
-
- in6.JPG (124.07 KiB) Przejrzano 9663 razy
-
- in5.JPG (134.5 KiB) Przejrzano 9663 razy
-
- in4.JPG (107.23 KiB) Przejrzano 9663 razy
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
Jeszcze kilka zdjęć z zewnątrz. Już na moich blachach, więc bez maskowania. Blachy na Mokotów, ale głównie można mnie zobaczyć na Ursynowie, Centrum i też Mokotowie:)
- Załączniki
-
- out3.JPG (162.54 KiB) Przejrzano 9665 razy
-
- out2.JPG (163.84 KiB) Przejrzano 9665 razy
-
- out1.JPG (155.53 KiB) Przejrzano 9665 razy
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
cd
- Załączniki
-
- out6.JPG (134.64 KiB) Przejrzano 9661 razy
-
- out5.JPG (143.05 KiB) Przejrzano 9661 razy
-
- out4.JPG (131.09 KiB) Przejrzano 9662 razy
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
cd
- Załączniki
-
- out9.JPG (137.41 KiB) Przejrzano 9660 razy
-
- out8.JPG (147.12 KiB) Przejrzano 9660 razy
-
- out7.JPG (131.22 KiB) Przejrzano 9659 razy
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
Czepiasz się, znalazł bym gorsze mankamenty:)
- and
- Klubowicz
- Kontakt:
Nie wiedziałem gdzie to umieścić, więc pochwalę się tutaj. W okolicach sierpnia powinien dołączyć nowy fan mini. Jeszcze o tym nie wie, ale na pewno zakocha się tak jak ojciec:)
Jeśli chodzi o mini, to siedzi od dłuższego czasu u mistrza Sebastiana w warsztacie. Połyka coraz to więcej nowych części, wypluwa coraz to większe faktury. W okolicach kwietnia powinien wrócić na ulice i budzić podziw po remoncie:)
Jeśli chodzi o mini, to siedzi od dłuższego czasu u mistrza Sebastiana w warsztacie. Połyka coraz to więcej nowych części, wypluwa coraz to większe faktury. W okolicach kwietnia powinien wrócić na ulice i budzić podziw po remoncie:)