Amatorski Puchar Mini Classic 2011

Amatorski Puchar Mini Classic oraz inne imprezy sportowe z udziałem Mini i MINI

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Amatorski Puchar Mini Classic 2011

Post autor: flapjck1 »

sezon wyscigowy APMC sie skonczyl

w ten weekend jeszcze jest YTP w Poznaniu - i to by bylo na tyle jesli chodzi o szybkie jezdzenie miniakami

podsumowujac:

wypalenie/zmeczenie

pierwsza eliminacja w Bialej Podlaskiej - frekwencja marna - 5 zawodnikow
druga - Poznan - rownie marnie
trzecia - Bilgoraj - odwolana ze wzgl na minimalne zainteresowanie
czwarta - Radom - calkiem calkiem

suma summarum - wszyscy ktorzy przyjechali sa zwyciezcami - nie poddali sie marazmowi i ogolnemu malkontenctwu :)

dziekuje :)

wyniki z generalki pojawia sie lada chwila u Marka na stronie
zasadniczo mozna powiedziec ze zdecydowanym Numero Uno jest Piotr Topor ( czemu mnie to nie dziwi? ) :)

reszta zajela drugie miejsce

pozdrawiam
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

flapjck1 pisze: ...
zasadniczo mozna powiedziec ze zdecydowanym Numero Uno jest Piotr Topor ( czemu mnie to nie dziwi? ) :) ...

znam właściciela Mini Classic który Miał taki sam czas "Best Lap" w Radomiu jak Piotr :twisted:

Szkoda małej frekwencji w tym sezonie i ja również gratuluje wszystkim udziału i podtrzymania ducha APMC! :)

P.S.: prawdopodobnie będzie możliwość pośmigania po Radomiu jeszcze 22 października 2011 roku (jak się info wykluje to dam znać - prawdopodobny koszt to 130zł za jazdę od 10 do 18).

pozdr!
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

a jezdzil klasykiem? he?

poza tym co my porownujemy. inaczej sie jedzie 3 kolka i pauza a inaczej cisniesz i liczysz jedno debestof :P

liczy sie regularnosc :P
a jakby byl wyjazd to daj znac, ja w sumei chetnie ( o ile nic nic nie wyskoczy, bo wczoraj wieczorem juz sie przestraszylem ze awaria :) )
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

flapjck1 pisze:a jezdzil klasykiem? he?

oczywiście, że tak.

flapjck1 pisze:poza tym co my porownujemy. inaczej sie jedzie 3 kolka i pauza a inaczej cisniesz i liczysz jedno debestof :P
liczy sie regularnosc :P

oczywiście, że inaczej ale akurat powtarzalność co do 0.1sek była kółko w kółko ;) a zrobionych z tego co pamiętam zostało poniżej 10 okrążeń.

flapjck1 pisze:a jakby byl wyjazd to daj znac, ja w sumei chetnie ( o ile nic nic nie wyskoczy, bo wczoraj wieczorem juz sie przestraszylem ze awaria :) )

oczywiście poinformuje ;)
Awatar użytkownika
markfive
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: markfive »

AleXander pisze:znam właściciela Mini Classic który Miał taki sam czas "Best Lap" w Radomiu jak Piotr :twisted:

Flap, jak chyba zauważyłeś dokonał krótkiego posumowania sezonu APMC 2011 i tu bezapelacyjnie najlepszym i jednocześnie regularnie jeżdżącym w eliminacjacjach APMC i innych imprezach dla klasyków w kraju okazał sie Piotr. I żadne incydentalne "lepsze" przejazdy na jednej imprezie tego nie zmieniają. Liczy się wytrwałość, poważne podejście i "całokształt"

Przy okazji zapytam co z Pucharem Nowych MINI ?. Szumne zapowiedzi, burzliwe i długie dyskusje jak nazwać tą rywalizaję i jakie przyjąć dla niej oficjalne logo (jakby to były najważniejsze kwestie) a w praktyce mniej jeżdżących aut jak w latach ubiegłych.
Przy większym realnym zaangażowaniu użytkowników tych aut nadal możliwe jest organizowanie wspólnych imprez w przyszłości.

Flajck1 pisze:wyniki z generalki pojawia sie lada chwila u Marka na stronie

Tak. Na podstawie wyników z Radomia można będzie sprządzić tabele wyników i punktacji w klasach III eliminacji APMC i podsumować sezon w generalce i klasach. Dzięki udziałowi nowych ludzi w klasykach poprawi się nieco frekwencja całego sezonu. Być może w 2012 nastąpi kolejna "zmiana pokoleniowa" i nowi zastąpią tych którzy z różnych powodów się wycofali.
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

AleXander pisze:znam właściciela Mini Classic który Miał taki sam czas "Best Lap" w Radomiu jak Piotr :twisted:

Flap, jak chyba zauważyłeś dokonał krótkiego posumowania sezonu APMC 2011 i tu bezapelacyjnie najlepszym i jednocześnie regularnie jeżdżącym w eliminacjacjach APMC i innych imprezach dla klasyków w kraju okazał sie Piotr. I żadne incydentalne "lepsze" przejazdy na jednej imprezie tego nie zmieniają. Liczy się wytrwałość, poważne podejście i "całokształt"

Uwielbiam Marku Twój ton wypowiedzi. Nie jestem idiotą i wiem o co chodziło Tomkowi, nie podważałem wytrwałości Piotra w udziale w APMC. Czy moja wypowiedź próbowała to podwazyć? pisałem tylko o jednej imprezie...

Co masz na myśli pisząc "lepsze"? Bo ja mam na myśli lepsze ale co Ty chcesz przez to wyrazić i jak zdeprecjonować wartość czasów innej osoby to nie mogę pojąć...

Różne są sytuacje i niektórzy mogą sobie pozwolić na więcej startów (patrz Piotr którego udział w imprezach sportowych jest naprawdę godny podziwu) a niektórzy mogą wystartować tylko raz. I rozumiem, że skoro w tym jednym starcie mieli lepszy wynik to znaczy, że był to incydent nie godny uwagi? OK.... Twoje podejście Twoje zdanie... :roll:

markfive pisze:Przy okazji zapytam co z Pucharem Nowych MINI ?. Szumne zapowiedzi, burzliwe i długie dyskusje jak nazwać tą rywalizaję i jakie przyjąć dla niej oficjalne logo (jakby to były najważniejsze kwestie) a w praktyce mniej jeżdżących aut jak w latach ubiegłych.
Przy większym realnym zaangażowaniu użytkowników tych aut nadal możliwe jest organizowanie wspólnych imprez w przyszłości.

Ponownie uszczypliwość jest godna podziwu. Starałem się zorganizować coś dla MINI ale odzew był tak mały, że nie pociągnąłem tematu. Oczywiście to tylko wymówki ale również specyfika i godziny pracy nie pozwoliły mi zorganizować tego tak jak bym chciał. Cieszę się, ze mamy chociaż Twoje "dziecko" czyli APMC i będziemy to wychwalać wniebogłosy i dziękować Ci na każdym kroku.

przepraszam, zawiodłem a wręcz zniechęciłem uczestników jeżdżących MINI facepalm

a może jest inny powód dla którego niektórzy przestali jeździć? nie no gdzie tam... to Alek i jego pomysł MINI CUP... facepalm

z szacunku do Ciebie i Twoich dokonań na arenie Mini nie napisałem tego ostrzej tak jak miałem zamiar...
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

alek - zamiast pieprzyc kocopaly zacznij jezdzic z nami a nie za naszymi plecami :P
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

flapjck1 pisze:alek - zamiast pieprzyc kocopaly zacznij jezdzic z nami a nie za naszymi plecami :P

1. eliminacja - drogo i bez sensu (dlaczego tak? bo wynajęcie Ułęża z pomiarem czasu i instruktorem to koszt 200-250zł / osoba a to też jest ZWYKŁE LOTNISKO!)
2. nie dla MINI
3. nie odbyła się
4. nie sprawny samochód bo pojechałem "za waszymi plecami"

no weź mnie nie wkur**** :wink:
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

paaaaanie - ulez atakowalem organizacyjnie - bo to teren dzierzawiony przez mojego znajomego

w MARCU kalendarz potencjalnych terminow wygladal tak: wolny piatek ktorys we wrzesniu i jeden weekend w pazdzierniku

owszem mozemy ulez organizowac - ale to trzeba juz TERAZ krecic sie za tematem
SAMMMPŻ Rado
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: SAMMMPŻ Rado »

super dyskusja, już żałuję że nie mam Miniaka.... :cool:
Leyland Mini Clubman
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

SAMMMPŻ Rado pisze:super dyskusja, już żałuję że nie mam Miniaka.... :cool:

sprzedałeś w końcu wszystkie Mini? ;)

ZŁY CZŁOWIEK! ;p
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

SAMMMPŻ Rado pisze:super dyskusja, już żałuję że nie mam Miniaka.... :cool:

i like it :)

ale ty Radoslawie to zes sie wyglupil po calosci :) z ta sprzedaza :)
SAMMMPŻ Rado
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: SAMMMPŻ Rado »

zaraz po Imieniu, zaraz wygłupił...
głos rozsądku, kryzys dotyka też krezusów :wink:
Leyland Mini Clubman
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

ii tam :) drugi co kocopaly opowiada :P

spoko - wierzymy w ciebie :)
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

usuwam
alik krytyki nie znosi
a tak lizałem że aż się zapalił
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2011, 18:47 przez czestermo, łącznie zmieniany 2 razy.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
ODPOWIEDZ