Amatorski Puchar Mini Classic 2011
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Amatorski Puchar Mini Classic 2011
sezon wyscigowy APMC sie skonczyl
w ten weekend jeszcze jest YTP w Poznaniu - i to by bylo na tyle jesli chodzi o szybkie jezdzenie miniakami
podsumowujac:
wypalenie/zmeczenie
pierwsza eliminacja w Bialej Podlaskiej - frekwencja marna - 5 zawodnikow
druga - Poznan - rownie marnie
trzecia - Bilgoraj - odwolana ze wzgl na minimalne zainteresowanie
czwarta - Radom - calkiem calkiem
suma summarum - wszyscy ktorzy przyjechali sa zwyciezcami - nie poddali sie marazmowi i ogolnemu malkontenctwu
dziekuje
wyniki z generalki pojawia sie lada chwila u Marka na stronie
zasadniczo mozna powiedziec ze zdecydowanym Numero Uno jest Piotr Topor ( czemu mnie to nie dziwi? )
reszta zajela drugie miejsce
pozdrawiam
w ten weekend jeszcze jest YTP w Poznaniu - i to by bylo na tyle jesli chodzi o szybkie jezdzenie miniakami
podsumowujac:
wypalenie/zmeczenie
pierwsza eliminacja w Bialej Podlaskiej - frekwencja marna - 5 zawodnikow
druga - Poznan - rownie marnie
trzecia - Bilgoraj - odwolana ze wzgl na minimalne zainteresowanie
czwarta - Radom - calkiem calkiem
suma summarum - wszyscy ktorzy przyjechali sa zwyciezcami - nie poddali sie marazmowi i ogolnemu malkontenctwu
dziekuje
wyniki z generalki pojawia sie lada chwila u Marka na stronie
zasadniczo mozna powiedziec ze zdecydowanym Numero Uno jest Piotr Topor ( czemu mnie to nie dziwi? )
reszta zajela drugie miejsce
pozdrawiam
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
flapjck1 pisze: ...
zasadniczo mozna powiedziec ze zdecydowanym Numero Uno jest Piotr Topor ( czemu mnie to nie dziwi? ) ...
znam właściciela Mini Classic który Miał taki sam czas "Best Lap" w Radomiu jak Piotr
Szkoda małej frekwencji w tym sezonie i ja również gratuluje wszystkim udziału i podtrzymania ducha APMC!
P.S.: prawdopodobnie będzie możliwość pośmigania po Radomiu jeszcze 22 października 2011 roku (jak się info wykluje to dam znać - prawdopodobny koszt to 130zł za jazdę od 10 do 18).
pozdr!
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
a jezdzil klasykiem? he?
poza tym co my porownujemy. inaczej sie jedzie 3 kolka i pauza a inaczej cisniesz i liczysz jedno debestof
liczy sie regularnosc
a jakby byl wyjazd to daj znac, ja w sumei chetnie ( o ile nic nic nie wyskoczy, bo wczoraj wieczorem juz sie przestraszylem ze awaria )
poza tym co my porownujemy. inaczej sie jedzie 3 kolka i pauza a inaczej cisniesz i liczysz jedno debestof
liczy sie regularnosc
a jakby byl wyjazd to daj znac, ja w sumei chetnie ( o ile nic nic nie wyskoczy, bo wczoraj wieczorem juz sie przestraszylem ze awaria )
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
flapjck1 pisze:a jezdzil klasykiem? he?
oczywiście, że tak.
flapjck1 pisze:poza tym co my porownujemy. inaczej sie jedzie 3 kolka i pauza a inaczej cisniesz i liczysz jedno debestof
liczy sie regularnosc
oczywiście, że inaczej ale akurat powtarzalność co do 0.1sek była kółko w kółko a zrobionych z tego co pamiętam zostało poniżej 10 okrążeń.
flapjck1 pisze:a jakby byl wyjazd to daj znac, ja w sumei chetnie ( o ile nic nic nie wyskoczy, bo wczoraj wieczorem juz sie przestraszylem ze awaria )
oczywiście poinformuje
- markfive
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
AleXander pisze:znam właściciela Mini Classic który Miał taki sam czas "Best Lap" w Radomiu jak Piotr
Flap, jak chyba zauważyłeś dokonał krótkiego posumowania sezonu APMC 2011 i tu bezapelacyjnie najlepszym i jednocześnie regularnie jeżdżącym w eliminacjacjach APMC i innych imprezach dla klasyków w kraju okazał sie Piotr. I żadne incydentalne "lepsze" przejazdy na jednej imprezie tego nie zmieniają. Liczy się wytrwałość, poważne podejście i "całokształt"
Przy okazji zapytam co z Pucharem Nowych MINI ?. Szumne zapowiedzi, burzliwe i długie dyskusje jak nazwać tą rywalizaję i jakie przyjąć dla niej oficjalne logo (jakby to były najważniejsze kwestie) a w praktyce mniej jeżdżących aut jak w latach ubiegłych.
Przy większym realnym zaangażowaniu użytkowników tych aut nadal możliwe jest organizowanie wspólnych imprez w przyszłości.
Flajck1 pisze:wyniki z generalki pojawia sie lada chwila u Marka na stronie
Tak. Na podstawie wyników z Radomia można będzie sprządzić tabele wyników i punktacji w klasach III eliminacji APMC i podsumować sezon w generalce i klasach. Dzięki udziałowi nowych ludzi w klasykach poprawi się nieco frekwencja całego sezonu. Być może w 2012 nastąpi kolejna "zmiana pokoleniowa" i nowi zastąpią tych którzy z różnych powodów się wycofali.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
AleXander pisze:znam właściciela Mini Classic który Miał taki sam czas "Best Lap" w Radomiu jak Piotr
Flap, jak chyba zauważyłeś dokonał krótkiego posumowania sezonu APMC 2011 i tu bezapelacyjnie najlepszym i jednocześnie regularnie jeżdżącym w eliminacjacjach APMC i innych imprezach dla klasyków w kraju okazał sie Piotr. I żadne incydentalne "lepsze" przejazdy na jednej imprezie tego nie zmieniają. Liczy się wytrwałość, poważne podejście i "całokształt"
Uwielbiam Marku Twój ton wypowiedzi. Nie jestem idiotą i wiem o co chodziło Tomkowi, nie podważałem wytrwałości Piotra w udziale w APMC. Czy moja wypowiedź próbowała to podwazyć? pisałem tylko o jednej imprezie...
Co masz na myśli pisząc "lepsze"? Bo ja mam na myśli lepsze ale co Ty chcesz przez to wyrazić i jak zdeprecjonować wartość czasów innej osoby to nie mogę pojąć...
Różne są sytuacje i niektórzy mogą sobie pozwolić na więcej startów (patrz Piotr którego udział w imprezach sportowych jest naprawdę godny podziwu) a niektórzy mogą wystartować tylko raz. I rozumiem, że skoro w tym jednym starcie mieli lepszy wynik to znaczy, że był to incydent nie godny uwagi? OK.... Twoje podejście Twoje zdanie...
markfive pisze:Przy okazji zapytam co z Pucharem Nowych MINI ?. Szumne zapowiedzi, burzliwe i długie dyskusje jak nazwać tą rywalizaję i jakie przyjąć dla niej oficjalne logo (jakby to były najważniejsze kwestie) a w praktyce mniej jeżdżących aut jak w latach ubiegłych.
Przy większym realnym zaangażowaniu użytkowników tych aut nadal możliwe jest organizowanie wspólnych imprez w przyszłości.
Ponownie uszczypliwość jest godna podziwu. Starałem się zorganizować coś dla MINI ale odzew był tak mały, że nie pociągnąłem tematu. Oczywiście to tylko wymówki ale również specyfika i godziny pracy nie pozwoliły mi zorganizować tego tak jak bym chciał. Cieszę się, ze mamy chociaż Twoje "dziecko" czyli APMC i będziemy to wychwalać wniebogłosy i dziękować Ci na każdym kroku.
przepraszam, zawiodłem a wręcz zniechęciłem uczestników jeżdżących MINI
a może jest inny powód dla którego niektórzy przestali jeździć? nie no gdzie tam... to Alek i jego pomysł MINI CUP...
z szacunku do Ciebie i Twoich dokonań na arenie Mini nie napisałem tego ostrzej tak jak miałem zamiar...
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
alek - zamiast pieprzyc kocopaly zacznij jezdzic z nami a nie za naszymi plecami
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
flapjck1 pisze:alek - zamiast pieprzyc kocopaly zacznij jezdzic z nami a nie za naszymi plecami
1. eliminacja - drogo i bez sensu (dlaczego tak? bo wynajęcie Ułęża z pomiarem czasu i instruktorem to koszt 200-250zł / osoba a to też jest ZWYKŁE LOTNISKO!)
2. nie dla MINI
3. nie odbyła się
4. nie sprawny samochód bo pojechałem "za waszymi plecami"
no weź mnie nie wkur****
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
paaaaanie - ulez atakowalem organizacyjnie - bo to teren dzierzawiony przez mojego znajomego
w MARCU kalendarz potencjalnych terminow wygladal tak: wolny piatek ktorys we wrzesniu i jeden weekend w pazdzierniku
owszem mozemy ulez organizowac - ale to trzeba juz TERAZ krecic sie za tematem
w MARCU kalendarz potencjalnych terminow wygladal tak: wolny piatek ktorys we wrzesniu i jeden weekend w pazdzierniku
owszem mozemy ulez organizowac - ale to trzeba juz TERAZ krecic sie za tematem
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
super dyskusja, już żałuję że nie mam Miniaka....
Leyland Mini Clubman
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
SAMMMPŻ Rado pisze:super dyskusja, już żałuję że nie mam Miniaka....
sprzedałeś w końcu wszystkie Mini?
ZŁY CZŁOWIEK! ;p
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
SAMMMPŻ Rado pisze:super dyskusja, już żałuję że nie mam Miniaka....
i like it
ale ty Radoslawie to zes sie wyglupil po calosci z ta sprzedaza
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
zaraz po Imieniu, zaraz wygłupił...
głos rozsądku, kryzys dotyka też krezusów
głos rozsądku, kryzys dotyka też krezusów
Leyland Mini Clubman
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
ii tam drugi co kocopaly opowiada
spoko - wierzymy w ciebie
spoko - wierzymy w ciebie
usuwam
alik krytyki nie znosi
a tak lizałem że aż się zapalił
alik krytyki nie znosi
a tak lizałem że aż się zapalił
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2011, 18:47 przez czestermo, łącznie zmieniany 2 razy.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)