Amatorski Puchar Mini Classic 2011

Amatorski Puchar Mini Classic oraz inne imprezy sportowe z udziałem Mini i MINI

Moderator: flapjck1

AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Re: Amatorski Puchar Mini Classic 2011

Post autor: AleXander »

czestermo pisze:alek qr..
tyś to taki mocy w tej gębie
dużo dymu mało ognia

wyjaśnij o co Ci chodzi? ja pier***bo inaczej tego się nie da ująć facepalm

w którym momencie powiedziałem coś nie tak? KONKRETNIE linijka! słowo! kropka! mać!

z to Ty Mikołaj to liżesz dupę tak, że jest ogień! Iskry!
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

ale ze wy poziomu trzymac nie potraficie....

no co? posty mam kasowac?

wstyd mi za was - zanizacie poziom forum
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
se7ven
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7

Post autor: se7ven »

AleXander pisze:znam właściciela Mini Classic który Miał taki sam czas "Best Lap" w Radomiu jak Piotr :twisted:
pozdr!

To podaj ten mój najlepszy czas okrążenia jak go zmierzyłeś bo jestem ciekawy. :wink:

Z subiektywnych odczuć - po 6 kółkach dopiero opony należycie trzymały.
PS
Porównywać czasy można tylko w tych samych warunkach czyli dniu ze stabilną pogodą. :neutral:
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

Alek, chłopcze, ja rok temu objechalem Piotra w Radomiu i co z tego? nic, po prostu miałem swój dzień konia!

Piotrze, mam nadzieję, że w Poznaniu całą miniakowo - fiatową grupą zacnie podsumujemy sezon! Gratuluję APMC w tym roku! Zmiotłeś wszystkich!
Ja mam satysfakcję że moim litrem próbowałem dotrzymać Ci kroku w Poznaniu i wiele nie brakło!

To wszystko jest przeciez zabawą ludzi, którzy przede wszystkim fantastycznie razem spędzają wolny czas, czy to w Radomiu, czy to w Poznaniu, czy w innym miejscu.

Ja w tym roku z różnych powodów nie dałem rady przyjechac na więcej imprez, postawiłem na Poznań, bo coś musiałem wybrać,

Mam nadzieję, że jesienne wieczory rozpalą forum pucharowe i wypracujemy jakąś fajną formułę zlotowo / sprawnościową dla APMC i frekwecja będzie lepsza ... Radom pokazuje że potencjał jest bardzo duży

pozdrawiam
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
markfive
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: markfive »

AleXander pisze:...Cieszę się, ze mamy chociaż Twoje "dziecko" czyli APMC i będziemy to wychwalać wniebogłosy i dziękować Ci na każdym kroku.

Alek nie kpij sobie . Co do APMC ogólnie - owszem był to mój pomysł na rywalizację klasyków mini. I tyle i tylko tyle. Dalszy ciąg zdarzeń to już wyłącznie zasługa osób które brały udział przez te osiem lat w imprezach w ustalonym czasie i miejscu.
Nigdy nie przypisywałem sobie żadnych zasług. Moją rolą było tylko zachęcanie do udziału, i w razie potrzeby koordynacja działań ludzi bezpośrednio zaangażowanych na przykład w wykonanie tablic zlotowych, sponsorowanie pucharów, wynajęcie domków w imprezach połączonych ze zlotem i ogarniecie w jakieś ramy klasyfikacji. To nie mnie trzeba dziękować ale wszystkim dotychczasowym uczestnikom wszystkich edycji.
Nie komentuję Twoich pozostałych wypowiedzi bo jak ochłoniesz z emocji i przeczytasz jeszcze raz mój poprzedni post zrozumiesz co miałem na myśli.

Nie życzę sobie by ktokolwiek wypowiadał sie w ten sposób o mojej roli w APMC - nie potrzebuję żadnych pochwał ani podziękowań. Nie robiłem tego dla żadnego poklasku.
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

se7ven pisze:To podaj ten mój najlepszy czas okrążenia jak go zmierzyłeś bo jestem ciekawy. :wink:

Z subiektywnych odczuć - po 6 kółkach dopiero opony należycie trzymały.
PS
Porównywać czasy można tylko w tych samych warunkach czyli dniu ze stabilną pogodą. :neutral:

Twój najlepszy czas okrążenia Piotrze to 40.82 na trzecim kółku - szczerze gratuluje bo tydzień wcześniej nawet dużo mocniejsze samochody nie miały lepszych czasów a jeśli miały to właśnie po 6-10 kółkach jak się opony zagrzały. Myślę Piotrze, że jakbyśmy Ci zmierzyli na przykład 7-8-9 kółko byłoby bardzo niskie 40 jeśli nie wysokie 39!

Beny pisze:Alek, chłopcze, ja rok temu objechalem Piotra w Radomiu i co z tego? nic, po prostu miałem swój dzień konia!

Bravo! Ale czy moja wypowiedź z poprzedniej strony ujmuje honoru albo umiejętności albo włożonej w auto pracy Piotrowi?

Beny pisze:To wszystko jest przeciez zabawą ludzi, którzy przede wszystkim fantastycznie razem spędzają wolny czas, czy to w Radomiu, czy to w Poznaniu, czy w innym miejscu.

dokładnie... dlatego nie wiem czemu moja wypowiedź rozpętała taką burzę... był to ZWYKŁY komentarz!

markfive pisze:Alek nie kpij sobie .

Dlaczego? Nie wolno się ustosunkować do Twojej kpiącej wypowiedzi?

markfive pisze:Nie komentuję Twoich pozostałych wypowiedzi bo jak ochłoniesz z emocji i przeczytasz jeszcze raz mój poprzedni post zrozumiesz co miałem na myśli.

Przepraszam w takim razie...znowu moja wina, że jest awantura na tym forum :roll: a ochłonąć nie musże.... to nie ja wywołałem burzę!

facepalm pisze:usuwam
alik krytyki nie znosi
a tak lizałem że aż się zapalił

jesteś idiotą... przykro mi bo bardzo Twój optymizm/humor lubiłem! :( poza tym...Ty to nazywasz krytyką?

Dlatego właśnie tak rzadko udzielam się we wszystkich dyskusjach... Wy po prostu nie potraficie normalnie rozmawiać i jak ktoś coś napisze to przyjmujecie to jako ATAK! Czy to w wypadku regulaminu, czy to w wypadku harmonogramu czy teraz... proponuje niektórym przeanalizować wszystko raz jeszcze od podsumowania Tomka. Moja wina??

P.S.: Tomek, proszę nie kasuj tej całej "dyskusji"!
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2011, 22:51 przez AleXander, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

boszzzzz co wy zescie tu kurewa narobili?

macie zle dni? nie por..aliscie se?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

no jak miło
lubię jak ludzie irytują się własnymi postami
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: humin »

buhehehehehe ale bazar się zrobił
jak za dawnych czasów... ehh łezka w oku :)
Awatar użytkownika
macko
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: mini
Kontakt:

Post autor: macko »

Marek lekko przesadziłeś. Przeczytałem kilka razy podsumowanie sezonu napisane przez Tomka, wypowiedź Alka i Twoją odpowiedź. Gdzie w jego odpowiedzi dopatrzyłeś się stwierdzenia, że ktoś był lepszy od Piotra, albo żeby ujmował Piotrowi wyników i osiągnięć w tym sezonie? - nie wiem!
Wycieczka związana z organizacją pucharu dla właścicieli MINI przyjemna nie była i właściwie jak się ma do podsumowania APMC? rozumiem, że wywołały ją niezwykle "złośliwe i kąśliwe słowa" Alka:
Szkoda małej frekwencji w tym sezonie i ja również gratuluje wszystkim udziału i podtrzymania ducha APMC!

Wybacz Marku, ale w tym wypadku to nie Alek powinien ochłonąć.

maćko
maćko
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

Awatar użytkownika
macko
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: mini
Kontakt:

Post autor: macko »

aaa w oddzielnym okienku napiszę tak:

Przede wszystkim gratulacje dla Piotra i kolejnej wygranej w generalce APMC. Super sezon, świetne przygotowanie i całość bez problemów technicznych. Wielki szacun dla Humina! Chyba zrobił najwięcej kilometrów w tym roku zaliczając wszystkie eliminacje APMC, YTP + inne imprezy! Mimo przygód torowych zawsze jest i kręci rewelacyjne czasy. Fajnie, że Waldi zrobił pełny sezon APMC i w Pucharze Classic Auto równo wygrywał swoją klasę. No i August Mocny jest i cholera coraz szybszy! :D Flap zieleninę pogonił po wszystkich eliminacjach...

Żałuję mijającego sezonu, szkoda, że nie mogłem z Wami rywalizować i mam nadzieję, że przyszły będzie dla mnie bardziej łaskawy.

gratulacje dla wszystkich startujących
maćko
maćko
Awatar użytkownika
markfive
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: markfive »

ODPOWIEDZ