se7ven pisze:To podaj ten mój najlepszy czas okrążenia jak go zmierzyłeś bo jestem ciekawy.
Z subiektywnych odczuć - po 6 kółkach dopiero opony należycie trzymały.
PS
Porównywać czasy można tylko w tych samych warunkach czyli dniu ze stabilną pogodą.
Twój najlepszy czas okrążenia Piotrze to
40.82 na trzecim kółku - szczerze gratuluje bo tydzień wcześniej nawet dużo mocniejsze samochody nie miały lepszych czasów a jeśli miały to właśnie po 6-10 kółkach jak się opony zagrzały. Myślę Piotrze, że jakbyśmy Ci zmierzyli na przykład 7-8-9 kółko byłoby bardzo niskie 40 jeśli nie wysokie 39!
Beny pisze:Alek, chłopcze, ja rok temu objechalem Piotra w Radomiu i co z tego? nic, po prostu miałem swój dzień konia!
Bravo! Ale czy moja wypowiedź z poprzedniej strony ujmuje honoru albo umiejętności albo włożonej w auto pracy Piotrowi?
Beny pisze:To wszystko jest przeciez zabawą ludzi, którzy przede wszystkim fantastycznie razem spędzają wolny czas, czy to w Radomiu, czy to w Poznaniu, czy w innym miejscu.
dokładnie... dlatego nie wiem czemu moja wypowiedź rozpętała taką burzę... był to ZWYKŁY komentarz!
markfive pisze:Alek nie kpij sobie .
Dlaczego? Nie wolno się ustosunkować do Twojej kpiącej wypowiedzi?
markfive pisze:Nie komentuję Twoich pozostałych wypowiedzi bo jak ochłoniesz z emocji i przeczytasz jeszcze raz mój poprzedni post zrozumiesz co miałem na myśli.
Przepraszam w takim razie...znowu moja wina, że jest awantura na tym forum
a ochłonąć nie musże.... to nie ja wywołałem burzę!
facepalm pisze:usuwam
alik krytyki nie znosi
a tak lizałem że aż się zapalił
jesteś idiotą... przykro mi bo bardzo Twój optymizm/humor lubiłem!
poza tym...Ty to nazywasz krytyką?
Dlatego właśnie tak rzadko udzielam się we wszystkich dyskusjach... Wy po prostu nie potraficie normalnie rozmawiać i jak ktoś coś napisze to przyjmujecie to jako ATAK! Czy to w wypadku regulaminu, czy to w wypadku harmonogramu czy teraz... proponuje niektórym przeanalizować wszystko raz jeszcze od podsumowania Tomka. Moja wina??
P.S.: Tomek, proszę nie kasuj tej całej "dyskusji"!