Ślub "Bliźniaka" z Sosnowca
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ślub "Bliźniaka" z Sosnowca
Cz!
W tą sobotę tj. 1 października jeden z tzn. „Bliźniaków z Sosnowca” się żeni. Jak ktoś u nich kiedyś był Miniakem to wie a jak nie to dodam, że po zakupie naszego do nich trafiłem właśnie przez nasze Forum, zrobili wszystko świetnie, no i teraz już tylko do nich z każdym smarkaniem czy innymi przypadkami jeżdżę. Wiem też, że wiele osób z naszego klubu ich zna, nawet kiedyś byli na IMM’ie naszym polskim, robili Moka naszemu Spendel’owi, itp.
Ale do rzeczy – właśnie w tą sobotę chciałbym Bliźniakowi i jego przyszłej Żonie troszkę umilić ten dzień jakże ważny / wiecie o czym mówię / zatem chcę zrobić mały orszak Miniakowy. Przepraszam, że przyszły Pan młody nie pisze tego zaproszenia – ale to ma być niespodziewanka (..bo wiemy że na czytanie forum to on teraz czasu nie ma). Przy okazji będę też robił ciekawą „bramę” przy której potrzebuję męskiej pomocy
Plan jest taki:
15:00 – 15:20 wyjazd z Panem Młodym po Pannę Młodą
(Sosnowiec, ul Białostocka 11 – Sosnowiec, ul. Lenartowicza 136)
15:30 – 15:45 wyjazd Państwa Młodych do Kościoła
(Sos., Lenartowicza – Sos. Zagórze)
16:00 – 16:45 udział w Mszy św.
16:45 – 17:00 wyjazd Państwa Młodych do gospody Stara Strzecha
(Sos. Zagórze – Sos. ul. Podjazdowa 21)
W związku z tym, że postawiłem sobie za punk honoru, że tam będę choćby nie wiem co – bardzo proszę o wysyłanie info do mnie na PW lub po prostu wpisywanie się w tym poście osób które mi w tym pomogą. Listę robię dlatego, że później wszystkich Mini uczestników zapraszam na dobrą wyżerkę do restauracji ….. …..! tutaj surprise! więc żeby dokonać stosownej rezerwacji musze mieć dokładną ilość sztuk
..no i zrobi nam się przy tej okazji Mini Spot.
Dodam, że pogoda jest zamówiona.
Puzdro..
Adi
W tą sobotę tj. 1 października jeden z tzn. „Bliźniaków z Sosnowca” się żeni. Jak ktoś u nich kiedyś był Miniakem to wie a jak nie to dodam, że po zakupie naszego do nich trafiłem właśnie przez nasze Forum, zrobili wszystko świetnie, no i teraz już tylko do nich z każdym smarkaniem czy innymi przypadkami jeżdżę. Wiem też, że wiele osób z naszego klubu ich zna, nawet kiedyś byli na IMM’ie naszym polskim, robili Moka naszemu Spendel’owi, itp.
Ale do rzeczy – właśnie w tą sobotę chciałbym Bliźniakowi i jego przyszłej Żonie troszkę umilić ten dzień jakże ważny / wiecie o czym mówię / zatem chcę zrobić mały orszak Miniakowy. Przepraszam, że przyszły Pan młody nie pisze tego zaproszenia – ale to ma być niespodziewanka (..bo wiemy że na czytanie forum to on teraz czasu nie ma). Przy okazji będę też robił ciekawą „bramę” przy której potrzebuję męskiej pomocy
Plan jest taki:
15:00 – 15:20 wyjazd z Panem Młodym po Pannę Młodą
(Sosnowiec, ul Białostocka 11 – Sosnowiec, ul. Lenartowicza 136)
15:30 – 15:45 wyjazd Państwa Młodych do Kościoła
(Sos., Lenartowicza – Sos. Zagórze)
16:00 – 16:45 udział w Mszy św.
16:45 – 17:00 wyjazd Państwa Młodych do gospody Stara Strzecha
(Sos. Zagórze – Sos. ul. Podjazdowa 21)
W związku z tym, że postawiłem sobie za punk honoru, że tam będę choćby nie wiem co – bardzo proszę o wysyłanie info do mnie na PW lub po prostu wpisywanie się w tym poście osób które mi w tym pomogą. Listę robię dlatego, że później wszystkich Mini uczestników zapraszam na dobrą wyżerkę do restauracji ….. …..! tutaj surprise! więc żeby dokonać stosownej rezerwacji musze mieć dokładną ilość sztuk
..no i zrobi nam się przy tej okazji Mini Spot.
Dodam, że pogoda jest zamówiona.
Puzdro..
Adi
Re: Ślub "Bliźniaka" z Sosnowca
Na mnie możesz liczyć, nie wyobrażam sobie ślubu Łukasza bez Mini w orszaku, a z tego co widzę to nie tylko ja o tym pomyślałem. Musimy tylko uważać, żeby w tym orszaku Jaguar Pary Młodej się gdzieś nie zawieruszył. Pozdrawiam wszystkich
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
No no.. Jaguar może się zgubić, nawet zepsuć !
Dzięki za szybką reakcję - myślę, ze będzie nas więcej..
Dzięki za szybką reakcję - myślę, ze będzie nas więcej..
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
OBECNY!!! Z największą rozkoszą zobaczę jak to z drugiej strony wygląda A i ostatnia przejażdżka w sezonie się przyda! Do zobaczenia!!!
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Właśnie dlatego planuję jeszcze rundkę do restauracji itp. bo zapowiadają, że to ostatni ciepły weekend a później Miniaki - prawie wszystkie - zapadają w długi sen zimowy.
Kurde. Bardzo chetnie, ale w Krakowie tez mamy wesele znajomego i jego swiadek ma miniaka i chce zebysmy jechali miniakami. Szkoda ze taki natlok na jeden termin;/.
- sezar
- Wiarus
- Kontakt:
Karoli i Adi pisze:Właśnie dlatego planuję jeszcze rundkę do restauracji itp. bo zapowiadają, że to ostatni ciepły weekend a później Miniaki - prawie wszystkie - zapadają w długi sen zimowy.
ja mojego szczerze mówiąc już na zimie do garażu wprowadziłem (zimne noce)
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Toś mnie Profesor zaskoczył - jednak to kawał drogi, no no więzi w klubie mamy coraz mocniej zacieśnione. Jak trzeba pomocy to wszyscy za jednego jeden za... i tu się nam robi mocna ekipa na południu! chwalić, chwalić.
Może jakiś South Gang znów obudzimy?! ..ale najpierw Bliźniaka w sobotę trzeba ożenić
Może jakiś South Gang znów obudzimy?! ..ale najpierw Bliźniaka w sobotę trzeba ożenić
- sezar
- Wiarus
- Kontakt:
ile to już ludzi się zgłosiło ?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Troszkę nas luda będzie to - kto ma, może - wskoczyłby w klubową koszulkę?! Chyba te czerwone to teraz aktualnie oficjalne
Ewentualnie każda inna z odpowiednim ! logiem mile widziana, co by się jakoś wyróżnić z tłumu (jak już wysiądziemy z Mini i staniemy ..tuż przy ołtarzu)
Ewentualnie każda inna z odpowiednim ! logiem mile widziana, co by się jakoś wyróżnić z tłumu (jak już wysiądziemy z Mini i staniemy ..tuż przy ołtarzu)
- sezar
- Wiarus
- Kontakt:
Adi my z żoną raczej przed kościołem bo w kościele mogła by woda zawrzeć
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
No i się udało..
Pojawiło się nam pięć Miniaków na Ślubie, przy tej okazji bardzo dziękuję naszej "obstawie" Państwa Młodych tj. Markowi, Grzegorzowi, Profesor'om, Sezar'om za bardzo aktywny udział na zaplanowanej trasie.
Dodatkowo dzięki za pomoc przy ustawieniu "auto serwisu" który był jednocześnie Bramą dla Nowożeńców, ostatnią Śrubą jaką na wolności wkręcił sobie Pan Młody (mechanik z zawodu), no i myślę ciekawym elementem rozładowania stresu, który uaktywnia się już na tydzień przed taką uroczystością..
Pozdo..
Adi
Pojawiło się nam pięć Miniaków na Ślubie, przy tej okazji bardzo dziękuję naszej "obstawie" Państwa Młodych tj. Markowi, Grzegorzowi, Profesor'om, Sezar'om za bardzo aktywny udział na zaplanowanej trasie.
Dodatkowo dzięki za pomoc przy ustawieniu "auto serwisu" który był jednocześnie Bramą dla Nowożeńców, ostatnią Śrubą jaką na wolności wkręcił sobie Pan Młody (mechanik z zawodu), no i myślę ciekawym elementem rozładowania stresu, który uaktywnia się już na tydzień przed taką uroczystością..
Pozdo..
Adi
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Brama
- Załączniki
-
- 3.JPG (116.77 KiB) Przejrzano 2612 razy
-
- 2.JPG (123.94 KiB) Przejrzano 2612 razy