x

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Paulina8526

x

Post autor: Paulina8526 »

przenesione do "bmw mini zakup kontrolowny"
Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 08:33 przez Paulina8526, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Re: Doradźcie proszę!!!

Post autor: Yazek »

Cześć.
Przede wszystkim to zupełnie nie ten dział. Pewnie wynika to z emocji dotyczących zakupu.
Jestem świeżo po zakupie i z doświadczenia mogę powiedzieć. Trzeba to brać na chłodno i spokojnie. Autka Ci z dnia na dzień nikt nie kupi, a jeśli się nim interesujesz to sprzedający zadzwoni nim komuś sprzeda. Poza tym to co napisałaś to niewiele mówi. Ja wymieniłem właśnie alternator, rolki napinacza i pasek klinowy, nie majątek ... ale zepsuć się może więcej jak w każdym aucie. Nikt nie sprzeda auta w pełni naprawionego. Najważniejsze to poproś doświadczonego , zaufanego mechanika aby wnikliwie zobaczył samochód, który chcesz kupić. Na spokojnie ocenił czy wady, które są widoczne nie dyskwalifikują go przed zakupem.
Na forum jest mnóstwo osób, których wiedza i doświadczenie potrafią już po samych zdjęciach wskazać wady/przeróbki, więc wrzuć zdjęcia lub link do oferty. A jeśli poszukasz dobrze to może nawet Twoje mini zostało już omówione:)

BMW MINI - Zakup kontrolowany

Powodzenia:)
Yazek
ODPOWIEDZ