MINI ONE 2005 od Killera
Moderator: flapjck1
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
Re: MINI ONE 2005 od Killera
1.4D były 75 i 88 KM, chodziło mi żeby określić czy masz z pierwszej (75) czy drugiej połowy 2005. w tym wypadku masz lampy tylne z wersji późniejszej. a tak w ogóle to w obu lampach z tyłu masz białe migacze czy tylko w lewej, bo średnio widać ze zdjęcia..
- Killer1629
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
lewy migacz biały, prawy pomarańczowy... przyznam się bez bicia... dopiero teraz to zauważyłem
Killer1629
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
no, to wiedz że coś się działo
- Killer1629
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
...pewnie w fabryce się pomylili... nie przypilnowali człowieka i zamontował inną ,albo taka specjalna wersja
Jako ciekawostkę mogę opowiedzieć taką historię:
Pracując jako geodeta w terenie przy pomiarach budynków zauważyłem, ze w jednym z nich stoi rozebrany MINI. Był to Cooper praktyczne przygotowany już do malowania. Skorzystałem z sytuacji, zrobiłem sobie przerwę w pracy i poszedłem porozmawiać z właścicielem. Temat jakoś zszedł na temat mojego MINI(silnik, wyposażenie, kolor itp) ... i tak od słowa do słowa wspomniałem, ze mam lekko pęknięta łapę silnika... jaki moje zdziwienie było kiedy mój rozmówca powiedział mi ze w 2009 roku był oglądać w Cieszynie (ja kupiłem w Cieszynie) niedaleko rzeki (tak jak ja) uszkodzonego MINI- to chodziło o MOJE MINI!!
I tak oto przypadkowo dowiedziałem się, że mój MINI miał lekko walnięty przód (lewa strona) oraz drzwi od strony kierowcy i tylna klapa! Jednak rzeczą która najbardziej mnie zdziwiła było to, ze mój przyszły MINI miał czarny dach!! cena 24000 w 2009 roku + około 10-12 tyś remont.
P.S
Pozdrowienia dla handlarza z Cieszyna oraz właściciela MINI Coppera z Żor ( chyba jeszcze nie jest ready bo go nie spotkałem na drodze)
Jako ciekawostkę mogę opowiedzieć taką historię:
Pracując jako geodeta w terenie przy pomiarach budynków zauważyłem, ze w jednym z nich stoi rozebrany MINI. Był to Cooper praktyczne przygotowany już do malowania. Skorzystałem z sytuacji, zrobiłem sobie przerwę w pracy i poszedłem porozmawiać z właścicielem. Temat jakoś zszedł na temat mojego MINI(silnik, wyposażenie, kolor itp) ... i tak od słowa do słowa wspomniałem, ze mam lekko pęknięta łapę silnika... jaki moje zdziwienie było kiedy mój rozmówca powiedział mi ze w 2009 roku był oglądać w Cieszynie (ja kupiłem w Cieszynie) niedaleko rzeki (tak jak ja) uszkodzonego MINI- to chodziło o MOJE MINI!!
I tak oto przypadkowo dowiedziałem się, że mój MINI miał lekko walnięty przód (lewa strona) oraz drzwi od strony kierowcy i tylna klapa! Jednak rzeczą która najbardziej mnie zdziwiła było to, ze mój przyszły MINI miał czarny dach!! cena 24000 w 2009 roku + około 10-12 tyś remont.
P.S
Pozdrowienia dla handlarza z Cieszyna oraz właściciela MINI Coppera z Żor ( chyba jeszcze nie jest ready bo go nie spotkałem na drodze)
Killer1629
Świat jest mały!Killer1629 pisze: I tak oto przypadkowo dowiedziałem się, że mój MINI miał lekko walnięty przód (lewa strona) oraz drzwi od strony kierowcy i tylna klapa!
I najważniejsze jest by auto było proste i dobrze naprawione.
Mi się i tak Twoje Mini podoba