Fabryczne łopatki wyglądają gorzej od tych co logitech daje do kierownicy komputerowej

Znalazłem takie coś
Szukałem na ebayu, allegro i w sklepach podanych w faq-u i nie mogę trafić.
Może ktoś się spotkał z tym

eh to mnie podtrzymałeś na duchupididi pisze:Ogólnie wykonanie, spasowanie elementów i jakość materiałów w Mk. 1 to przepaść w porównaniu do Mk. 2.
Podłokietnik - zapytaj o cenę w ASO, albo pytaj: http://www.newministuff.com/new/shop.ph ... how&id=260
Ogólnie można przełożyć przyciski (multifunkcje) z modelu R56 do R53, są zdjęcia etc. ale nikt jeszcze nie napisał jakIMO wygląda to słabo, bo te z nowego Mini są czarne i zupełnie do niczego nie pasują.
O przekładce manetek nigdy nie słyszałem - będzie problem, bo inaczej rozwiązane jest sterowanie kompem (może da się obejść) ale przede wszystkim, w R56 są "joysticki" jak w każdym BMW obecnie - po użyciu manetka zawsze wraca na środek a nie zostaje przechylona w dół i "odskakuje" wraz z wyprostowaniem kierownicy. To takie problemy, które należałoby zbadać na pierwszy rzut oka.
Z szarym plastikiem na kierownic nic nie zrobisz, to nie mk.2 lci, gdzie wykończenie jest w kolorze Piano Black...
1. No to by się zgadzało bo odlepione jest z prawej strony, jednak mam teraz przez to pół loga, co mnie bardzo denerwuję. nie znalazłem na allegro ani na ebayu takiej nalepki. :/Maciek_m pisze:Kolego, 3 rzeczy, o których piszesz, to są normalne rzeczy w MCS:
1 logo na kierownicy sie lekko odkleja z prawej strony
2 logo z kluczyka znika - nie znalazłem jeszcze na to sposobu
3 firmowy podkłokietnik sobie odpuść. Mam taki i musze powiedzieć, że nie jest zbyt dobrze zrobiony.
pozdrawiam.
Maciek
Też się mnie o to spytali, ale nie znam odpowiedzi. :/flapjck1 pisze:pewnie potrzebny byl modul i stad taka cena
w mini sterowanie radia jest analogowe czy "cyfrowe" ?
Ad 1. wydaje mi się, że naklejka odkleja się po prostu od naciskania klaksonuvan_der_bart pisze:1. No to by się zgadzało bo odlepione jest z prawej strony, jednak mam teraz przez to pół loga, co mnie bardzo denerwuję. nie znalazłem na allegro ani na ebayu takiej nalepki. :/Maciek_m pisze:Kolego, 3 rzeczy, o których piszesz, to są normalne rzeczy w MCS:
1 logo na kierownicy sie lekko odkleja z prawej strony
2 logo z kluczyka znika - nie znalazłem jeszcze na to sposobu
3 firmowy podkłokietnik sobie odpuść. Mam taki i musze powiedzieć, że nie jest zbyt dobrze zrobiony.
pozdrawiam.
Maciek
2. Też się nie dziwie, bo to pewnie zwykła naklejka :/,
napisałem w tej sprawe do jednego gościa z ebay-a, który sprzedaje kluczyki do MINI razem z nalepkami, czy by same te nalepki nie sprzedał. Jeżeli byście byli chętni to wezmę więcej.
3. Tak chyba zrobię :D
Ze względu na to iż posiadam skóry to nad ranem bardzo nie przyjemnie jest siadać na zimny fotel. W poprzednim posiadałem ogrzewanie foteli i było super. Czy jest możliwość dołożyć ogrzewanie foteli i czy gdzieś ktoś by mógł by to zrobić w wawie?