Serwis Mini - okolice Warszawy
Serwis Mini - okolice Warszawy
Witam, właśnie zamówiłem tarcze i klocki (+czujnik)-tył polecacie jakiś pewny serwis w Waw i okolicach...Macie opinie nt Servicemile w Konstancinie?
Od wczoraj w moim miniaczu nie sygnalizują czujniki parkowania...co obstawiacie...
Dzięki za info. Pozdrawiam
Od wczoraj w moim miniaczu nie sygnalizują czujniki parkowania...co obstawiacie...
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Serwis Mini - okolice Warszawy
obstawiam, że nie ten dział
no chyba, że w klasykach czujniki montowali

no chyba, że w klasykach czujniki montowali

Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze 

Checkmate pisze:Witam, właśnie zamówiłem tarcze i klocki (+czujnik)-tył polecacie jakiś pewny serwis w Waw i okolicach...Macie opinie nt Servicemile w Konstancinie?
O, podłączę się

- krzyss
- Nowy
- Posiadane auto: Accord 1980r.
TO ja tez spytam, ucieka mi prad i co jakis czas losowo mam rozladowany aku, moze ktos ma jakiegos kumatego w mini elektryka ?
krzyss & Kasia
Klocki i tarcze to średnio rozgarnięty uczciwy warsztat zrobi - nie trzeba szukać specjalistów od MINI.Checkmate pisze:Witam, właśnie zamówiłem tarcze i klocki (+czujnik)-tył polecacie jakiś pewny serwis w Waw i okolicach...Macie opinie nt Servicemile w Konstancinie?
Czujniki parkowania pewnie też przejrzy Ci rozgarnięty elektryk i nie trzeba szukać specjalizacji MINI.
Hyundai Santa Fe '04 4WD 2.0 CRDi 140KM - dupowóz
Mini Cooper S Park Lane Steptronik '06 beżowa tapicera

A zobacz, czy przypadkiem nie ząłacza Ci się wentylator chłodnicy i nie rozładowuje aku podczas postoju.krzyss pisze:TO ja tez spytam, ucieka mi prad i co jakis czas losowo mam rozladowany aku, moze ktos ma jakiegos kumatego w mini elektryka ?
Hyundai Santa Fe '04 4WD 2.0 CRDi 140KM - dupowóz

moze jeszcze pompa wspomagania pobierac prad.Maciek_m pisze:A zobacz, czy przypadkiem nie ząłacza Ci się wentylator chłodnicy i nie rozładowuje aku podczas postoju.krzyss pisze:TO ja tez spytam, ucieka mi prad i co jakis czas losowo mam rozladowany aku, moze ktos ma jakiegos kumatego w mini elektryka ?
- Kuner
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56, R50, BMW Rally, Chrysler
- Kontakt:
Zapraszam do siebie.
Info w podpisie.
Pzdr
Info w podpisie.
Pzdr
http://www.swiatMINI.pl
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
- krzyss
- Nowy
Wentylator zalacza sie na postoju po ostrzejszej jezdzie i dziala ok 3-5 minut. Ale sie wylacza.
Sprawa jest o tyle dziwna ze ostatnio mialem cos takiego rok temu, a teraz w odstepie ok 10dni. Skontaktuje sie z kolega ktory proponuje swoje uslugi i zobaczymy co wymysli
Sprawa jest o tyle dziwna ze ostatnio mialem cos takiego rok temu, a teraz w odstepie ok 10dni. Skontaktuje sie z kolega ktory proponuje swoje uslugi i zobaczymy co wymysli

krzyss & Kasia
- krzyss
- Nowy
A czy wplyw na rozladowywanie sie akumulatora mogl miec syf w lampkach podswietlenia rejestracji ?
Kompletnie przerdzewialy uchwyty trzymajace zarowki i wszystko sie zwieralo i robilo jakies zwarcia (nie otwierala, badz otwierala sie sama klapa).
Wszystko przerobilem i polutowalem na nowo. Ciekawi mnie tylko czy to moglo miec wplyw...
Kompletnie przerdzewialy uchwyty trzymajace zarowki i wszystko sie zwieralo i robilo jakies zwarcia (nie otwierala, badz otwierala sie sama klapa).
Wszystko przerobilem i polutowalem na nowo. Ciekawi mnie tylko czy to moglo miec wplyw...
krzyss & Kasia