Małopolska - Spoty
Moderator: flapjck1
Re: Małopolska - Spoty
Tak,
Wszystko jest zaplanowane. Wiem ze nei ma spotkania, dlatego spotykamy sie pod plaza
Wszystko jest zaplanowane. Wiem ze nei ma spotkania, dlatego spotykamy sie pod plaza
- MaTeRaTz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Szerokie MPI 98r., British Open 95r.
OK. tak się chciałem upewnić tylko. do zobaczenia wieczorkiem. juz wieczór zapowiadają bez deszczu, więc będzie fajnie.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Skoro się deszczu 'nie boicie' to czemu na zloty nie jeździcie? ..tylko te 500m po Krakowie wciąż robicie? ha ha
- MaTeRaTz
- Swój Człowiek
ja właśnie wyliczyłem ile zrobiłem kilometrów w tym sezonie i wychodzi, pobieżnie licząc, że na Węgry bym dojechał, więc plan na przyszły rok jest
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
No gratulacje..
Do tego zawsze jedziemy ekipą, zawsze pomoc i fachowiec a co najważniejsze części są więc.. nie masz wymówki na przyszły rok!
Rejestracja IMM 2012 już działa - http://www.imm2012.hu/index.asp?inc=register0
Adi
Do tego zawsze jedziemy ekipą, zawsze pomoc i fachowiec a co najważniejsze części są więc.. nie masz wymówki na przyszły rok!
Rejestracja IMM 2012 już działa - http://www.imm2012.hu/index.asp?inc=register0
Adi
Ja w tym roku zloty opuscilem i jak sie okazalo bylo to dobre posuniecie. Auto ma, tzn mialo :d kilka wad ktore uniemozliwialy wyjazd dalej niz 100km.
Adi co do niedzieli to dam znac do na 15musze byc w trzebini, wiec na jakas chwile powinienem wpasc. Co do wegier chocby skaly sraly to jade na bank ;d
Adi co do niedzieli to dam znac do na 15musze byc w trzebini, wiec na jakas chwile powinienem wpasc. Co do wegier chocby skaly sraly to jade na bank ;d
A co to sie ma dziac w niedziele? Czyzby jakas inicjatywa za plecami kermitow?
popatrz na wiadomosc prywatna.
Zapewne ja masz
a teraz czysc Miniego i widzimy sie za 3h
Zapewne ja masz
a teraz czysc Miniego i widzimy sie za 3h
Mini swieci jak psu... oczy....... STOP
Wiadomosc odczytana........ STOP
Na niedziele plany poczyniamy...... STOP
Do zobaczenia za godzinke........ START
Wiadomosc odczytana........ STOP
Na niedziele plany poczyniamy...... STOP
Do zobaczenia za godzinke........ START
Dziekuje za tak LICZNE przybycie.
Nie spodziewalem sie, ze zjedzie sie nas 10samochodow plus Beny pod plaze.Organizatorzy czwartkowych spotkac nigdy nie widzieli wiecej niz 6mini, takze mozna byc zadowolonym. Z wiadomych przyczyn 2samochody nie mogly dojechac, ale jakos rozwiazemy ten problem.
Wszystkie info w sprawie zdjec jezeli tylko bede cos wiedzial to zawiadomie.
Co do gokartow przekladamy rezerwacje na godzine 18.
Prosze pod tym postem wpisywac sie na liste obecnosci
Nie spodziewalem sie, ze zjedzie sie nas 10samochodow plus Beny pod plaze.Organizatorzy czwartkowych spotkac nigdy nie widzieli wiecej niz 6mini, takze mozna byc zadowolonym. Z wiadomych przyczyn 2samochody nie mogly dojechac, ale jakos rozwiazemy ten problem.
Wszystkie info w sprawie zdjec jezeli tylko bede cos wiedzial to zawiadomie.
Co do gokartow przekladamy rezerwacje na godzine 18.
Prosze pod tym postem wpisywac sie na liste obecnosci
Niestety gokartowa rezerwacja zostala odwolana telefonicznie.
Dostalem tel i Pan przestawil mi sytuacje w nastepujacy sposob, " Przepraszamy, lecz z powodu awari 3gokartow czy jest pan nadal zainteresowany rezerwacja?" . Ja to podsumowalem jednym zdaniem "ze znajomymi wybieramy sie juz od 2-och tygodni i zawsze cos wychodzi, wiec chyba nie jest nam pisany ten tor i odwolalem, bo jezeli mialoby nas isc 12osob i jezdzic na 3gokartach po 6minut to bez sensu.
Na szczescie znam syna wlasciciela i w ramach rekompensaty mozemy sobie wybrac jakis dzien w przyszlym tygodniu ze znizka.
Jak to mowia, do trzech razy sztuka. Nastepnym razem jak sie nie uda, to ja odpuszczam temat
Dostalem tel i Pan przestawil mi sytuacje w nastepujacy sposob, " Przepraszamy, lecz z powodu awari 3gokartow czy jest pan nadal zainteresowany rezerwacja?" . Ja to podsumowalem jednym zdaniem "ze znajomymi wybieramy sie juz od 2-och tygodni i zawsze cos wychodzi, wiec chyba nie jest nam pisany ten tor i odwolalem, bo jezeli mialoby nas isc 12osob i jezdzic na 3gokartach po 6minut to bez sensu.
Na szczescie znam syna wlasciciela i w ramach rekompensaty mozemy sobie wybrac jakis dzien w przyszlym tygodniu ze znizka.
Jak to mowia, do trzech razy sztuka. Nastepnym razem jak sie nie uda, to ja odpuszczam temat
Koncepcja sie jednak zmienila co do kalendarza. Niektore zdjecia beda tylko z czwartku, reszta w innym klimacie. Po rozmowie z grafikiem, doszlismy do wniosku, ze kalendarz ze zdjeciami z jednego miejsca i ten sam klimat bedzie nudny
Projekt powoli sie robi
Projekt powoli sie robi
Co do kalendarzy:
Prosze sie deklarowac na jakis miesiac chcecie. Zajety jest marzec, lipiec i wrzesien.
Chce przed 11listopada oddac projeckt do drukarni
Prosze sie deklarowac na jakis miesiac chcecie. Zajety jest marzec, lipiec i wrzesien.
Chce przed 11listopada oddac projeckt do drukarni
- MaTeRaTz
- Swój Człowiek
ja poproszę KWIECIEŃ !!