eee nie wymiguj się i też pomóż, w organizacji jest wiele do zrobienia
najważniejsza jest pierwsza iskra którą wywołałeś więc ciągnij temat
Poznaniaki co Wy na to?
fajnie by było zrobić coś w innym niż zawsze miejscu - odświeżenie miejsca bardzo wskazane
(niezależnie trójmiejski i tak się odbędzie więc nie zajmować terminu ostatni tydzień sierpnia/pierwszy września )
Gibki jesli jest to miejsce o którym mysle to mega fajny plac na zlot byłem też na zlocie opla w tamtejszych rejonach i baaaardzo mi się podobało, pole namiotowe jest w ustronnym miejscu na wzniesieniu jeśli ktoś lubi cisze a na dole wystarczylo zejśc po schodach tętniło życie i zabawa do rana
humin pisze:eee nie wymiguj się i też pomóż, w organizacji jest wiele do zrobienia
Poznaniaki co Wy na to?
fajnie by było zrobić coś w innym niż zawsze miejscu - odświeżenie miejsca bardzo wskazane
(niezależnie trójmiejski i tak się odbędzie więc nie zajmować terminu ostatni tydzień sierpnia/pierwszy września )
e no chyba zostałem wywołany do tablicy:) ja jestem za, możemy pomyśleć pogadać:) raptem 50 km od Poznania. Ale ni ma morza!!!:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
humin pisze:eee nie wymiguj się i też pomóż, w organizacji jest wiele do zrobienia
Poznaniaki co Wy na to?
e no chyba zostałem wywołany do tablicy:) ja jestem za, możemy pomyśleć pogadać:) raptem 50 km od Poznania. Ale ni ma morza!!!:)
Temat bardziej na wiosnę , ale naprawdę warto zwłaszcza ,ze wszystkim będzie jednakowo daleko/blisko i pewnie więcej zjawi się uczestników.
Najpierw zmieniłem sprężyny na od gwintu z helperami , główna była skracana a helper normalny było lepiej zwłaszcza na małych nierównościach(helper je super wyłapywał) ale amor dobijał i teraz założyłem same główne od gwintu KW . Jest miodzio i chyba tak zostawiam, jest twardy ale ładnie wyłapuje nierówności ... poprostu bosko !
zjazd był dobrze wykonany ... tam na rondzie są linie ciągłe i nie można z wewnątrz zjechać wcześniej na zewnętrzny pas ... takie rondo aby turyści w lecie szybciej jechali a miejscowi mogli śmigać bokami