Amatorski Puchar Mini Classic
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Amatorski Puchar Mini Classic
no jak dla mnie tez bomba, wreszcie sobie pojezdzilem...
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
U mnie silnik już wydłubany i rozebrany, okazało się, ze zatarła się środkowa panewka wału korbowego Jutro się okaze czy wał i blok da się obrobić.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2006, 21:44 przez monsterk, łącznie zmieniany 1 raz.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
uuu to lipa, a robisz od razu tloki???
ja z kolei chyba musze uszczelke pod glowica wymienic, mam problemy z odpaleniem auta, ale co tam da sie rade
generalnie zapraszamy juz teraz wszystkich stalych bywalcow , oraz tych ktorzy chcieliby, a boja sie na kolejna eliminacje, ktora bedzie w innym terminie najprawdopodobniej, niz bylo to planowane...
albo bedzie tydzien wczesniej albo tydzien pozniej, jak beda znane szczegoly to zostana podane do wiadomosci
[edit] uszczelka poszla na bank, el majonezo pod korkiem sie uwidocznil...
[edit2] sa zdjecia Tutaj
i tutaj Takze
ja z kolei chyba musze uszczelke pod glowica wymienic, mam problemy z odpaleniem auta, ale co tam da sie rade
generalnie zapraszamy juz teraz wszystkich stalych bywalcow , oraz tych ktorzy chcieliby, a boja sie na kolejna eliminacje, ktora bedzie w innym terminie najprawdopodobniej, niz bylo to planowane...
albo bedzie tydzien wczesniej albo tydzien pozniej, jak beda znane szczegoly to zostana podane do wiadomosci
[edit] uszczelka poszla na bank, el majonezo pod korkiem sie uwidocznil...
[edit2] sa zdjecia Tutaj
i tutaj Takze
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Zabawa byla naprawde super! Szkoda tylko ze tak malo miniakow przyjechalo - tu moj apel zeby nastepnym razem zjawilo sie nas wiecej, nie bedziecie zalowac Na takim torze mozna zobaczyc co naprawde moze twoj miniak Ja przykladowo jestem bardzo pozytywnie zaskoczony pomimo iz klasyfikowalem sie na szarym koncu Nastepnym razem obiecuje poprawe.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
dlubniete jak dlubniete, ale trzeba to chlopaczkom przyznac ze umieli nimi jezdzic
moje wrazenia sa takie: nasze ( a przynajmniej moje ) autko jest w porzadku teraz trzeba sie nauczyc nim jezdzic
kolejna galeria tu : APMC
jest w innym poscie namiar do robiacego fotki jak ktos chce to mozna sobie odbitki i plakaty z nich porobic
moje wrazenia sa takie: nasze ( a przynajmniej moje ) autko jest w porzadku teraz trzeba sie nauczyc nim jezdzic
kolejna galeria tu : APMC
jest w innym poscie namiar do robiacego fotki jak ktos chce to mozna sobie odbitki i plakaty z nich porobic
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Jako kielczanin moge popodpowiadac jak tam jezdzic bo kilka razy miałem, okazje. Spostrzezenia mam takie ze lepsze czasy robi sie mniejszym samochodem co widac po Clio i astrze z klasy 4 klore wplatały sie w kalse 4 napędowców.
Jezdziłem na tym torze moim poprzednim samochodem clio 1.4 (80 km) i robiłem lepsze czasy niz aktualnie Megane 2.0 (150km) co prawda clio miało dlubnięte zaioeszenie.
Na następna eliminacje mini napewno nie dojade (nawet nie dopchne ) ale postaram sie pojawic meganką
Jezdziłem na tym torze moim poprzednim samochodem clio 1.4 (80 km) i robiłem lepsze czasy niz aktualnie Megane 2.0 (150km) co prawda clio miało dlubnięte zaioeszenie.
Na następna eliminacje mini napewno nie dojade (nawet nie dopchne ) ale postaram sie pojawic meganką
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
A propos drugiej galerii to jeśli ktoś sobie życzy którąś fotkę w wyższej rozdzielczości to podeślijcie mi na maila nazwę zdjęcia i będę wysyłał. Wiem, że w pierwszej galerii lepsze fotki, ale co profesjonalizm to profesjonalizm jednak No, ale może akurat ktoś znajdzie swoje ciekawe zdjęcie.
Pozdrawiam
Adam
Pozdrawiam
Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Znalazłem przyczynę! W mini pękają wały korbowe a wałki kenta nowe wytrzymują 20 tyś km
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
a jak to jest na tych kryterioach czy kjs'ach - 1000 i 1300 sa w tej samej klasie?
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Podział na klasy pojemnościowe był, ale to było jako SUPEROES razem z wszystkimi samochodami biorącymi udział.
http://www.automobilklub.kielce.pl/inde ... d=19&page=
Natomiast w AMPC* podziału na pojemności nie ma.
A jak chcesz wiedzieć dlaczego to poczytaj sobie na: www.markfive.republika.pl
*AMPC- ( Amatorski Puchar Mini Clasic)
http://www.automobilklub.kielce.pl/inde ... d=19&page=
Natomiast w AMPC* podziału na pojemności nie ma.
A jak chcesz wiedzieć dlaczego to poczytaj sobie na: www.markfive.republika.pl
*AMPC- ( Amatorski Puchar Mini Clasic)
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
poprostu zastanawialem sie czy do klasyfikaccji oesu bardziej oplaca sie jezdzic litrówką czy 1300
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
klasa do 1000 ccm jest generalnie slabiej obsadzana, aczkolwiek w tym roku w klasie 1001-1300 na 11 aut 6 to mini a klasa do 1000 to bylo 7?? autek z czego 3 mini
moje zdanie jast takie ze mini czy to z silnikiem 1000 czy 1300 jest w stanie robic bardzo podobne ( mocne ) czasy tylko po prostu trzeba umiec jezdzic
moje zdanie jast takie ze mini czy to z silnikiem 1000 czy 1300 jest w stanie robic bardzo podobne ( mocne ) czasy tylko po prostu trzeba umiec jezdzic
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
ok ok
9 zawodnikow - dlatego pisalem ze znakami zapytania, a nie chcialo mi sie sprawdzac danych a i tak wazne jest to ze zrobiles w sumie niezle czasy autkiem ktore w sumie nie ma przygotowanego zawiasu na sport
9 zawodnikow - dlatego pisalem ze znakami zapytania, a nie chcialo mi sie sprawdzac danych a i tak wazne jest to ze zrobiles w sumie niezle czasy autkiem ktore w sumie nie ma przygotowanego zawiasu na sport
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
II-ga eliminacja jednak odbedzie sie 12-ego sierpnia, czyli termin nie ulega zadnej zmianie
wszyscy chetni proszenie sa o zglaszanie sie na www.markfive.republika.pl i aktywny udzial, jak zwykle zaparwszamy wszystkich tych co juz byli jak i tych co chcieliby a boja sie
wszyscy chetni proszenie sa o zglaszanie sie na www.markfive.republika.pl i aktywny udzial, jak zwykle zaparwszamy wszystkich tych co juz byli jak i tych co chcieliby a boja sie