Trójmiasto - spotkania
Moderator: flapjck1
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
Re: Trójmiasto - spotkania
Nieposiadający konta na Facebooku jeszcze raz bardzo dziękuje za screena
W takim razie ja też odpadam. Do Sobieszewa miałem zamiar pojechać, ale do Jastrzębiej to dla mnie trochę za daleko...
Ale nadal podtrzymuję propozycję gokartów w jakimś wolnym terminie
W takim razie ja też odpadam. Do Sobieszewa miałem zamiar pojechać, ale do Jastrzębiej to dla mnie trochę za daleko...
Ale nadal podtrzymuję propozycję gokartów w jakimś wolnym terminie
w temacie Parady Niepodległości w Gdańsku
W temacie Parady niepodległości w Gdańsku
Na razie zgłosiłam 9 klasycznych miniaków z zaznaczeniem, że jest to liczba zgłoszeń po pierwszym dniu od ogłoszenia o zaproszeniu na Paradę i otrzymałam miłą odpowiedź: "czekamy na Was" : )
Także śmiało zgłaszajcie się.
Co do nowych mini, tak jak mówiłam - zapytam, ale po zamknięciu listy z klasycznymi mini i bliżej daty Parady, wtedy też organizatorzy będą wiedzieli ile w sumie zmotoryzowanych uczestników mogą się spodziewać i czy mogą w drodze wyjątku dopuścić auta współczesne.
P.S.
Humin, czerwony dziad pierwszy raz będzie "paradował” podczas Dnia Niepodległości z nową właścicielką : )
Na razie zgłosiłam 9 klasycznych miniaków z zaznaczeniem, że jest to liczba zgłoszeń po pierwszym dniu od ogłoszenia o zaproszeniu na Paradę i otrzymałam miłą odpowiedź: "czekamy na Was" : )
Także śmiało zgłaszajcie się.
Co do nowych mini, tak jak mówiłam - zapytam, ale po zamknięciu listy z klasycznymi mini i bliżej daty Parady, wtedy też organizatorzy będą wiedzieli ile w sumie zmotoryzowanych uczestników mogą się spodziewać i czy mogą w drodze wyjątku dopuścić auta współczesne.
P.S.
Humin, czerwony dziad pierwszy raz będzie "paradował” podczas Dnia Niepodległości z nową właścicielką : )
* IMM TRÓJMIASTO *
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
- gliwacz
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Seven Cooper S F56
OK, będę czekał na jakieś info co do nowych...
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
?
Cz!
Może widzieliście (jeśli śledzicie), że nasz ostatni Ślonski Spot w dużej części odbył się na OldTimerBazar, udało mi się zdobyć fajne miejsca dla naszych Miniaków na terenie Międzynarodowych Targów Katowickich.
Rozmawiałem teraz z organizatorami, tym razem w dniu 30 pażdziernika (niedziela) OldTimerBazar odbywać się będzie na Międzynarodowych Targach Gdańskich ul. Benioeskiego 5 (http://oldtimerbazar.pl) może Pomorze też ma ochotę zawitać, po pierwsze fajnie być oglądanym i ‘obmacywanym' po drugie kupiliśmy kilka fajnych rzeczy (Miniakowych) znalezionych wśród wszystkich gratów, zabytków, etc..
Trzeba tylko:
- zadzwonić do Pani Katarzyny Siejko / 601 788 327
- podać ilość Miniaków, które chcecie zaprezentować,
- później na miejscu zapłacić bilety wstępu (ok 12 zł za osobę) / samochód gratis
..dodam, że można zdobyć fajne Wino / Koniak z logiem imprezy (..ma kopa!)
Pozdro...
Adi
Może widzieliście (jeśli śledzicie), że nasz ostatni Ślonski Spot w dużej części odbył się na OldTimerBazar, udało mi się zdobyć fajne miejsca dla naszych Miniaków na terenie Międzynarodowych Targów Katowickich.
Rozmawiałem teraz z organizatorami, tym razem w dniu 30 pażdziernika (niedziela) OldTimerBazar odbywać się będzie na Międzynarodowych Targach Gdańskich ul. Benioeskiego 5 (http://oldtimerbazar.pl) może Pomorze też ma ochotę zawitać, po pierwsze fajnie być oglądanym i ‘obmacywanym' po drugie kupiliśmy kilka fajnych rzeczy (Miniakowych) znalezionych wśród wszystkich gratów, zabytków, etc..
Trzeba tylko:
- zadzwonić do Pani Katarzyny Siejko / 601 788 327
- podać ilość Miniaków, które chcecie zaprezentować,
- później na miejscu zapłacić bilety wstępu (ok 12 zł za osobę) / samochód gratis
..dodam, że można zdobyć fajne Wino / Koniak z logiem imprezy (..ma kopa!)
Pozdro...
Adi
dzięki za cynk bez miniaka ale na bank się pojawię
- mikiV8
- Wiarus
Ja i tak czy siak miałem pojechać, ale skoro jest taka propozycja, może by ogarnąć temat i pojawić się kilkoma Miniakami na targach?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Znow mnie omija impreza, dajcie znac do ktorej bedziecie moze na koncowke uda mi sie zdazyc...
nikt nie mówił że będzie łatwo
g00dMan pisze:dzięki za cynk bez miniaka ale na bank się pojawię
+1
- mikiV8
- Wiarus
Jak na razie, zadeklarowani są:
- Mazak - ale coś marudzi, że jego auto nie nadaje się na wystawy
- G00dman - ale chyba też bez auta
- drszajba ma się dziś zdeklarować
- sidi, Piekarz i skywalker nie mogą
- czekamy na odpowiedź Huminów i Jagody - jak się nie odezwą do 15.00, to będę ich męczył telefonicznie
- no i ja
- Mazak - ale coś marudzi, że jego auto nie nadaje się na wystawy
- G00dman - ale chyba też bez auta
- drszajba ma się dziś zdeklarować
- sidi, Piekarz i skywalker nie mogą
- czekamy na odpowiedź Huminów i Jagody - jak się nie odezwą do 15.00, to będę ich męczył telefonicznie
- no i ja
jesli się nic nie wydarzy to my też wstepnie się piszemy oczywiście autkiem
- mikiV8
- Wiarus
Dzwoniłem właśnie do Pani Katarzyny Siejko i:
- ogólnie mamy gorące zaproszenia na targi
- wstępnie zapowiedziałem 3-5 autek - liczę na Mini Mayona, Mazaka (nie wymigasz się ), oraz moje, a do tego jeszcze nie mamy potwierdzenia o od Jagody, drszajby oraz g00dmana, ale z tego co mówił Artur, są małe szanse aby On pojechał Do tego, wysłałem też maila do Karola (Konar1977), ale z tego co kiedyś mówił, to premiera Miniaka ma być na paradzie
- Targi są od 7.00 do 15.00, ale najlepiej by było jakbyśmy pojawili się koło 8.00-9.00 (taka jest prośba ze względów organizacyjnych)
- Miejsca mamy dostać w hali, ewentualnie, jak zabraknie miejsc, to na zewnątrz koło wejścia
- oczywiście, miło by było jakby autka były wcześniej wypucowane
- ogólnie mamy gorące zaproszenia na targi
- wstępnie zapowiedziałem 3-5 autek - liczę na Mini Mayona, Mazaka (nie wymigasz się ), oraz moje, a do tego jeszcze nie mamy potwierdzenia o od Jagody, drszajby oraz g00dmana, ale z tego co mówił Artur, są małe szanse aby On pojechał Do tego, wysłałem też maila do Karola (Konar1977), ale z tego co kiedyś mówił, to premiera Miniaka ma być na paradzie
- Targi są od 7.00 do 15.00, ale najlepiej by było jakbyśmy pojawili się koło 8.00-9.00 (taka jest prośba ze względów organizacyjnych)
- Miejsca mamy dostać w hali, ewentualnie, jak zabraknie miejsc, to na zewnątrz koło wejścia
- oczywiście, miło by było jakby autka były wcześniej wypucowane
kurde trochęszybko nie wiem czy się wyrobie zobaczymy
- mikiV8
- Wiarus
No troszkę wcześnie Ale jakbyś zdeklarował się że przyjedziesz, to możemy zostawić Ci jedno miejsce wolne, myślę że nie będzie problemu
- mikiV8
- Wiarus
Obdzwoniłem wszystkich co się dało. Niestety, na imprezie pojawią się tylko dwa Miniaki: Mayona i mój Pani Katarzyna, która zajmuje się organizacją, powiedziała że liczyła na trochę więcej, ale przynajmniej niech te dwa przyjadą.
Dużo osób pojawi się za to jako widzowie i to też im się chwali
W takim wypadku, do zobaczenia jutro!
Pozdrawiam
Mikołaj
Dużo osób pojawi się za to jako widzowie i to też im się chwali
W takim wypadku, do zobaczenia jutro!
Pozdrawiam
Mikołaj