Witam posiadaczy Mini:)
Temam znany i "lubiany" czyli zakup Mini przez laika:)
Jestem z Wrocławia i nie mam za duzo kasy ale jakies 5 tyś moge przeznaczyc na kompletne autko:)
Czy jest tu ktos z Wrocławia albo okolic kto mogłby mi pokazać swojego Mini i porozmawiac o tym samochodziku??!!
Oczywiscie jestem zainteresowany kupnet tego autka ost znalazłem takie dwa 998ccm '72 za 3tys "do małych poprawek" oraz z '67 900ccm za 4600zł. Powiedzcie mi czy jest duza roznica miedzy autkiem z tego okresu a np z rocznika '89??!!
Prosiłbym o pomoc w uswiadomieniu mnie czy stać mnie na cos takiego (czas,pieniądz) i pomoc w zdobyciu tkaiego cacka:)
ps. czy opłaca sie bawić w fiata 600 zamiast MIni??chyba nie:P
MICHA?
Zakup MINI
Moderator: flapjck1
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Zakup MINI
A ja zapraszam do siebie. Autko jeszcze nie jeździ, ale już prawie;) będzie można pooglądać i porozmawiać. Najlepiej zadzwoń 600-248-184 i się jakoś umówimy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
mini czy fiat
Jako żeńska strona na tym forum,radziłabym skierować zainteresowanie w kierunku mini,bo zdecydowanie bardziej przyciąga wzrok dziewcząt i nie tylko, ale utrzymanie bardziej wyczyści Ci kieszeń niż fiat. Coś za coś,kwestia punktu patrzenia
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
HEJ bardzo wszystkim dziekuje za odzem i na pewneo każdemu z was z osobna odpisze
Dziekuje także za nr tel od kolegi z wrocławia na pewno zadzwonei i sie zgadamy kiedy i gdzie moge wpasc i pogadac
Dziekuje równiez za żeński punkt widzenia oraz koledze z Wałbrzycha który konkretnei podchodzi do sprawy kasy
A co myslicie o tych autkach i ich cenach ktore wam tu przedstawiłem??!! niestety nie zawieraja ogłoszenia zdjec ale mimo to co myslicie o roczniku i cenie ktora proponuja sprzedawcy??:) Wielkie dzieki i oczekuje na dalsza współprace POZDRAWIAM MICHA?
Dziekuje także za nr tel od kolegi z wrocławia na pewno zadzwonei i sie zgadamy kiedy i gdzie moge wpasc i pogadac
Dziekuje równiez za żeński punkt widzenia oraz koledze z Wałbrzycha który konkretnei podchodzi do sprawy kasy
A co myslicie o tych autkach i ich cenach ktore wam tu przedstawiłem??!! niestety nie zawieraja ogłoszenia zdjec ale mimo to co myslicie o roczniku i cenie ktora proponuja sprzedawcy??:) Wielkie dzieki i oczekuje na dalsza współprace POZDRAWIAM MICHA?
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Tylko uwaga na te jak najstarsze, bo często roczniki 60-80 są tylko na papierze. A nawet jak buda jest z tych lat to z innego rocznika mogą być flaki (i tak dobrze jak będą od Mini, a nie od malucha). W skrócie: trzeba uważać bardzo co się kupuje.
Odnośnie aut, które podałeś to na ich temat za wiele powiedzieć się nie da. Auto za 3 tyś, jeśli jeszcze jeździ to jest to już stan agonalny, 4600zł też będzie wymagać pracy i budżetu, żeby jeździł może nie od razu, no ale... To tylko przypuszczenia oparte na cenie,bo trafiają się czasem okazje. Nic więcej powiedzieć się nie da.
Czekam na telefon
Adam
Odnośnie aut, które podałeś to na ich temat za wiele powiedzieć się nie da. Auto za 3 tyś, jeśli jeszcze jeździ to jest to już stan agonalny, 4600zł też będzie wymagać pracy i budżetu, żeby jeździł może nie od razu, no ale... To tylko przypuszczenia oparte na cenie,bo trafiają się czasem okazje. Nic więcej powiedzieć się nie da.
Czekam na telefon
Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Co do tego kupna to może ktoś z was z wrocławia lub okolic wie kto ma do sprzedania takie autko??:) od wczoraj kasy mi nie przybylo(chyba:D) wiec za jakiej 4-5tys:), oczywiscie autko na chodzie:)
Jesli macie konkretne oferty to jestem otwarty:)
Przeglądając forum natchnołem sie na numer kolegi pseudo prawdopodobnie "doktor mini" który sprowadza takie autka, jesliktos ma kontakt do neigo bardzo prosze pozdrawiam MICHAł
Jesli macie konkretne oferty to jestem otwarty:)
Przeglądając forum natchnołem sie na numer kolegi pseudo prawdopodobnie "doktor mini" który sprowadza takie autka, jesliktos ma kontakt do neigo bardzo prosze pozdrawiam MICHAł