Łódzkie - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Łódzkie - spotkania
Spotkanie się odbyło, a jakże Co prawda były tylko 2 miniaki, ale i tak fajnie się było z Maćkiem poznać (pozdrawiam!) Nie martw się Toffik, co się odwlecze to nie uciecze Następnym reazem na pewno dasz radę Inni też mile widziani Pozdrawiam!
Trochę szkoda że aparatu zapomniałem zabrać, była by fota. Można by ją wrzucić i tak z każdego spotkania, może z czasem na zdjęciu robiło by się więcej aut.
Pozdrawiam,
Maciek.
P.S.
Planowo następne spotkanie wypada 14.12.2011 godzina 21.
Pozdrawiam,
Maciek.
P.S.
Planowo następne spotkanie wypada 14.12.2011 godzina 21.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Może ktoś z Łodzi ma ochote na podczepienie się pod Warszawski spot + hamownie? zapraszamy serdecznie bo to względnie blisko
KLIK
KLIK
Dzięki za zaproszenie, ale niestety, z braku czasu nie uda mi się wpaść do Wawy Może następnym razem Pozdrawiam!
AleXander pisze:Może ktoś z Łodzi ma ochote na podczepienie się pod Warszawski spot + hamownie? zapraszamy serdecznie bo to względnie blisko
KLIK
Alex Łódź jeździ do Zastec :):)
No i tak ustaliliście te spotkania że nie dam rady...coś weekendową porą wymyślcie
przepraszam za brak odzewu, ale moje MINI stoi od 2 miesiecy w warsztacie. Na szczescie jutro odbieram, wiec wreszcie moge byc aktywna. Czekam na informacje o nastepnym spotkaniu!
odnosnie czerwonego MINI, widzialam z 3 razy piekne z czarnymi felgami na balutach (ul. Marysinska), ale rejestracji nie zapamietalam. Moze to Toffik.
odnosnie czerwonego MINI, widzialam z 3 razy piekne z czarnymi felgami na balutach (ul. Marysinska), ale rejestracji nie zapamietalam. Moze to Toffik.
(EL133MF) Toffik Toffik albo Toffikowa żona jeździmy do Marcela ,a co do spotkania już za tyyyyydzieeeeeń
No to w takim razie za tydzień RatinaZ, nie smuć się, może jak pogoda dopisze umówimy się w jakiś weekend, może też inni dadzą się namówić? Pozdr.!
Ja tam mieszkam, czarne z bielym dachem (EL 698KR), takze moze przypadkiem sie spotkamy jaka jest konkretna data i godzina spotkania?
23.11.11 Parking pod Centralem 2 godz 21.00,i Kochani zaczepiamy, zachęcamy wszelkie napotkane Miniaki
hmmm... no nie wiem... może ja? jeśli będzie czas to przyjadę.
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
Siema, ja tez z Łodzi ale samochód w remoncie Może na wiosnę?
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś się pojawił ,pisz skąd mam cie zabrać podjade
aaa, to juz dzisiaj!
speedfight, mozliwe, ze widzialam Cie na Pojezierskiej (rejestracja EBE...)?
speedfight, mozliwe, ze widzialam Cie na Pojezierskiej (rejestracja EBE...)?