Trójmiasto - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Trójmiasto - spotkania
mi pasuje
se7ven pisze:TomuŚ pisze:Ja odpadam bo kobita mnie by powiesiła jak by dowiedziała sie że wydaje kase na pierdoły.
Zmień kobietę bo jest niebezpieczna zaraz wieszać za doskonalenie jazdy
Powinna się cieszyć!!!!!!!!
Na razie zmian nie przewiduję ;P
ze szkolenia wrócę w sobotę nie wiem o której godzinie ale zerknę na forum i jak sie wyrobie to wpadnę
Bynajmniej przed chwilka miniaka pod sam korek zalałem v-powerem a pani na shellu była bardzo bardzo uprzejma i nawet kartę mi wypisała hmmm... nr tel niestety nie zaproponowała ;P heheh
Gokarty 26.11
Nie mogę czytać takich postów...Nie mogę dostawać takich smsów... bo lubię bawić się z Wami i... rywalizować : ] Bardzo miło wspominam nasz ostatni miniakowy wypad na gokarty, więc kombinuję jak tu zmienić swoje plany bądź się ze wszystkim wyrobić...
Jeśli mój racjonalizm przegra z uczuciami, to podjadę chociaż się z Wami na chwilę zobaczyć.
Tak czy siak, bawcie się jak zawsze wspaniale!
Jeśli mój racjonalizm przegra z uczuciami, to podjadę chociaż się z Wami na chwilę zobaczyć.
Tak czy siak, bawcie się jak zawsze wspaniale!
* IMM TRÓJMIASTO *
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
-------------------------------
póki co... VII ZLOT MINI TRÓJMIASTO ! ! !
Bliżej morze być nie może ! ! !
- mikiV8
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu
No to mamy już rezerwację na sobotę, na godzinę 17.00 Myślę że akurat, aby się bez pośpiechu zebrać i zorganizować. W razie czego, jakby komuś jednak nie pasowało, to niech pisze/dzwoni, to można będzie jeszcze lekko to przesunąć godzinowo.
W razie czego, podaje swój telefon: 600 034 216
Pozdrawiam i do zobaczenia
Mikołaj
W razie czego, podaje swój telefon: 600 034 216
Pozdrawiam i do zobaczenia
Mikołaj
- piekarz
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ja też ja też!!!! Mogę??
- mikiV8
- Wiarus
A jakżeby inaczej?
1. Humin
2. Filip
3. jRock7
4. bob.dsk (2-3 osoby)
5. G00dman
6. TRIP
7. Piekarz
8.KubaGD
9.Gliwacz
10. MikiV8
Lista coraz dłuższa
1. Humin
2. Filip
3. jRock7
4. bob.dsk (2-3 osoby)
5. G00dman
6. TRIP
7. Piekarz
8.KubaGD
9.Gliwacz
10. MikiV8
Lista coraz dłuższa
Ostatnio zmieniony 24 lis 2011, 15:11 przez mikiV8, łącznie zmieniany 1 raz.
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
czyli o 16 zbiorka kolo hali Olivii - o 17 wyscig KartCenter MTG?
- mikiV8
- Wiarus
Tak
Myślę, że taka rozbieżność czasowa pozwoli uniknąć problemów, gdy ktoś np. spóźni się 15min, a także nie wymaga od nas jakiegoś wielkiego pośpiechu, bo zawsze mamy trochę czasu w zapasie
Myślę, że taka rozbieżność czasowa pozwoli uniknąć problemów, gdy ktoś np. spóźni się 15min, a także nie wymaga od nas jakiegoś wielkiego pośpiechu, bo zawsze mamy trochę czasu w zapasie
- gliwacz
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Seven Cooper S F56
dokładnie, chętnie z Wami pośmigamy
- mikiV8
- Wiarus
Na zachętę mogę dodać, że KubaGD i Gliwacz, którzy reprezentują salon MINI Zdunek, wspominali coś o jakimś małym upominku dla zwycięzcy, więc może być ciekawie
- gliwacz
- Nowy
zgadza się, chcieliśmy o tym powiedzieć na miejscu ale skoro już się wydało to potwierdzam. Nie będzie to niestety nowe MINI ale nagroda dla zwycięzcy powinna się podobać. Dodam jeszcze, żebyśmy nie byli posądzeni o jakieś tam machloje że jeżeli zdarzył by się cud, i któryś z nas by wygrał (w co wątpię bardzo mocno:) ) nagrodę otrzyma pierwsza osoba na mecie nie wliczając pracowników firmy Zdunek Premium
niestety właśnie się dowiedziałem, że nie będę mógł się pojawić
chyba że jakimś cudem wszystkim by pasowało przenieść spotkanie na piątek lub niedzielę
chyba że jakimś cudem wszystkim by pasowało przenieść spotkanie na piątek lub niedzielę
- mikiV8
- Wiarus
Szkoda
Ale jeśli udałoby Ci się jednak pojawić, byłoby super, bo:
Frekwencja jest większa niż się spodziewałem. W tej chwili (niestety, odliczając Łukasza) mamy 10-11 zawodników, w zależności w ile osób przyjedzie Bartek. Także, już przekroczyliśmy maksymalną liczbę zawodników na torze (10 osób), a jako że nie mamy odpowiedzi od jeszcze kilku osób, może być nas jeszcze więcej. W takim razie, jeśli udało by nam się zgromadzić jeszcze kilka osób proponuję zrobić małe MINI-Zawody
MINI-Zawody polegałyby na dwóch wyścigach kwalifikacyjnych, podczas których zostanie wyłonionych ośmiu najlepszych zawodników, którzy zmierzą się w WIELKIM FINALE
Dowiadywałem się wstępnie i jak na tą chwilę, jest możliwość zarezerwowania jeszcze czasu potrzebnego na zawody, więc jeśli bylibyście chętni, można coś takiego ogarnąć
Jedyne co, to potrzebujemy minimum 16 osób, chociaż myślę, że jakby zebrało się jakoś 14-15, to chyba nie robiliby problemów. Za to, maksymalna liczba osób, aby nie bawić się w organizację jeszcze kolejnych wyścigów, to 20 osób.
Co do kwestii finansowych, to taka opcja to 75zł dla wszystkich, plus 75zł dla osób, które zakwalifikują się do drugiej rundy
Ewentualnie, jest też opcja wynajęcia całego toru + 10 gokartów na godzinę i jest to cena 1750zł, podzielone przez liczbę uczestników. Orientacyjne koszty, to np. 116 zł przy 15 osobach, albo 88zł przy założeniu, że zbierze się 20 osób.
W takim razie czekam na propozycje i komentarze
Pozdrawiam
Mikołaj
Ale jeśli udałoby Ci się jednak pojawić, byłoby super, bo:
Frekwencja jest większa niż się spodziewałem. W tej chwili (niestety, odliczając Łukasza) mamy 10-11 zawodników, w zależności w ile osób przyjedzie Bartek. Także, już przekroczyliśmy maksymalną liczbę zawodników na torze (10 osób), a jako że nie mamy odpowiedzi od jeszcze kilku osób, może być nas jeszcze więcej. W takim razie, jeśli udało by nam się zgromadzić jeszcze kilka osób proponuję zrobić małe MINI-Zawody
MINI-Zawody polegałyby na dwóch wyścigach kwalifikacyjnych, podczas których zostanie wyłonionych ośmiu najlepszych zawodników, którzy zmierzą się w WIELKIM FINALE
Dowiadywałem się wstępnie i jak na tą chwilę, jest możliwość zarezerwowania jeszcze czasu potrzebnego na zawody, więc jeśli bylibyście chętni, można coś takiego ogarnąć
Jedyne co, to potrzebujemy minimum 16 osób, chociaż myślę, że jakby zebrało się jakoś 14-15, to chyba nie robiliby problemów. Za to, maksymalna liczba osób, aby nie bawić się w organizację jeszcze kolejnych wyścigów, to 20 osób.
Co do kwestii finansowych, to taka opcja to 75zł dla wszystkich, plus 75zł dla osób, które zakwalifikują się do drugiej rundy
Ewentualnie, jest też opcja wynajęcia całego toru + 10 gokartów na godzinę i jest to cena 1750zł, podzielone przez liczbę uczestników. Orientacyjne koszty, to np. 116 zł przy 15 osobach, albo 88zł przy założeniu, że zbierze się 20 osób.
W takim razie czekam na propozycje i komentarze
Pozdrawiam
Mikołaj
- gliwacz
- Nowy
zakładając wersję optymistyczną że pojadę 2 razy...nie można tego wykluczyć zrobi się dla mnie za drogo, po za tym trochę czasowo jednak wtedy mogę nie wydolić. Jeżeli jednak wola większości była by taka że robimy MINI Zawody, i brakowałoby osób, mogę skręcić jeszcze 1-2 zawodników, tylko musiałbym wiedzieć najpóźniej jutro. Idealnie byłoby gdybyśmy zmieścili się w jednym wyścigu.