Łódzkie - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Łódzkie - spotkania
Dzięki za spot, miło było poznać Pozdrawiam i jesteśmy w kontakcie
Witam wszystkich,
Wczoraj za wycieraczka znalazłem kartkę dotyczącą forum za która dziękuje i się melduję:)
Bardzo chętnie spotkam się z Wami tylko dajcie znać gdzie i kiedy.
Wczoraj za wycieraczka znalazłem kartkę dotyczącą forum za która dziękuje i się melduję:)
Bardzo chętnie spotkam się z Wami tylko dajcie znać gdzie i kiedy.
Spotykamy się 2x w miesiącu, w środy, na parkingu koło Centralu II. Serdecznie zapraszamy
Zapomniałem dodać, że o 21:00 +-15min.
spotykacie się w pierwsze i trzecie środy miesiąca czy odwrotnie
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
CATE pisze:jednak to bylo EPA, przed chwila przejezdzalam obok.
EPA, parkuje na pojezierskiej kawalek od włókniarzy
markus, to ja zostawialam te kartke, o ile Twoje MINI jest czerwone.
tak, EPA przy Pojezierskiej, tez zostawilam kartke, moze wlasciciel kiedys sie tu pojawi.
tak, EPA przy Pojezierskiej, tez zostawilam kartke, moze wlasciciel kiedys sie tu pojawi.
cate - w takim razie dzięki za in Formacje:)
7.12 niestety mnie nie będzie wiec najwcześniej się z wami spotkam 21.12, chyba ze zrobimy spotkanie w przyszłym tygodniu... w końcu z tego co czytam nie ma nas wielu (jeszcze)...
7.12 niestety mnie nie będzie wiec najwcześniej się z wami spotkam 21.12, chyba ze zrobimy spotkanie w przyszłym tygodniu... w końcu z tego co czytam nie ma nas wielu (jeszcze)...
z ostatniego spotu, przepraszam za slaba jakosc
- Załączniki
-
- DSC00909.jpg (103.26 KiB) Przejrzano 1487 razy
Cześć, jakiś czas temu znalazłem za swoją wycieraczką kartkę z informacją o spotkaniu minifanów.
Oliwkowe mini z czarnym dachem, pasy na masce
Kiedy planujecie kolejne spotkanie?
Oliwkowe mini z czarnym dachem, pasy na masce
Kiedy planujecie kolejne spotkanie?
naish, czy Twoja rejestracja zaczyna sie na EPA?
Spotkanie mialo byc w te srode, nie wiem,czy sie odbylo, bo w moim tym razem chyba poszla glowica i mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu bedzie naprawione, obecnie jestem bez auta.
Spotkanie mialo byc w te srode, nie wiem,czy sie odbylo, bo w moim tym razem chyba poszla glowica i mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu bedzie naprawione, obecnie jestem bez auta.
Tak jest EPA xp
Okej, w takim razie śledzę posty na forum by pojawić się na kolejnym spotkaniu, jeżeli do takiego dojdzie.
Okej, w takim razie śledzę posty na forum by pojawić się na kolejnym spotkaniu, jeżeli do takiego dojdzie.