W końcu !! !! jeżdzi ......
Moderator: flapjck1
Re: W końcu !! !! jeżdzi ......
A taki JESTEM ( może uda się wysłać też inne zdjęcia )
- Załączniki
-
- P1010069.JPG (347.68 KiB) Przejrzano 226 razy
Ostatnio zmieniony 04 sie 2006, 23:26 przez artek, łącznie zmieniany 2 razy.
Coś to zdjęcie żle wygląda , spróbuję wkleić coś innego .
Może teraz będzie lepiej
- Załączniki
-
- P1010067.JPG (454.98 KiB) Przejrzano 241 razy
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
chyba rozpoznaje tło pierwszego zdjęcia
gratki całkiem ładny
gratki całkiem ładny
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Na moim ekranie zdjęcia są idealne , a po wysłaniu jako załącznik dzieją się jakieś cuda.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
podglad zdjecia zawsze kiepawo wyglada dopiero otwarcie go pokazuje je w normalnych barwach
mozesz wklejac po dwie fotki w post
mozesz wklejac po dwie fotki w post
Ostatnio zmieniony 04 sie 2006, 23:35 przez flapjck1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Na zamazane i niewyrażne zdjęcia należy najechać myszką i kliknięciem je otworzyć
- Załączniki
-
- P1010070.JPG (421.21 KiB) Przejrzano 241 razy
Nie wiem czy wejdą dwie fotki
- Załączniki
-
- P1010072.JPG (473.64 KiB) Przejrzano 250 razy
Moje gratulacje. Super wygląda
Szczególnie ładnie się prezentuje zestaw chromów, łacznie z nadkolami i progami.
Zawsze kiedy oglądam taki efekt pracy, to zazdroszczę samozaparcia i wytrwałości. Za to ile później satysfakcji.
Jeśli możesz, to ujawnij (modne słowo ) ile czasu Ci to zajęło i ile w to włożyłeś kasy.
pzdr
Szczególnie ładnie się prezentuje zestaw chromów, łacznie z nadkolami i progami.
Zawsze kiedy oglądam taki efekt pracy, to zazdroszczę samozaparcia i wytrwałości. Za to ile później satysfakcji.
Jeśli możesz, to ujawnij (modne słowo ) ile czasu Ci to zajęło i ile w to włożyłeś kasy.
pzdr
Na temat pieniędzy to raczej nie chciałbym mówić , ale ogólnie to raczej dużo.
A jeżeli chodzi o czas , hmm , łącznie trzy i pół miesiąca , w tym dwa tygodnie opóżnienia od założonego wcześniej terminarza prac z powodu opóżnień w dostawie części i różnych nieprzwidzianych "miniakowych" niespodzianek .
pozdr.
A jeżeli chodzi o czas , hmm , łącznie trzy i pół miesiąca , w tym dwa tygodnie opóżnienia od założonego wcześniej terminarza prac z powodu opóżnień w dostawie części i różnych nieprzwidzianych "miniakowych" niespodzianek .
pozdr.
Jestem z Twoich okolic, i czy możesz dać namiary na osobę która robiła Ci wnętrzne........ja nie mam w takim złym stanie mojego mini, ale tapicerka i obicie wymaga kilku poprawek:)
pozdrawiam,
Kinga
pozdrawiam,
Kinga
Ja nie robiłem wnętrza u tapicera. Kupiłem autko z taką tapicerką . Nie była zbyt czysta , więc oddałem ją do dobrej pralni ,żeby porządnie wyczyścili ,ale cudów na tej ziemi nie ma i tak widać ,że swoje w "kościach" ma
Dywaniki pod kolor kupiłem na allegro , a kierownicę muszę dać do obszycia skórą.
Pozdr
Adam
Dywaniki pod kolor kupiłem na allegro , a kierownicę muszę dać do obszycia skórą.
Pozdr
Adam
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Miałem okazję oglądać to mini "na żywo" i prezentuje się rewelacyjnie: piekny lakier i wykończenia w chromach. Plany dopieszczenia wnętrza napewno dopełnią dzieła ... powodzenia i do zobaczenia gdzieś na drodze
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979