Kiedy do Rabki?

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Kiedy do Rabki?

Post autor: Wojtello »

Kiedy jedziemy do tej Rabki? Teraz jest dobra pora (jak tylko Warszawka pojedzie do domu to bedzie luzniej), zeby sobie tam pojechac. Miejsce jest sprawdzone, a mysle ze mozna by bylo taki wyjezdzik polaczyc z jazda na nartach/desce. Co Wy na to?
cacekj

Re: Kiedy do Rabki?

Post autor: cacekj »

[quote="KRK_maniak"]Kiedy jedziemy do tej Rabki? Teraz jest dobra pora (jak tylko Warszawka pojedzie do domu to bedzie luzniej), zeby sobie tam pojechac. Miejsce jest sprawdzone, a mysle ze mozna by bylo taki wyjezdzik polaczyc z jazda na nartach/desce. Co Wy na to?[/quote

Zaiste, inicjatywa własciwa proszę podać termin i ilość osób, reszte załatwię. Potrzebuję 7 dni wyprzedzenie - jednak jest sezon. Pozdrawiam 8)
viper70

rabka

Post autor: viper70 »

Ja juz jestem chetny na takie spotkanko tylko nie umie jezdzic ani na desce ani na nartach , ale DAMY RADE :):):):):):):):):) MANIAK to jest nas juz 2 sztuki plus osoby towarzyszące :). Sprezaj sie i cisnij do mnie na kawe to pogadamy o dacie i ilosci osób.
Awatar użytkownika
LUPER
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto: mini i MINI

Post autor: LUPER »

Witam
ja również się pisze na taki wyjazd, tylko niech to będzie weekend, no i bagażnik na dach musze zkołować
(bo mi narty do środka nie wejdą) :)
Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Odzew jest! Wiec jest dobrze. Niech sie jeszce trohce wiesc rozniesie i zorganizuje sie jakies wstepne spotkanie:) Pogoda sie ma ponoc robic coraz lepsza:)
Pozdrawiam!!
Awatar użytkownika
LUPER
Zarząd
Zarząd

Co z tym wyjazdem, bo śnieg stopnieje!!!

Ja już bagażnik na narty mam
cacekj

LUPER pisze:Co z tym wyjazdem, bo śnieg stopnieje!!!

Ja już bagażnik na narty mam

74 pln 2 osoby ze sniadaniem doba w Cegielskim, stok Maciejowa długość 1100m różnica wzniesień jakieś 200m i Polczakówka trochę krótsza ale bardziej stroma koszt 20pln za 10 zjazdów. Obydwa stoki dobrze przygotowane, kolejka około 5-10min, teraz powinno być krócej /warszawa wyjechała/ koniec ferii.
Awatar użytkownika
LUPER
Zarząd
Zarząd

Jak nie ma więcej chętnych to jedźmy w 4 mini i bawmy się super!!!

Ustalmy termin! może 12-13 marca, co wy na to?
cacekj

LUPER pisze:Jak nie ma więcej chętnych to jedźmy w 4 mini i bawmy się super!!!

Czyli na dzień dzisiejszy cztery sztuki hihihii apartamentów za dwa tyg. jedna doba, z sob. na niedż. I luzik. oki?
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: rona »

cacekj pisze:

Czyli na dzień dzisiejszy cztery sztuki hihihii apartamentów za dwa tyg. jedna doba, z sob. na niedż. I luzik. oki?

Może będzie więcej, tylko napiszcie konkrety. Dojadę na nartkach :D
cacekj

rona pisze:
cacekj pisze:

Może będzie więcej, tylko napiszcie konkrety. Dojadę na nartkach :D

Oto konkret, Głodomorku zablokowany jest już nocleg dla Ciebie od piątku do niedzieli, za tydzień oczywiście. Potwierdż do 6/03. Są jeszcze cztery pokoje zablokowane do 6/03. Potwierdżcie, ale do 6/03, potem diabli wezmą rezerwacje. Jeżeli będzie więcej chętnych to fajnie, ale również proszę o zgłoszenie do 6/03.

Program dowolny ze wskazaniem desek, wieczorem możemy zrobić kulig z pieczeniem kiełbasek, grzańcem i takie tam różne hulanki i swawole.
Oczywiście nocleg może być z soboty na niedziele, zarezerwowałem trochę na wyrost od piątku, bo może ktoś będzie chciał już przyjechać w piątek.
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: rona »

cacekj pisze:
rona pisze:Może będzie więcej, tylko napiszcie konkrety. Dojadę na nartkach :D

Oto konkret, Głodomorku zablokowany jest już nocleg dla Ciebie od piątku do niedzieli, za tydzień oczywiście. Potwierdż do 6/03.

Dziękuję Jacuś za konkretne info. Potwierdzę po rozmowie z Panią Krysią, która ma w niedzielę imieniny i oczekuje od "Głodomora", jakiegoś pysznego wypieku:-)
P.S. Muszę się zrewanżować dla Ciebie jakąś ksywką...może po nartach coś mi wpadnie do głowy :)

[ Dodano: Pią Mar 04, 2005 11:00 am ]
cacekj pisze:Oto konkret, Głodomorku zablokowany jest już nocleg (...) Są jeszcze cztery pokoje zablokowane do 6/03.

Może Blokownik lub po prostu Bloczek :wink: "U nas" mówi się zabukować lub zarezerwować,hihi
To wszystko z sympatii oczywiście! ! ! ! ! ! !
Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Kurcze ale sie ruszylo:) Tyle tu nie zagladalem i prosze:) Ja sam chetnie bym sie wybral, ale tylko na jeden dzien, bo niestety obecnie nie mam kasy, zeby sie zatrzymac na dluzej.
Pozdrawiam i do zobacznia.
Awatar użytkownika
LUPER
Zarząd
Zarząd

Potwierdzam swój wyjazd , i prosze o zarezerwowanie pokoju 2 osobowego z Soboty na Niedziele.
PS: Myśle że pogoda nieprzeszkodzi nam w dojechaniu MINIakami na miejsce :)
ODPOWIEDZ