Jestem nowym forumowiczem--chce sie przedstawic!!!
Moderator: flapjck1
Jestem nowym forumowiczem--chce sie przedstawic!!!
Witam serdecznie jestem tu nowy jak w temacie.
Jestem tez posiadaczem mini cupera od 26 godzin , jako ze temat musi byc powiazany z mini wiec napisze pare slow.
Forum to czytalem wiele razy przed zakupem mini i tak sie zastanawialem czy nie bede tego zalowal. Pisze to poniewaz juz od rana madry sasiad meczy mnie ,ze co ja zrobilem i kiedy go przewioze.
Nie bardzo wiem co mam mu odpowiedziec na te ataki ze awaryjny , ale narazie mowie zobaczymy pozyjemy.
Jesli ktos ma pomysl to bardzo dziekuje za podpowiedzi
Moze nie tu sie przedstawilem dlatego prosze o ewentualne przeniesienie tego postu,,dziekuje
Jestem tez posiadaczem mini cupera od 26 godzin , jako ze temat musi byc powiazany z mini wiec napisze pare slow.
Forum to czytalem wiele razy przed zakupem mini i tak sie zastanawialem czy nie bede tego zalowal. Pisze to poniewaz juz od rana madry sasiad meczy mnie ,ze co ja zrobilem i kiedy go przewioze.
Nie bardzo wiem co mam mu odpowiedziec na te ataki ze awaryjny , ale narazie mowie zobaczymy pozyjemy.
Jesli ktos ma pomysl to bardzo dziekuje za podpowiedzi
Moze nie tu sie przedstawilem dlatego prosze o ewentualne przeniesienie tego postu,,dziekuje
Re: Jestem nowym forumowiczem--chce sie przedstawic!!!
etam!
Powiedz mu ze liczy sie to co sie kocha a nie to czy jest awaryjne!
dlaczego zwylki ludzie, tacy bez pasji podchodza do mini czy też Alfy Romeo z dystansem? Przecież Twoj sąsiad nawet nie jeździł Mini czy tez Alfa?....
Zasrane uprzedzenia! Sorki za wyrażenie! Ale wkurza mnie gdy ktos wypowiada sie o jakimś aucie tylko dlatego ze słyszał cos od znajomego znajomego.
Powiedz mu ze liczy sie to co sie kocha a nie to czy jest awaryjne!
dlaczego zwylki ludzie, tacy bez pasji podchodza do mini czy też Alfy Romeo z dystansem? Przecież Twoj sąsiad nawet nie jeździł Mini czy tez Alfa?....
Zasrane uprzedzenia! Sorki za wyrażenie! Ale wkurza mnie gdy ktos wypowiada sie o jakimś aucie tylko dlatego ze słyszał cos od znajomego znajomego.
tak ja sie tym nie przejmuje,, ale kolo jest dziwny bo auto od rana oglada i oczywiscie chce sie przejechac --tylko po co skoro takie zle?
Witam i ja Jestem również świeżym posiadaczem Mini Coopera 1991 r., pomimo że moi znajomi chcieli mnie bardzo zniechęcić. Niestety nie udało im się:-) Chciałbym tylko zobaczyć ich miny kiedy nim wyjadę po kosmetyce karoserii:-)
Witam też ja, Maciek z Krakowa, obecnie nie mam żadnego Mini
Czesc Wam
No to chyba zrobił nam się temat powitalny
No to chyba zrobił nam się temat powitalny
Witam, nie mogłem znaleźć wątku powitalnego więc witam się tu - mam na imię Kamil, kocham miniaki i sam mam jednego miniaka w garażu Pozdrawiam wszystkich!
no tak ja posiadam mini pare dni i kazdy pyta jednak male miasto i pierwsze mini robi szal,,ale ok niech jest
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
krasnoludek6 pisze:tak ja sie tym nie przejmuje,, ale kolo jest dziwny bo auto od rana oglada i oczywiscie chce sie przejechac --tylko po co skoro takie zle?
wiesz jest takie słowo które kończy sie na "...dalaj" powinno podziałac
no tak napewno sie odczepi tylko rano moze mi czegos brakowac[ten gosciu jest inny] --musze cos wymyslec
Nowy uzytkownik MINI
Witam wszystkich forumowiczów i miłośników MINI.
Jestem nowy na forum, wpadłem tu aby się przywitać.
W grudniu 2011 stałem się posiadaczem MINI COOPERA z czego jestem bardzo zadowolony
Pozdrawiam
Jestem nowy na forum, wpadłem tu aby się przywitać.
W grudniu 2011 stałem się posiadaczem MINI COOPERA z czego jestem bardzo zadowolony
Pozdrawiam
Re: Nowy uzytkownik MINI
To ja tez się przedstawię
Ania
Od 3 tygodni jestem szczęśliwą beżowego Coopera S. Oby odwzajemnił moją miłość
Ania
Od 3 tygodni jestem szczęśliwą beżowego Coopera S. Oby odwzajemnił moją miłość
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Witajcie !
i do pomachania na trasie
jrock7 pisze:Witajcie !
i do zobaczenia na spotach w 3city
Witam wszystkich serdecznie,
jestem nowy na forum i chciałem się ładnie przywitać
Cześć
Nie mam mini nowego, ani starego ani średniego. Zastanawiam się czy fajnie by było być właścicielem Mini Coopera S (nie znam się za bardzo na oznaczeniach) R53 ? takiego na kompresorze. Mam nadzieje, że znajdę na forum odpowiedź na kilka nurtujących mnie pytań.
Pozdrawiam
Mammut
jestem nowy na forum i chciałem się ładnie przywitać
Cześć
Nie mam mini nowego, ani starego ani średniego. Zastanawiam się czy fajnie by było być właścicielem Mini Coopera S (nie znam się za bardzo na oznaczeniach) R53 ? takiego na kompresorze. Mam nadzieje, że znajdę na forum odpowiedź na kilka nurtujących mnie pytań.
Pozdrawiam
Mammut