TRADYCYJNA ANKIETA
Moderator: flapjck1
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
TRADYCYJNA ANKIETA
12.12.2011 - Ankieta, BO NIE WIEM CZY ZMIENIAC!
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Re: TRADYCYJNA ANKIETA
Ciekawa jest odpowiedź "nie wiem". Dodałbym jeszcze "zapytam żony", "to on ma opony, a nie gąsienice?":)
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
a myslalem ze ja, zmieniajac opony w zeszly piatek, zdazylem na ostatnia chwile
nie wiem nad czym sie jeszcze zastanawiasz...
nie wiem nad czym sie jeszcze zastanawiasz...
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Co prawda nie w Mini, bo zimuje, ale w Metro zmieniłem na zimówki w momencie gdy zaczęło się mi przytrafiać łapanie przyczepności dopiero na 4 biegu
W moim Mondku chyba tej zimy nie założe zimówek... :/ I tak jak juz to go ruszam sporadycznie, bo raz w tyg - w sobote wieczorem lub w niedziele. W tyg mam służbowe auto, no i od rana do wieczora siedze w pracy, a żona prawka nie ma wiec Mondeo stoi
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
sprzedaj i kup MINI. Jak i tak stoi, to chociaz bedzie przyjemnie popatrzecHadzi pisze:W moim Mondku chyba tej zimy nie założe zimówek... :/ I tak jak juz to go ruszam sporadycznie, bo raz w tyg - w sobote wieczorem lub w niedziele. W tyg mam służbowe auto, no i od rana do wieczora siedze w pracy, a żona prawka nie ma wiec Mondeo stoi
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Kupie ale nie tak szybko
Wiesz nawet gdyby stało tam jakieś super auto to i tak widok stojącego obok auta służbowego by cały efekt psuł
Wiesz nawet gdyby stało tam jakieś super auto to i tak widok stojącego obok auta służbowego by cały efekt psuł