pasy na masce
- Babak
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
- Kontakt:
Re: pasy na masce
aha i mały update:
Ogólnie jeżeli chcecie to wszystkie rodzaje pasów możemy tak przygotować i udostępnić na forum. Jak by co to z warszawy mogę każdego zrysować na kalkę. Dostęp do skanera mam, wektorowe obrysowanie to żadna sztuczka także służę dla dobra forum.
tak ponad programowo z lukajcie galerie narazie na FB tylko:
CarArt
Wkrótce z kumplem będziemy też projektować grafiki na fury.
Ogólnie jeżeli chcecie to wszystkie rodzaje pasów możemy tak przygotować i udostępnić na forum. Jak by co to z warszawy mogę każdego zrysować na kalkę. Dostęp do skanera mam, wektorowe obrysowanie to żadna sztuczka także służę dla dobra forum.
tak ponad programowo z lukajcie galerie narazie na FB tylko:
CarArt
Wkrótce z kumplem będziemy też projektować grafiki na fury.
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Hej
Pilnie potrzebuję wymiarów ( szerokość, oraz odstęp między pasami ) takich jak w Cooper Challenge R56
Takich jak w linku
Zdjęcię
Pilnie potrzebuję wymiarów ( szerokość, oraz odstęp między pasami ) takich jak w Cooper Challenge R56
Takich jak w linku

Zdjęcię
R56 239km 342nm
zawsze możesz gotowca kupić
http://www.mini-graphics.co.uk/mini-bon ... er-stripes
Albo do nich napisać może do każdych naklejek dodają instrukcję w jakich odstępach przyklejać

http://www.mini-graphics.co.uk/mini-bon ... er-stripes
Albo do nich napisać może do każdych naklejek dodają instrukcję w jakich odstępach przyklejać

- Babak
- Swój Człowiek
- Kontakt:
kurde fajnie by było jak by zbudować dostępną bazę wektorów tych pasów wszystkich i innych grafik typu szachownice czy numery jak w oryginale. Ja mogę to narysować ale potrzebuję szablonów.
Ludzie! na pewno ktoś z was ma pasy, odrysujcie na kalkę prosto z auta i wyślijcie skana albo prześlijcie kalkę. Ja cały czas walczę o pasy na maskę do r53
Ludzie! na pewno ktoś z was ma pasy, odrysujcie na kalkę prosto z auta i wyślijcie skana albo prześlijcie kalkę. Ja cały czas walczę o pasy na maskę do r53
- Babak
- Swój Człowiek
- Kontakt:
znalazłem taki szablon jpg:
- Załączniki
-
- Pytanie czy tak przed naklejeniem mniej więcej tak wyglądały? Jak tak to rysuje wektorowo i ustalam proporcje z wymiarów które kiedyś podał pipidi tylko potrzebuję jeszcze całkowitej długości po lini prostej.
- MCS_Bonnet.jpg (4.49 KiB) Przejrzano 1785 razy
- Yazek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R55
Babak, widzę, że wytrwale walczysz o pasy. Niestety, nie posiadam ale zanoszę się z założeniem.
Interesują mnie wymiary pasów w szachownicę trójrzędową jak na zdjęciu - Pasy w szchownice- trójrzędowe. Jeśli uda się pobrać wymiary samych pasów to już 3/4 sukcesu. Niestety nie bardzo jest kogo zapytać:(
Dodatkowo szachownica na dachu, ale z tym jakoś sobie poradzę;)
Interesują mnie wymiary pasów w szachownicę trójrzędową jak na zdjęciu - Pasy w szchownice- trójrzędowe. Jeśli uda się pobrać wymiary samych pasów to już 3/4 sukcesu. Niestety nie bardzo jest kogo zapytać:(
Dodatkowo szachownica na dachu, ale z tym jakoś sobie poradzę;)
Yazek
- Babak
- Swój Człowiek
- Kontakt:
no no! to mi chodzi o te same pasy tylko ja chcę całe białe. No to musimy znaleźć kogoś i przygotować szablon. U ciebie dochodzi jeszcze nadruk na foli ale i tak grosze wyjdą.
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
bialy != czarnyAleXander pisze:CLICK?

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- Babak
- Swój Człowiek
- Kontakt:
no czarnych to ja nie chce.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
nie zrozumieliśmy się
skoro Bob ma nowe pasy zapakowane to jak go ładnie poprosisz to może rozwinie ta piękną roleczkę i porobi Ci zdjęcia oraz zwymiaruje je linijeczką 
pozdr!

pozdr!

- Babak
- Swój Człowiek
- Kontakt:
ahhh, niby tak, ale ja napisałem jeszcze wcześniej o tym że udostępnię szablony wektorowe po zdobyciu oryginalnego wzoru... wtedy Bob swoich już nie sprzeda.
Napisałem w środę i na razie bez odzewu.
Napisałem w środę i na razie bez odzewu.
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Jako prezent dla wszystkich na swieta dodam zdjecia wraz z wymiarami. Jednak zrobie to dopiero we wtorek 

R56 239km 342nm
- Babak
- Swój Człowiek
- Kontakt:
NICE!
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R56
Co tu kombinować - jak Masz lub znasz Osobę ze zgrabną ręką........to sam wykonasz takie pasy jak w link_u - nie gorzej niż w BMW, ASO itd. + jedynie koszt folii samoprzylepnej w sklepie z akces. samochodowymi...i to wszystko.Babak pisze:znalazłem taki szablon jpg:
http://moto.allegro.pl/mini-cooper-s-ma ... 59411.html
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
______
Saluti