Spotkane na trasie....

Zgodnie z nazwą, wszystko co tylko wpadnie Wam do głowy, niekoniecznie związane z MINI.

Moderator: flapjck1

Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Re: Spotkane na trasie....

Post autor: Brennt »

tak to wyglada tylko, bo jak raczysz zauwazyc, jest tam taki dziwny odstep miedzy 2 miejscami parkingowymi i po przetasowaniach wyglada jakby nalezal mi sie karny k... :)
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

a w innych miastach jest inaczej flap?

parkujesz tak jak Ci pozwolą Ci którzy parkowali przed tobą...
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Hadzi

Post autor: Hadzi »

We wtorek około 19:20 w Gdyni na Armii Krajowej przy Hotelu Gdynia w koreczku stało sobie Mini i chyba 2 osoby w środku były, ale z racji tego ze wkurzony bardzo byłem na dozorce z hotelowego parkingu, bo nie chciał mi szlabanu podnieść bym mogł wjechać, to nie zwróciłem uwagi ani kto był za kółkiem, ani jakie tabl rej... W każdym bądź razie dziekuje, ze mnie kierowca ów Mini przepuścił :)
matthew90

Post autor: matthew90 »

Brennt Twoje MINI widzę często na parkingu w browarze - poznaje po rejestracjach :smile:
Awatar użytkownika
dahoovka
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: rover mini 1990

Post autor: dahoovka »

Flap to krytykować nie powinien, bo sam ma na szybie w miniaku karniaczka, nawet owłosionego :)
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

matthew90 pisze:Brennt Twoje MINI widzę często na parkingu w browarze - poznaje po rejestracjach :smile:

mam wrazenie, ze widzisz mojego mini-blizniaka :D, ja posiadam mini od 2 tygodni i w browarze bylem na razie 2 razy (rejestracja zsz)

w ogole to od kiedy mam MINI, zaczalem zauwazac, ze w poznaniu jest ich calkiem DUŻO :)
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
matthew90

Post autor: matthew90 »

ale takie same rejestracje, kolor.. :roll: to jest jeszcze jeden w takim razie :smile:
tomekb

Post autor: tomekb »

wczoraj w Panoramie, nagrywane na Zakopiance (z tego co kojarzę to za Górą Libertowską), ktoś od nas? (na filmie w 2:17)

http://tvp.info/panorama/wideo/26122011-1800/5802078
Hadzi

Dziś na Grunwaldzkiej w strone Gdańska około 9:15 - 9:30 jechało za mna, a też chwilami przede mna, Mini GA (lub GD) 666.....
Awatar użytkownika
zimonK
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: R56 Cooper S 13'

Post autor: zimonK »

tomekb pisze:wczoraj w Panoramie, nagrywane na Zakopiance (z tego co kojarzę to za Górą Libertowską), ktoś od nas? (na filmie w 2:17)

http://tvp.info/panorama/wideo/26122011-1800/5802078

Ładna S'ka, podobna do AleXandrowej, ale to chyba nie jego, bo już byśmy wiedzieli ;)
Szymon
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

nie ma malysza wiec to nie alek :)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

Szkoda auta :( Moje na szczęście grzecznie pod domem ;)
Hadzi

Bardzo czesto przy Hotelu Gdynia stoi Mini Cooper S z pomarańczowymi pasami na masce....
Ktoś z Klubu?
Awatar użytkownika
Yazek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MC R55

Post autor: Yazek »

Dzis ok 11:30 przez rondo przy os. Bazantowo, przejechal zolty MINI (ST...) z lusterkami w szachownice, udajac sie w kierunku Katowic:)
Pzdr:)
Yazek
Awatar użytkownika
mikiV8
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: Mini Morris 1973 998cc - w trakcie remontu

Post autor: mikiV8 »

Jakieś 10min temu, w Bielkówku k. Gdańska, przed jednym ze sklepów, czerwone Mini Classic z białym dachem oraz pasami na masce i klapie bagażnika.

Mieszkam kilkaset metrów dalej i nigdy w tej okolicy nie widziałem żadnego Miniaka, a teraz, jak dziwnym trafem jakiś się pojawił, nie miałem możliwości zatrzymać się i porozmawiać z właścicielem :evil:
ODPOWIEDZ