Babak pisze:zoy, a przy tym wzorze to nie są one proste i równoległe?
Wygląda na to ze tak
Babak pisze:Jak mi podasz wymiar to ci mogę narysować wektorowo, zawsze taniej za obsługę tam gdzie obklejają.
Problem, polega na tym że nie znam tych wymiarów
Babak pisze:Ja znam 2 miejsca, ale w Konstancinie pod warszawą. Jak chcesz to zadzwoń i się dowiedz, zajmują się reklamami i obklejaniami fur:
Michał: 608 690 190 - mój znajomy który potrzebował by rys. wektorowego
Mikołaj Masiak 698 741 084 lub 22 201 19 35 -gość który ma jakąś bazę szablonów na miniaki bo już kiedyś kilka obkleił. Zadzwoń i pewnie poprosi cię o podesłanie ma maila o co ci chodzi: mikolaj@atlantik.net.pl
Umyc, odtluscic. A potem spryskac woda miejsce naklejania, usun czesc folii zabezpieczajacej naklejke i przyklej w odpowiednim miejscu, przymierz, dopasuj i stopniowo zdejmuj folie zabezpieczajaca naklejajac naklejke. Powietrze i wode usuwaj szmatka, rzecz jasna "gladzac naklejke;). Pewnie instrukcja bedzie zalaczona;) a moze sa na yt.
A i tak wyjdzie krzywo...
Ja pojechalem do firmy zajmujacej sie reklama na autach i oklejaniem. Zaplacilem 250zl za material i robote... no ale mam nie oryginalne...
krzyss pisze:A i tak wyjdzie krzywo...
Ja pojechalem do firmy zajmujacej sie reklama na autach i oklejaniem. Zaplacilem 250zl za material i robote... no ale mam nie oryginalne...
dlatego sam tego robić nie będę:) przy moich zdolnościach pasy zostaną naklejone w poprzek Miniaka
od bob'a jeszcze skanów nie dostałem, a tym czasem mam dwa pytania:
-co myślicie o tych magnetycznych pasach? czy ktoś miał z tym styczność? jak się trzymają, co się dzieje po myjni?
-na pierwszej stronie tematu pipidi wrzucił zdjęcie czarnych pasów. Czy wszystkie te szeroko rozstawione pasy oryginalnie miały kontur srebrny? białe też?
zoy pisze:od stycznia mam juz pasy, ale nie mam kiedy podjechać i ich nakleić
'
Z czasem zawsze najtrudniej:(
Ja cierpliwie czekam na ustabilizowanie pogody, zacznę od dachu w szachownicę, nad pasami jeszcze się zastanawiam bo jest pewien pomysł ale chce uniknąć "Mini choinki" Wszystko zrobię u gościa który się tym zajmuje, tak dla pewności i możliwości zgłaszania reklamacji:P.