Mini by Carman
Moderator: flapjck1
Re: Mini by Carman
Dzisiaj udało sie wcisnąć dwa kliny szyb.
- Załączniki
-
- kliny.jpg (46.92 KiB) Przejrzano 2073 razy
Carman, jak to zrobiłeś? Pytam, bo czeka mnie ta sama droga...
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
cztery piwa lub więcej, mały wkrętak, wiaderko z ciepłą wodą i mydłoLuomo pisze:Carman, jak to zrobiłeś? Pytam, bo czeka mnie ta sama droga...
lub piwa pozostają i to "cudaczne" urządzonko
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
Kolega Iceman podał już przepis na kliny, no może jeszcze suszarka sie przyda żeby rozgrzać uszczelkę. Napewno będzie lepiej wchodził przy nowej uszczelce na szybie jak u mnie bo guma jeszcze miękka no i wiadomo czym starsza to twardnieje.
Zdjęcie nowej podłgi - tylne płaty też były wymieniane i parę pierdół które dzisiaj przyszły.
- Załączniki
-
- zdjęcie.jpg (99.48 KiB) Przejrzano 1931 razy
Haha, dzięki, tak myślałem, że łatwo nie będzie Pozdrawiam!icemac pisze:cztery piwa lub więcej, mały wkrętak, wiaderko z ciepłą wodą i mydłoLuomo pisze:Carman, jak to zrobiłeś? Pytam, bo czeka mnie ta sama droga...
lub piwa pozostają i to "cudaczne" urządzonko
Jeszcze koleżkę możesz zaprosić żeby to piwo było z kim wypić, przecież w samotności sie nie pije . A uważaj żeby po tym piwie wkrętak nie przejechał po lakierze. Też pozdrawiam.
To już raczej koleżankę jakąś zaproszę coby przyrząd potrzymała Pozdrawiam!
Może być i koleżanka oby przyrządu nie uszkodziła
Przymiarka do halogenów
Przymiarka do halogenów
- Załączniki
-
- DSC_0003.JPG (46.37 KiB) Przejrzano 1549 razy
Mały zlocik
Ostatnio w Olsztynie był mały zlocik pojazdów z czasów PRL. Może Miniak nie w klimacie ale...
http://www.olsztyn24.com/chilli_tv/2673 ... w-prl.html
http://www.olsztyn24.com/chilli_tv/2673 ... w-prl.html
- Załączniki
-
- zlot.jpg (35.74 KiB) Przejrzano 1539 razy
o jednak żyjesz, daj znaki na priv albo zadzwoń bo od kilku miesięcy spotykamy sie olsztynskimi klasykami, dzis wlasnie bylismy w gronitach na zlociku malym, jest nas 2 miniakow i ciebie do trojkata nam potrzeba hehe
Witam, w miniaku trochę ostatnio porobiłem: został zregenerowany wózek - tył bo robiło się trochę niebezpiecznie ( czyszczenie wózka, spawanie malowanie i zalanie woskiem, nowe śruby, gumy mocujące, gumy sworzni gruszek, kubki teflonowe, amortyzatory - cały opis naprawy jest w temacie " wózek tył do regeneracji lub wymiany", może komuś się przyda bo to słaby punkt w tym samochodzie, ale to tylko moje odczucia.
- Załączniki
-
- DSC_0128.JPG (27.83 KiB) Przejrzano 523 razy
-
- DSC_0120.JPG (82.92 KiB) Przejrzano 523 razy