Masz rację kolego

Tylne opony to 165x70x12, a przednie 165x60x12, jakiś czas temu wpisałam informację, że potrzebuję dwie sześćdziesiątki.
Boczne migacze zdecydowanie wymienię w późniejszym czasie, bo na dziś priorytetem jest nakładka chromowana na rynienkę dachu, ale tak się wyportkowałam z kasiurki, że muszę sobie dać chwilowy odbój.
Na lampę przeciwmgielną jak wspominałam mam pomysł, ale zdradzę go jak już będzie zamontowana. Myślę, że Wam się spodoba, może też będziecie takie chcieli.
Co do halogenów, to mam 2 chromowane i 2 lakierowane na srebrny metalik dokładnie jak felgi. Obudowy i kształt oraz firma jest jednakowa we wszystkich czterech. Byłyby już zamontowane, ale elektryk, który miał to zrobić myślał, że znalazł naiwną babę i odbije sobie braki finansowe za cały rok. Wyobraźcie sobie, że wymiana dwóch żarówek dokładnie pomarańczowej w lewym przednim migaczu i w lewym bocznym (pomarańczową wymienił na białą, bo innej nie miał) kosztowała mnie 50zł. Powedziałam gościowi, że nic lepszego w życiu nie trzeba robić jak tylko wymieniać żarówki w samochodach. Tak więc moja współpraca z nim się zakończyła i teraz muszę namierzyć NORMALNEGO elektryka, kolega męża dorabia mi piękny chromowany wspoiler do zamocowania tych halogenów, więc myślę, że niedługo Miniuś będzie upiększony.
Sprężyny w lusterkach będą pomierzone w sobotę, bo narazie muszę się najeździć autem

.
Oprócz tego wszystkiego na tylną klapę mam zamiar zafundować sobie klasyczne, metalowe napisy Mini Cooper, tak pod skosem, bo bardzo mi się podobają.