Wrzuć wykres i zaprezentuj auto w Galerii - gratuluje swapa - odważna decyzja

No nie gadaj że o stopień zimniejsze świece dają więcej mocy?flapjck1 pisze:nierownej pracy tak, jak byly bardzo skopane to i niskiej mocy
Tak to już jest z tymi samochodami... a wiesz w jakim stanie był silnik w tym GP? wydech też Ci napewno coś hamuje jeśli masz seryjny.kostos pisze:witam ponownie..
czy ktos wie jak sprawuje sie pakiet worksa ale bez swiec ngk tych zimniejszych?..okazalo sie bowiem ze nie przelozyli mi swiec i sie teraz zorientowali..jutro mi przekladaja,czy to mogla bycprzyczyna niskiej mocy i nierownej pracy auta??
no wlasnie o tym mowie, nie mowie ze zimniejsze sa zle, ale mowie o zlych swiecach, jak nierowno chodzi to moze chodzic na 3 garach, tak? jak na 3ech to mniej mocy, tak?speedfight pisze: No nie gadaj że o stopień zimniejsze świece dają więcej mocy?
Mogę się mylić ale wydaje mi się, że świece musiałyby być tak zepsute, że silnik pracował by jak traktor żeby po wymianie na nowe miał więcej mocy.
dokładnie TAKflapjck1 pisze:no wlasnie o tym mowie, nie mowie ze zimniejsze sa zle, ale mowie o zlych swiecach, jak nierowno chodzi to moze chodzic na 3 garach, tak? jak na 3ech to mniej mocy, tak?speedfight pisze: No nie gadaj że o stopień zimniejsze świece dają więcej mocy?
Mogę się mylić ale wydaje mi się, że świece musiałyby być tak zepsute, że silnik pracował by jak traktor żeby po wymianie na nowe miał więcej mocy.
jak iskra nie jest przy kazdym suwie pracy wyzwalana to tez nie bedzie mial tyle mocy ile trzeba, tak?