Fotele RECARO JCW
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Fotele RECARO JCW
Standardy z szynami to 34kg za sztukeBabak pisze:no to ile dokładnie ważą standardy? Ja chce je kupić bo bardziej mi się podobają, są lżejsze oraz pod mój wzrost wygodniejsze (188cm). Wiem bo siedziałem
Kanapa tylna z oparciem to razem 18kg
PS.: mam nadzieje ze wg admina ten post jest na temat.
Alexander masz może wiedzę na temat jakiś przyzwoitych wygodnych foteli kubełkowych ( nie skorupy) w atrakcyjnej cenie, które podejdą do Mini ? może jakieś linki itp, cały czas szukam i jakaś gehenna to jest :/
proponuje zadzwonić do javacardesign, jesli chcecie używki kupcie Recaro z EVO (8,9) lub z Focusa STIlegiadw pisze:Alexander masz może wiedzę na temat jakiś przyzwoitych wygodnych foteli kubełkowych ( nie skorupy) w atrakcyjnej cenie, które podejdą do Mini ? może jakieś linki itp, cały czas szukam i jakaś gehenna to jest :/
Z EVO full skóra
- Załączniki
-
- Recaro by javacardesign
- 1430.jpg (43.38 KiB) Przejrzano 2137 razy
-
- Z EVO8 full skóra
- 2010_06_ma9_vtis_recaro_021.jpg (15.87 KiB) Przejrzano 2137 razy
FLUSHSTYLE PL- FORM OVER FUNCTION
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Myślę, że to jest najtańsza i najlżejsza opcja
- Załączniki
-
- recaro-outdoor-plastic-seats.jpg (29.92 KiB) Przejrzano 2121 razy
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Szczerze mówiąc nie widzę alternatywy poza tym co wkleił ZOY czyli fotelami od Evo.legiadw pisze:Alexander masz może wiedzę na temat jakiś przyzwoitych wygodnych foteli kubełkowych ( nie skorupy) w atrakcyjnej cenie, które podejdą do Mini ? może jakieś linki itp, cały czas szukam i jakaś gehenna to jest :/
U siebie montuje zaraz Bimarco Experta i zobaczymy jak się będzie jeździło
Dzięki chłopaki, w poniedziałek muszę do nich zadzwonić i zobaczymy co będzie
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Bimarco jest bardzo wygodne ale potwierdzam (zapewne tak samo jak moje alter-ego), że jest to skorupa. Sorry, że (alter-ego) nie wpisało tego od razu.
Montowany na stałe czy z szynami ?AleXander pisze:Bimarco jest bardzo wygodne ale potwierdzam (zapewne tak samo jak moje alter-ego), że jest to skorupa. Sorry, że (alter-ego) nie wpisało tego od razu.
Dodam ze przy założeniu Recaro tracimy możliwość "łamania" fotela tak jak oryginalny fotel. Jeśli chcecie zachować funkcjonalność zamontujcie fotele Recaro z Civic Type R (model ep3 lub fn2)Alex pisze:Szczerze mówiąc nie widzę alternatywy poza tym co wkleił ZOY czyli fotelami od Evo.legiadw pisze:Alexander masz może wiedzę na temat jakiś przyzwoitych wygodnych foteli kubełkowych ( nie skorupy) w atrakcyjnej cenie, które podejdą do Mini ? może jakieś linki itp, cały czas szukam i jakaś gehenna to jest :/
U siebie montuje zaraz Bimarco Experta i zobaczymy jak się będzie jeździło
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Na stałe, gdyż moja lepsza połówka odmówiła siadania za kierownicą MINI, szyny są niepotrzebne.zoy pisze:Montowany na stałe czy z szynami ?AleXander pisze:Bimarco jest bardzo wygodne ale potwierdzam (zapewne tak samo jak moje alter-ego), że jest to skorupa. Sorry, że (alter-ego) nie wpisało tego od razu.
- Babak
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
- Kontakt:
To jak się wsiada do tyłu przy Recaro? Nie wsiada się?zoy pisze:
Dodam ze przy założeniu Recaro tracimy możliwość "łamania" fotela tak jak oryginalny fotel. Jeśli chcecie zachować funkcjonalność zamontujcie fotele Recaro z Civic Type R (model ep3 lub fn2)
według Was podeszły by fotele od nissana 350z? Chodzi mi o wielkość itp
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
Nie wsiada się, bo w GP z tyłu nie ma kanapyBabak pisze:To jak się wsiada do tyłu przy Recaro? Nie wsiada się?zoy pisze:
Dodam ze przy założeniu Recaro tracimy możliwość "łamania" fotela tak jak oryginalny fotel. Jeśli chcecie zachować funkcjonalność zamontujcie fotele Recaro z Civic Type R (model ep3 lub fn2)
Szymon