Witam, stałem sie szcześliwym posiadaczem mini ONE. 2003 rok. jest lekko uszkodzony tył iprzód. musze kupic nowe zderzaki i oto moje pytanie:
czy lepiej kupic stare zderzaki przed liftem aby wygladał oryginalnie czy juz lepiej kupic po lifcie - ceny podobne
i drugie pytanie :
motor mam 90 KM słyszalem ze da sie go niezle podkrecic
wie moze ktos jaki jest tego koszt i o ile da sie go podkrecic ??
a moze jeszcze wiecie i dacie mi namiary na kogos kto ma duzo czesci blacharkich do mini
potrzebuje, zderzak przedni,tylny, klapa tylne, lampa przednia i tylna prawa
dzieki za odpowiedz
uszkodzone MINI jakie kupic zderzaki po lifcie czy przed ??
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: uszkodzone MINI jakie kupic zderzaki po lifcie czy przed ??
pokaz foto miniaka 
ja bym wkladal rzeczy sprzed liftu, zawsze to duzo mniej podejrzanie wyglada przed sprzedaza.
jezeli chodzi o moc to za jakies 600 zl mozesz mu dodac okolo 30KM mapujac silnik
duzo czesci ma koles w krakowie, przed domem stoi u niego z 15 miniakow, ale ceny w sumie spore, wystawia sie tez na allegro

ja bym wkladal rzeczy sprzed liftu, zawsze to duzo mniej podejrzanie wyglada przed sprzedaza.
jezeli chodzi o moc to za jakies 600 zl mozesz mu dodac okolo 30KM mapujac silnik
duzo czesci ma koles w krakowie, przed domem stoi u niego z 15 miniakow, ale ceny w sumie spore, wystawia sie tez na allegro
tak naprawdę chodzi mi tylko zderzak, ja mam taki jak na samochodzie a chce kupić taki jak na zdjeciu
- Babak
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
- Kontakt:
a jaki kolorek? ja mam w razie czego przedni zderzak na sprzedaż od Cooper S 2003 Electric Blue z wszystkimi plastikami stan igła.