Zaufany i sprawny magik w Bielsku
Zaufany i sprawny magik w Bielsku
Czesc,
Czy ktos moze polecic kogos sprawdzonego ?? Jakies info o compsporcie ??
thx i Pozdr
Czy ktos moze polecic kogos sprawdzonego ?? Jakies info o compsporcie ??
thx i Pozdr
Re: Zaufany i sprawny magik w Bielsku
Smialo mozesz jechac do compsportu
ale nie bardzo rozumiem, co chcesz robić z autem - jeżeli to R53 to w compsporcie niewiele Ci pomodzą 

potrzebuje wiecej Nm
, wiec rozmowa jest o nowym kolku do komresora, zmianie mapy a przy okazji wymianie tarcz i klockow
pozdr

pozdr
w takim razie to jest w stanie zrobić zwykły serwis...wątpię, że compsport będzie się w to bawił, ale zapytać możesz...
czyli jednak bez urlopu sie nie obedzie :/ i trzeba gnac 60km do 4turbo 

-
- Wiarus
- Posiadane auto:
60 km to nie tak dalekolive4adrenaline pisze:czyli jednak bez urlopu sie nie obedzie :/ i trzeba gnac 60km do 4turbo

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
z tego co wiem (z pewnego źródła) programowanie kompa miniaka R53 jest możliwe, ale nieopłacalne...lepiej, jak np.u Aleksa, pyknąć świnię i tyle (więcej funkcji, taniej, pewnie lepiej).pididi pisze:Programu nie zrobią.
-
- Nowy
- Posiadane auto: R53 MCS British Racing Green
Jak już będziesz po wszystkim - napisz jak efekty, plslive4adrenaline pisze:czyli jednak bez urlopu sie nie obedzie :/ i trzeba gnac 60km do 4turbo

Co prawda nikogo nie znam, kto by tam Miniaka robił, ale kilku znajomych u nich modzili i stroili EVO czy STI i wszyscy zadowoleni, więc robią jak należy

Maciusiowy pisze:z tego co wiem (z pewnego źródła) programowanie kompa miniaka R53 jest możliwe, ale nieopłacalne...lepiej, jak np.u Aleksa, pyknąć świnię i tyle (więcej funkcji, taniej, pewnie lepiej).pididi pisze:Programu nie zrobią.
"swinię" ??
akurat z 4turbo mam bardzo pozytywne doswiadczenie, w zeszlym roku robili mi konkret serwis wycieku spod simeringa + wymiana poduchy pod silnikiemwanios pisze:Jak już będziesz po wszystkim - napisz jak efekty, pls
Co prawda nikogo nie znam, kto by tam Miniaka robił, ale kilku znajomych u nich modzili i stroili EVO czy STI i wszyscy zadowoleni, więc robią jak należy
opieka, fachowosc i jakosc (jeszcze za czasow pracy Mateusza) skladaja sie na najlepszy serwis jak dotad

-
- Wiarus
- Posiadane auto:
haha tez sie zastanawialem ocb, ale stwierdzilem, ze lepiej sie nie odzywac:Plive4adrenaline pisze:Maciusiowy pisze:z tego co wiem (z pewnego źródła) programowanie kompa miniaka R53 jest możliwe, ale nieopłacalne...lepiej, jak np.u Aleksa, pyknąć świnię i tyle (więcej funkcji, taniej, pewnie lepiej).pididi pisze:Programu nie zrobią.
"swinię" ??
chyba nie chodzi o pykniecie dzika/jelenia lub w terenie zabudowanym swini i kupienie nowego auta? (mam nadzieje, ze nie chodzi tez o doslowne "pykniecie" swini :PP)
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
swinia = piggyback
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
no ladnie to wszytsko wygladaflapjck1 pisze:swinia = piggyback
http://www.minituner.com/tuning/?tuningID=36
widze,ze zabawa od min 3k pln ??