Silnik przerywa
Silnik przerywa
Witam:)
Dzisiaj na trasie już po raz drugi spotkałem się z dziwnym zachowaniem silnika. W pewnym momencie po dodaniu gazu nagle silnik zaczął na moment przerywać, jakby brakowało mu paliwa. Jest to trochę uciążliwa sytuacja szczególnie przy wyprzedzaniu. Dodam tylko, że na razie Cooper S ma przebieg: 530 km. Orientujecie się, co może być tego przyczyną?
Dzisiaj na trasie już po raz drugi spotkałem się z dziwnym zachowaniem silnika. W pewnym momencie po dodaniu gazu nagle silnik zaczął na moment przerywać, jakby brakowało mu paliwa. Jest to trochę uciążliwa sytuacja szczególnie przy wyprzedzaniu. Dodam tylko, że na razie Cooper S ma przebieg: 530 km. Orientujecie się, co może być tego przyczyną?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Silnik przerywa
paliwo z woda 
a tak serio, jedz do serwisu i nie trac czasu na dywagacje, po cos masz gwarancje chyba

a tak serio, jedz do serwisu i nie trac czasu na dywagacje, po cos masz gwarancje chyba
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
toc to jeszcze dziewicawojtaszka pisze:530 km.
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Brennt pisze:toc to jeszcze dziewicawojtaszka pisze:530 km.
ale na warge juz przyjela co nieco

Pewnie przejechałbym się do serwisu, gdyby nie to, że najbliższy serwis MINI mam w Gdańsku lub w Poznaniu, czyli lekko licząc 200 km od chaty:P Pierwszy bak na shellu był tankowany (V-Power 98), teraz zalałem Verve 98, zobaczymy co z tego wyjdzie:)
PS. Przyjęła, przyjęła i powiem Ci, że czytałem Twój wątek odnośnie wyboru samochodu dla mamy (jestem w Twoim wieku i podobna sytuacja u mnie miała miejsce) i S-ka to jednak nie jest komfortowy samochód na polskie drogi. Ok ja tam mam frajdę, bo lubię deptać i siedzieć na ziemi, ale dzisiaj jadąc 140 podskoczyłem na drodze tak, że koło przycięło o nadkole. Poza tym przy design by JCW zderzak leży na ziemi i trzeba na prawdę uważać, żeby przodu nie zostawić na glebie. Pozdrawiam:)
PS. Przyjęła, przyjęła i powiem Ci, że czytałem Twój wątek odnośnie wyboru samochodu dla mamy (jestem w Twoim wieku i podobna sytuacja u mnie miała miejsce) i S-ka to jednak nie jest komfortowy samochód na polskie drogi. Ok ja tam mam frajdę, bo lubię deptać i siedzieć na ziemi, ale dzisiaj jadąc 140 podskoczyłem na drodze tak, że koło przycięło o nadkole. Poza tym przy design by JCW zderzak leży na ziemi i trzeba na prawdę uważać, żeby przodu nie zostawić na glebie. Pozdrawiam:)
Hmm to jakiego masz, bo z tego co się orientuję mój jest 2, a prędzej jeździł tu czerwony z białym dachem bodajże.