Łódzkie - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Łódzkie - spotkania
Siemanko ,co taka cisza wszystkim miniaki sie popsuły ,zima nie nadchodzi więc może by coś .....
moj juz naprawiony, tylko w tej chwili mam sesje, wiec do 3 lutego jestem totalnie wylaczona z zycia towarzyskiego.
po 3 lutym bardzo chetnie. jakis pomysl, termin, chetni?
po 3 lutym bardzo chetnie. jakis pomysl, termin, chetni?
Wiosna, wiosna. Trzeba by pomyśleć o jakimś spotkaniu?
Maciek.
Maciek.
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów z Łodzi.
Jestem mega swieżakiem jeżeli chodzi o mini bo mam go zaledwie od niedzieli i teraz moje pytanie do was drodzy klubowicze.
Czy znacie jakieś warsztaty godne polecenia.
Niestety miniaczek posiada kilka mankamentów, które trzeba naprawić i nie bardzo wiem komu go powierzyć żeby bardziej go nie zepsuł
Kolega Maciej podał mi jeden adresik ale w dalszym ciągu zbieram informacje.
Jeżeli możecie mi pomóc będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Lenox
Austin Mini 1979
Jestem mega swieżakiem jeżeli chodzi o mini bo mam go zaledwie od niedzieli i teraz moje pytanie do was drodzy klubowicze.
Czy znacie jakieś warsztaty godne polecenia.
Niestety miniaczek posiada kilka mankamentów, które trzeba naprawić i nie bardzo wiem komu go powierzyć żeby bardziej go nie zepsuł
Kolega Maciej podał mi jeden adresik ale w dalszym ciągu zbieram informacje.
Jeżeli możecie mi pomóc będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Lenox
Austin Mini 1979
Witam wszystkich
od niedawna jestem właścicielką cooperka i dlatego z przyjemnością dołączam do Waszego grona.
nie widzę tu ludzi z mojego miastka a w końcu troszkę miniaczków po ulicach się kręci.
pozdrawiam
od niedawna jestem właścicielką cooperka i dlatego z przyjemnością dołączam do Waszego grona.
nie widzę tu ludzi z mojego miastka a w końcu troszkę miniaczków po ulicach się kręci.
pozdrawiam
Łodzianki i łodzianie... ale nie tylko
Witajcie drodzy klubowicze
chcielibyśmy serdecznie zaprosić wszystkich Minimaniaków z Łodzi i okolic do otwartego już, pierwszego w regionie salonu MINI. Wpadajcie do Premium Areny z okazji i bez okazji, jeśli zechcecie spotkać się w grupie, również zapraszamy - parking jest duży, salon również, a w środku dwa piętra miniaków, barek i kawa. Z otwartymi ramionami przywita was MINI Jack - zabiegany na razie szef salonu Jacek Mrugalski.
Mamy nadzieję, że Premium Arena stanie się miejscem Waszych spotkań. Staraliśmy się, aby był to obiekt godny obu marek BMW i MINI. Sprawdźcie sami.
Zapraszamy na nasze strony:
- Na Facebooku, gdzie informujemy o wszystkim
- Na Twitterze
- Na kanale filmowym Youtube
Są tam m.in. krótkie filmy i fotografie z ostatnich chwil przed i po otwarciu salonu.
Pozdrawiamy i zapraszamy
chcielibyśmy serdecznie zaprosić wszystkich Minimaniaków z Łodzi i okolic do otwartego już, pierwszego w regionie salonu MINI. Wpadajcie do Premium Areny z okazji i bez okazji, jeśli zechcecie spotkać się w grupie, również zapraszamy - parking jest duży, salon również, a w środku dwa piętra miniaków, barek i kawa. Z otwartymi ramionami przywita was MINI Jack - zabiegany na razie szef salonu Jacek Mrugalski.
Mamy nadzieję, że Premium Arena stanie się miejscem Waszych spotkań. Staraliśmy się, aby był to obiekt godny obu marek BMW i MINI. Sprawdźcie sami.
Zapraszamy na nasze strony:
- Na Facebooku, gdzie informujemy o wszystkim
- Na Twitterze
- Na kanale filmowym Youtube
Są tam m.in. krótkie filmy i fotografie z ostatnich chwil przed i po otwarciu salonu.
Pozdrawiamy i zapraszamy
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
A dacie sie bryknac nowym m5 wokol bloku?
Bochen pisze:A dacie sie bryknac nowym m5 wokol bloku?
"Emki" to wg obecnych zasad handlowych BMW Group rodzynek, który wymaga oddzielnej ekspozycji i chyba nie ma jeszcze w Polsce salonu, który dostałby autoryzację.
Więc bryknąć można się np Cooperkiem.
Hej Wszystkim Może w tą środę się spotkamy, tradycyjnie przy Centralu II i omówimy jakąś nową miejscówkę na dalsze spotkania? Pozdr.!
- Bochen
- Swój Człowiek
chetnie podjadę ale bez małego auta niestety.
Koło 19-20 będzie dobrze?
- Bochen
- Swój Człowiek
mnie rowniez