Prezent dla siostry na 18-te urodziny.
Prezent dla siostry na 18-te urodziny.
Witajcie Wszyscy maniacy Mini:)
Zwracam się do waszej społeczności z prośbą. Otóż za niecałe trzy tygodnie(14 IV) Moja kochana siostra kończy 18-te urodziny.
Jest zakochana w Mini i bardzo by chciała posiadać to cudeńko, niestety nie ma na to funduszy:/
Chcąc sprawić jej jakiś wyjątkowy i nie powtarzalny prezent, pomyślałem że może któryś z Was miałby ochotę sprawić komuś nie bywałą przyjemność
i wziąć moją siostrę na przejażdżkę Miniakiem.
Szukam osoby z okolic Bielska - Białej. Jestem skłonny zapłacić za paliwo i ewentualnie coś dodatkowego,
ale myślę że, sami czerpiecie taką przyjemność z posiadania i podróżowania miniakiem że, chętnie się podzielicie nią z kimś innym bez brania dodatkowej kasy.
Cała akcja miałaby się wydarzyć w urodziny mojej siostry(sobota 14 IV).
Proszę pomóżcie mi sprawić siostrze niezapomniany prezent.
Pozdrawiam,
Siutas.
Zwracam się do waszej społeczności z prośbą. Otóż za niecałe trzy tygodnie(14 IV) Moja kochana siostra kończy 18-te urodziny.
Jest zakochana w Mini i bardzo by chciała posiadać to cudeńko, niestety nie ma na to funduszy:/
Chcąc sprawić jej jakiś wyjątkowy i nie powtarzalny prezent, pomyślałem że może któryś z Was miałby ochotę sprawić komuś nie bywałą przyjemność
i wziąć moją siostrę na przejażdżkę Miniakiem.
Szukam osoby z okolic Bielska - Białej. Jestem skłonny zapłacić za paliwo i ewentualnie coś dodatkowego,
ale myślę że, sami czerpiecie taką przyjemność z posiadania i podróżowania miniakiem że, chętnie się podzielicie nią z kimś innym bez brania dodatkowej kasy.
Cała akcja miałaby się wydarzyć w urodziny mojej siostry(sobota 14 IV).
Proszę pomóżcie mi sprawić siostrze niezapomniany prezent.
Pozdrawiam,
Siutas.
Re: Prezent dla siostry na 18-te urodziny.
Dlaczego miałbym żartować!? Myślę że to ciekawy pomysł... Inni wynajmują lot samolotem, lot balonem, a ja chcę tylko przejażdżkę samochodem... nie rozumiem o co Ci chodzi.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
pokaz foty siostry
bedzie wieksze wziecie w temacie 
chodzi o nowe mini?

chodzi o nowe mini?
Ostatnio zmieniony 26 mar 2012, 21:45 przez flapjck1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Głównie chodzi o nowe mini, ale w ostateczności może być klasyczne. Siostra jest zajęta, więc po co dawać zdjęcia? Na Auto raczej nie poleci - nie jest taką desperatką;)
flapjck1 pisze:pokaz foty siostrybedzie wieksze wziecie w temacie
chodzi o nowe mini?
haha

dobra dobra, wrzucaj tu szybko foty tej 18stki to się pomyśli 

ewentualnie na mailakiubz pisze:dobra dobra, wrzucaj tu szybko foty tej 18stki to się pomyśli

-
- Wiarus
- Posiadane auto:
siostra zobaczy, ze podjezdza pod nia nowe mini i jeszcze sobie pomysli, ze to dla niej...
to dopiero bedzie rozczarowanie ;x

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Smutne, czuć niedosyt w urodziny. Kup jej lepiej MINIaturkę zdalnie sterowaną, przynajmniej sobie pojeździ.