Procedura programowania kluczyka w mini cooper 03-04r
Procedura programowania kluczyka w mini cooper 03-04r
Witam;) orientuje sie ktos jaka jest procedura programowania kluczyka w mini cooper z 2003-4r? probowalem juz prawie wszystkiego... przekrecanie do pozycji 1, 0... wyjmowanie z wcisnietym przyciskiem, naciskanie po wyjeciu.... Pomocy! http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... u8BiX6qIHA
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
Re: Procedura programowania kluczyka w mini cooper 03-04r
a to nie aso takie cos wykonuje? chcesz zeby ci stacyjka kluczyk zaprogramowala?
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Re: Procedura programowania kluczyka w mini cooper 03-04r
Skoro mozna zaprogramowac Immobilizer w skuterze peugeot i Bog mi swiadkiem... to czemu nie sparowac kluczyk do E.Z.? ASO zyczy sobie za samo sprawdzenie klucza 200zl. Rozmawialem wczoraj z facetem ktory awaryjnie otwiera samochody, dorabia klucze do mini(...)i i powiedzial ze taka jest procedura... I ze w BMW tez maja duzo problemow z E.Z. i zaproponowal mi sprawdzenie polota za free miernikiem czestotliwosci... tylko ze aktualnie jest ode mnie ponad 2tys km. Kielce.