Mini 1.3 SPI Łódź
Moderator: flapjck1
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
Re: Mini 1.3 SPI Łódź
stopy wody pod kilem!
Dzięki Bochen! Odnośnie wymiany rolldachu. Dzisiaj byłem w Zgierzu u gościa, który podobno jest najlepszy w województwie (chociaż po dzisiejszej wizycie szczerze w to wątpię ). Gościu cmokał, marudził, że się nie da, że trzeba zamówić oryginał, żę w ogóle to masę kasy będzie kosztować. W związku z powyższym klamka zapadła. W przyszlym roku sprzedaję rolldach wraz z całym dachem i kupuję dach sztywny. Trudno, nie będę się męczył i jeździł Bóg wie gdzie, żeby usłyszeć, że się nie da...
Żeby nie było, że nic w temacie Mini się nie dzieje, załączam fotkę zakupów jakie poczyniłem jakiś czas temu. Do końca roku chciałbym jeszcze zakupić hamulce 7,5", przewody hamulcowe i sprężyny + hi-low'y. Budżet jest jaki jest stąd tak wolny postęp prac. Pozdr.!
- Załączniki
-
- IMG_4321.JPG (124.8 KiB) Przejrzano 3065 razy
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI '95
- Kontakt:
Ja ciągle napotykam ograniczenie zwane budżetem, więc wiem co czujesz. Chyba trzeba uchwalić jakiś deficyt z 10 tysiaków na przyszły rok Ważne, że do przodu. Będzie ogień na tych kołach.
Standout Design Studio // Web design // Graphic design // E-commerce
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Na tych gumach chcesz jeździć od święta czy na codzień?
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
Od święta, wiem, że mają podwyższony stopień ścieralności no i kiepsko się czują na wodzie Pozdr.!
Dzisiaj przyszły zabawki z P&L Mini Rekordowo szybko muszę przyznać, choć przesyłka aż 40 funciaków Teraz czekam na prezenty z Minisporta. Pozdr.!
- Załączniki
-
- IMG_4397.JPG (188.5 KiB) Przejrzano 2583 razy
-
- IMG_4398.JPG (204.46 KiB) Przejrzano 2583 razy
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Dokładnie pooglądaj jak wygląda ten znaczek. Kupiłem kiedyś "Mini" i "cooper", mini bylo porzadnie wykonane ale juz z cooperem nie bylo tak pieknie, chrom odłazi płatami, a dziadostwo jest ze Znalu, wiec tego tak łatwo się nie pochromuje...
Back on the road...
Ten jest całkiem niezły, nie wiem jaki będzie napis Austin bo akurat tego w PL Mini nie mieli Austin idzie z Minisporta. Nie będę dziada wwiercał w klapę tylko przyklejał (na wszelki wypadek). Pozdr.!
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja przygotowałem dziury przed malowaniem, jak zakładałem, to nagwintowałem te wystające kołki a od wewnątrz założyłem mosiężne nakrętki. Jak ktoś będzie chciał ukraść, to prędzej połamie
Back on the road...
Też sposób, hehe Ja naklejam bo boję się, że zrobię krzywo odwierty i będzie kicha
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Jak trasowałem otwory, to zajęło mi to chyba z godzine, a i tak nie byłem pewien jak brałem do rąk wiertarkę czy będzie prosto
Back on the road...
Szolders, przyślij jakieś foty poglądowe tych znaczków Co prawda to sprawa drugorzędna, ale ciekawi mnie jak rozwiązałeś problem wysokości mocowania tych emblematów Pozdrawiam!