.
Moderator: flapjck1
Re: .
jak dla mnie to szok, gratulacje!!!!!
obstawiam ze to ze szwecji lub innego skandynawskiego kraju
co do malowania, to pamietaj kolor tylko i wylacznie wedlug orginalnego wzoru z tamtego roku i kombinacja malowania dachu tez jak wtedy wychodzily, bo to nie jest zabawaka z lata 80-00 tylko prawdziwy klasy przez duze "k" i najlepiej jak bys go utrzymal w klasie 1
pzdr
obstawiam ze to ze szwecji lub innego skandynawskiego kraju
co do malowania, to pamietaj kolor tylko i wylacznie wedlug orginalnego wzoru z tamtego roku i kombinacja malowania dachu tez jak wtedy wychodzily, bo to nie jest zabawaka z lata 80-00 tylko prawdziwy klasy przez duze "k" i najlepiej jak bys go utrzymal w klasie 1
pzdr
To jakiś konkurs z nagrodami jest? Zkąd ta aura tajemnicy nad miejscem pochodzenia tego autka?
Jak dla mnie to jest to trochę za piękne,choć cuda się zdarzają ale "lepiej ubezpieczyć się w ALLIANZ"
Jak dla mnie to jest to trochę za piękne,choć cuda się zdarzają ale "lepiej ubezpieczyć się w ALLIANZ"
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
No halo przestój w temacie a tutaj pełno osób umiera ze niecierpliwienia.. ja na przykład : )
No to skąd płynie to śliczne maleństwo i kiedy zobaczmy fotki bo chyba jużpowinno dobijać do brzegu, nie?
pozdrowiońska dla szcześliwca
No to skąd płynie to śliczne maleństwo i kiedy zobaczmy fotki bo chyba jużpowinno dobijać do brzegu, nie?
pozdrowiońska dla szcześliwca
Hi, Hi
Jak to mówią: nic za darmo.
Musi być sprawiedliwie - mni w prezencie - parking płacić
Wiem, że to wygląda na złośliwość, ale tak bywa w życiu.
A jak sobie wyobrażasz przywóz auta przez kogoś? Pewnie znowu byłyby jakieś problemy z wydaniem go.
A rejestracja, badania, ubezpieczenie...
pzdr
Musi być sprawiedliwie - mni w prezencie - parking płacić
Wiem, że to wygląda na złośliwość, ale tak bywa w życiu.
A jak sobie wyobrażasz przywóz auta przez kogoś? Pewnie znowu byłyby jakieś problemy z wydaniem go.
A rejestracja, badania, ubezpieczenie...
pzdr